Si ce, nu crede.
Ok.
Astea-s fleacuri, stai sa vezi cand ai de-a face cu functionarii publici in ce stil scarbos te privesc si te trateaza, sa nu mai zic ca isi iau 10.000 de pauze de lasa cozile kilometrice la ghisee si apoi tot ei sunt tari in gura daca le atrag mai multe persoane atentia ca nu au toata ziua la dispozitie dupa fundul lor, aia mi se pare satisfy, insa cel mai tare m-a frustrat cand din prostia lor si incompetenta lor a trebuit tot eu sa alerg facand alte drumuri nedorite ca sa le repar greseala ca altfel nu reuseam sa rezolv, dar greseala nu si-o recunosteau de iti venea sa bagi mana pe sub gemuletul ala si sa-i strangi de gat cand fac d-astea.
Astea doua sunt doar spuma, am patit si altele mai nasoale, chiar si cu functionari publici, stiu cum e.
Cel mai aiurea mi se pare ca doctorii sa se poarte urat cu pacientii, sa te priveasca cu o superioritate si apoi sa te trateze foarte urat de parca din vina ta au ajuns niste "sarmani" de medici, consider ca in calitate de medic trebuie sa depui empatie foarte multa, sa te pui in pielea pacientului pentru ca oricand poti sa ajungi ca el.
Romanu isi alege cariera in functie de salariubnu pentru ca ar avea inclinatie catre meseria respectiva
Pana la urma majoritatea oamenilor care muncesc au la baza ca motivatie banul, rar vezi pe cineva sa munceasca de drag fara sa incaseze vreun leu, cati n-ar vrea sa stea degeaba dar nevoia te impinge. Un doctor nu si-a pierdut degeaba atatia ani in facultate invatand o groaza de lucruri pentru a se angaja la mega image, o face pentru statutul social si banii care vin la pachet. Li se falfaie lor ca mori tu, medicina e o industrie foarte banoasa din care mai beneficiaza si omul de rand cu anumite tratamente de prelungire a vietii.
Aia cu farmacia nu e mare chestie. Nu mai fi supărat dintr-atât.
La a doua fază tu ai fost de vină că uiți lucruri.
Ai putea să te muți în orice altă țară și ai constata că lumea tot fură.Nu mai fi așa supărat pe oameni.
Oamenii sunt prosti ****, si individualisti, ce ne pasa noua ca si-a uitat ala sacosa hsi s-o aruncam la tomberon da-l dreacu cu sacosa lui, prostii se gandesc numai la ei, nu vor sa fim o comunitate, sa ne ajutam si sa ne comportam cu ceilalti cum am vrea sa se comporte si altii cu noi, lipsa de educatie si bun simt.
De aia e tara asa, din cauza oamenilor astora.