| iuliaiuliaiulia a întrebat:

Vroiam si eu o data sa fiu userul zilei pe TPUlaughing Sunt pe locul 7 la naiba sa continui sau sa ma bucur si eu de ultimele zile de vacanta?laughing

13 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Si ce importanta are ce am spune noi?
Alege ce-ti place mai mult, titlul de utilizatorul zilei sau bucuriile vacantei.

| darrio2007 a răspuns:

Ce ai de castigat daca ai sa fii userul zilei? Pleaca.Lasa-ne pe noi.;-)

| Musique a răspuns:

Crezi că merită să pierzi o zi, pentru un tricou?
Păi, multă baftă!

| iuliaiuliaiulia explică (pentru Musique):

Nu era de tricou ca nu port eu unu asalaughing Eh, cred ca era de orgoliu... In fine, mi-e foame, ma duclaughing:3

| LolaLollita a răspuns:

Decizia ar trebui sa o iei tu, nu noi. Daca iti doresti atat de mult sa fii user-ul zilei, atunci iti doresc succes! big grin

| Kasia a răspuns:

Eu zic sa iti traiesti vacanta.
ai timp intr-o zi sa te ocupi si de TPU si tricou.

| wforweirdo a răspuns:

Ca să câștigi un amărât de tricou? Neah, nu se merita, mai bine te bucuri de ultimele zile de vacanță.

| blueheart a răspuns:

Fa doar ce iti place tie cu adevarat. Important aici este sa ajuti si sa te simti bine facand acest lucru. happy

| DouaPuncteD a răspuns:

E un sentiment placut sa stii ca esti oarecum intr-un top, pe o pagina atat de mare cum e TPU.
Oricum, alegerea e a ta.

O zi buna iti doresc.

| XxPufosheniaXx a răspuns:

Eu as zice sa te bucuri de ultimele zile de vacanta! Sa fi userul zilei nu e mare scofala laughing Insa daca asta inseamna mult pentru tine, atunci ai putea sa mai incerci sa ajungi! Dupa mine, asta nu prea conteaza...e alegerea ta!
Sper ca te-am ajutat happy

| MeAlex a răspuns:

In vacanta e foarte greu sa fii userul zilei pentru ca sunt multi altii ca tine care trag la tricou.
Daca o sa fii racita sau lipsesti de la scoala, atunci ai sanse.
Distreaza-te ca e degeababig grin
funda?happy

| Lasxlo_Popa_1997 a răspuns:

Da in vacata e cel mai bine chinuete sa fi in topul zileiwinking

| LunguAlexandru a răspuns:

Bucurate de vacanta pe TPU devil.