| A_5617 a întrebat:

Weekendul viitor o sa plec la tara sa bunica mea.

O sa mai vina si verisoara mea mai mare cu 2 ani ca mine [are 16], si cealalta verisoara mai mica[6 ani]. Cea mare nu prea iese afarastraight face...Sta in casa si se uita la tvchatterbox.

Cum as putea sa o fac sa iasa afara sa facem poze, sa mergem pe munte [bunica mea sta la munte].

Tnx:X

Răspuns Câştigător
| DaRlInGiLuSiOnS a răspuns:

Pai daca ii place sa stea ati putea face plaja la munte acolo nu-i nevoie sa faca efort.depinde unde sta bunica ta daca exista ceva in jur bun de vizitat ai putea incerca sai propui asta... puteti sa va adunati mai multi prieteni si puteti face un gratar...seara ati putea improviza in curtea casei un cort ati putea face un foc si sa faceti diverse activitati ati putea spune povesti stranii asta daca nu va e urathee heeati mai putea merge pe munte dupa fragi, mure etc.sau fate complice cu bunica ta si pune-o sa o minta pe verisoara ta ca are nev de ceva care include mersul pe muntehee hee

3 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

A spune-i ca sunt foarte multi baieti frumosi care vrea sa o cunoasca si sa se imprieteneasca cu ea si poate atunci o sa iasa si ea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

E cam retrasathinking discuta cu ea, nu e bine sa stai toata ziua la tv, sincer...si asa nu sunt nu stiu eu ce chestii interesanteoh go on. Spune-i sa va plimbati, sa faceti pozesmugIncearca sa o convingi cumva, vorbeste cu bunica tathinking poate o cinvinge ea, in ultima instantabig grin

| nigie a răspuns:

Spune-i ca nu e bine sa fie as antisociala, o sa isi creeeze lumea pareri aiurea despre ea.