Deea, scopul acestui site nu este de a acorda fundite si de a face userii expertii.Suntem aici ca sa ajutam. Ce conteaza numarul funditelor? Asta nu iti reflecta inteligenta si nici nu iti da bani.Tpu este un site de voluntariat online. Cersind fundita e ca si cum ai da un ban unui cersetor si te-ai intoarce si i l-ai lua din mana
Asa si? care e problema?
de ce ti-ai facut cont pe acest site? imi explici te rog frumos si mie?
si pana imi explici tu mie de ce ai cont aici iti explic eu de ce ar trebui sa fi aici: esti aici sa ajuti, sa iti zici parerea atunci cand te pricepi la ceva, sa incerci sa fi de folos. daca ti-ai facut cont sa stragi fundite ai facut o mare porcarie.nu pentru asta a fost ceeat acest site!
incercam de cateva luni bune sa scapam de copilasii ca tine de pe aici, sa ii facem sa inteleaga ca nu sunt aici pentru funde, ci pentru a ajuta. daca intelegi ideea siteului bine ai venit, daca nu o sa ai probleme cu noi, cei care vrem sa scapam de copilasii ca tine.
daca crezi ca valoarea ta pe acest site si inteligenta ta se masoara in acele funde te inseli amarnic! alea nu te ajut cu nimic, dar cu absolut nimic!
si pana la urma despre ce funde vorbesti tu? unde vezi tu funde? nici macar nu stim ce primim pentru un raspuns.alea sunt niste cocarde.
Asta este... mai fa o incercare. poate doua. oricum am vazut raspunsurile tale si crede-ma la asa raspunsuri chiar nu ai cum sa orimesti fundita... :p:p:p:p
Asa si? care e problema?
de ce ti-ai facut cont pe acest site? imi explici te rog frumos si mie?
si pana imi explici tu mie de ce ai cont aici iti explic eu de ce ar trebui sa fi aici: esti aici sa ajuti, sa iti zici parerea atunci cand te pricepi la ceva, sa incerci sa fi de folos. daca ti-ai facut cont sa stragi fundite ai facut o mare porcarie.nu pentru asta a fost ceeat acest site!
incercam de cateva luni bune sa scapam de copilasii ca tine de pe aici, sa ii facem sa inteleaga ca nu sunt aici pentru funde, ci pentru a ajuta. daca intelegi ideea siteului bine ai venit, daca nu o sa ai probleme cu noi, cei care vrem sa scapam de copilasii ca tine.
daca crezi ca valoarea ta pe acest site si inteligenta ta se masoara in acele funde te inseli amarnic! alea nu te ajut cu nimic, dar cu absolut nimic!
Emilia19 întreabă: