| Ionutz a întrebat:

Vreu sa devin regizor imi spuneti va rog ce fel de videouri pot sa fac am tot felul de programe deci despre ce? sa atrag public pe youtube si alte siteuri multumesc:Funda

3 răspunsuri:
| florian123 a răspuns:

Salut Ionutz.pentru inceput iti propun sa faci ceva care sa atraga publicul. poti face ceva funny pentru inceput. te gandesti care e omul care te-am amuzat cel mai mult, il cauti, il filmezi, daca nu iti place ceva mai modifici si postezi. dar trebuie si un titlu care sa atraga oamenii in a se uita la filmele facute de tine.iti urez succes si un an nou fericit!

| heise a răspuns:

Incearca ceva pe melodia celor de la Metallica - The days (numai stiu cum, dar in romana s-ar traduce "Ziua ce nu va veni") cu diferite imagini, adica ca tema: razboaie, foamete, inundatii, toate "necazuriile" de pe lume. Sa faci despre diferiti cantereti (ex: Micheal Jackson, etc). Despre diferite tablouri (gasesti o multime de poze) de pictori celebri si multe altele, despre filmele ce te-au emotionat cu adevarat (pe mine ar veni: Luptatorul, Hachiko, Memoriile Unei Gheise - fenomenal), etc (azi sunt lipsita de ideei). Sper sa ne dai si noua link-urile de la videoclipuri cand le termini. :]

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
De ce nu faci o pregătire școlară în domeniu pentru a intra în lumea filmului!
Pa, pa.