| RainmakerX a întrebat:

Wow. Resurection si Dolan...asa competitie nu am vazut de foarte multa vreme pentru acel titlu de campion al zilei...

Voi ce parere aveti? Merita sa dai atatea raspunsuri pentru un badge de campion?

Nu stiu daca merita insa respect...300 de raspunsuri, imi este si greu sa numar atata, daramite sa raspund.

Deci voi ce parere aveti despre acel Titlu de campion al zilei? Chiar merita acel efort *timp* pentru un simplu badge?

Răspuns Câştigător
| T0T a răspuns:

Nu. N-am trecut niciodată de 120-130 de răspunsuri pentru un titlu. Forza Dolan!

https://www.youtube.com/watch?v=LM8vHH-9vsE

Uite-te și tu la episoade bro! :)) Dolan THE BEST!

31 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Sper ca n-au fost raspunsuri in bataie de joc.

| doreal a răspuns:

Si tu il ai laughing. Mai bine ar sa te intrebam pe tine, merita?

| RainmakerX explică (pentru SergiuBoss11):

Si eu sper...320 de raspunsuri frate...640 amandoi, singuri, intr-o singura zi, iti dai seama?

| Nirvanaaa a răspuns:

Hmm nu cred ca merita efortul..baterie descarcata, maini amortite... Cred ca au scris mai mult de patru ore doar ca sa aiba badge-ul de campion...

| RainmakerX explică (pentru doreal):

La mine normal, am avut doar 117 raspunsuri. Ei au deja 320 si inca mai lupta... Daca as fii admin le-as da amandurora badge. Pur si simplu au luptat atat de mult, tot respectul pentru ei!

| T0T a răspuns (pentru T0T):

Aaa țin minte că acum 1-2 ani am concurat cu cineva pentru titlu și aveam 200 de răspunsuri amândoi, până la urmă niciunul nu a luat titlul laughing M-a cam nemulțumit atunci dar de pe contul ăsta n-am avut probleme.

| RainmakerX explică (pentru T0T):

Am vazut episoadele rolling on the floor Forza Dolan! *stii ca Dolan e in urma cu vreo 3 raspunsuri.

Iti dai seama cat o sa stea adminele sa le verifice? 640 de raspunsuri...o sa ajunga la mai mult de 700 pana la ora 12 laughing

Sunt curios cate raspunsuri o sa fie sterse big grin
Eu le-as da amandurora titlul daca s-ar putea. 300 de raspunsuri. Numai la cat timp au pierdut ar merita. Daca raspundeai cate 100 de raspunsuri, 3 zile la rand puteai sa iei de 3 ori titlul dar asa...pacat, chiar e pacat sa stii ca unul o sa piarda. T_T

| RainmakerX explică (pentru Nirvanaaa):

Si eu cred la fel...eu am dat vreo 120 de raspunsuri pentru titlu. 320 e exagerat de mult...

| doreal a răspuns (pentru RainmakerX):

Eu am fost o singura data campionul zilei, dar cate raspunsuri am dat...
De atunci mi-am zis ca nu ma mai intrec cu nimeni laughing.

| Croampa a răspuns:

Eu cu 75 de raspunsuri l-am luat... am mai luptat odata cu Kyile si m-a luat cu vreo 10 raspunsuri si atunci m-am imprietenit cu el.

| T0T a răspuns (pentru RainmakerX):

Știu...În acest caz chiar ar merita amândoi...

| RainmakerX explică (pentru doreal):

Eu nu am avut niciun fel de concurenta atunci cand am luat titlul.
Am dat vreo 50 de raspunsuri inainte de ora 10 00 -dimineata.
Am termiant la o diferenta de 40 de raspunsuri fata de cel de pe locul 2. big grin

| Nirvanaaa a răspuns (pentru RainmakerX):

Daa.fac un efort extraordinar. Eu nu as avea atata rabdare. sad

| AvalohAlyn a răspuns:

Chiar ca merita amandoi titlul de campion al zilei.Respect.
Si raspunsurile lor date, sunt foarte bune

| RainmakerX explică (pentru T0T):

In acest caz cred ca o sa decida adminele. Asa se intampla de obicei. Castiga cel cu raspunsurile mai bune. happy

| RainmakerX explică (pentru Croampa):

"m-a luat cu vreo 10 raspunsuri si atunci m-am imprietenit cu el"
Respect! happy

Nici eu... cand am luat titlul am dat in jur de 120 de raspunsuri insa am stat mult pe ele... imi dau seama cat au putut sa munceasca pentru a ajunge la atatea raspunsuri.Sunt curios care o sa castige big grin

| EdyakaSmoke a răspuns:

Nu merita frate! Dar e fai sa te vezi pe 1#

Sincer si eu.Pacat ca doar unul e castigator sad.

Acesta este farmecul oricarei intreceri. Placerea victoriei, tristetea infrangerii...dorinta de a te ridica atunci cand ai pierdut... Acesta e tot farmecul jocului, nu-i asa? big grin

Sincer ai mare dreptate, daca competitia nu ar fi stransa ..nu ar mai avea farmec laughing.

| Resurrection a răspuns:

Tot ce fac este sa ajut tovarasii mei de pe TPU! ^^ laughing

| RainmakerX explică (pentru Resurrection):

Gata. Esti in avantaj cu 2 raspunsuri din cate observ... felicitari!
Totusi, acum o sa vedem cine a castigat...de fapt o sa vedem cam peste o saptamana... Adminele o sa verifice raspunsurile si o sa le stearga pe cele inutile. 2 raspunsuri nu reprezinta o diferenta mare. Acestea iti pot fi sterse daca sunt eronate.

Felicitari amandurora! Ati facut un adevarat show ca sa zicem asa. +320 de raspunsuri. Chiar sunt curios sa vad care o sa castige.
Chiar daca esti infrunte cu 2 raspunsuri sansele sunt 60-40 deci ramane de vazut ce o sa se intample happy

Bafta!

| Resurrection a răspuns (pentru RainmakerX):

Multumim,ma bucur ca" v-am distrat" si totodata ajutat!; D

| RainmakerX explică (pentru Resurrection):

Nu neaparat "distrat", mai degraba "impresionat". Este foarte rar sa vezi o asemenea intrecere pentru titlu. Cei mai multi dintre noi nu trec de 120 de raspunsuri pentru a obtine titlul insa voi ati trecut ambii de 300 de raspunsuri. Este impresionant, asa ceva este foarte rar, sa vezi o intrecere intre 2 useri care reusesc sa raspunda umar la umar... pastrand acea diferenta de 2 raspunsuri.
Repet ceea ce am zis si mai sus, "In acest caz ambii ati merita titlul " Este pacat sa vezi ca unul o sa piarda dar asta e...nu ai ce sa faci...

Si eu ma bucur sa vad ca exista useri care isi dau silinta sa raspunda. happy

| KamaSutra a răspuns:

Nu merita
Eu am dat doar 91 de raspunsuri
Si eu care ieri ma gandeam sa incerc, dar cand am vazut...am zis ''mda, cine vrea floricelebig grin?''

| RainmakerX explică (pentru KamaSutra):

Asa am facut si eu intr-o zi ...acum 1 saptamana.
M-am trezit de la 6 30 ca sa iau titlul de campion...intru pe TPU si vad pe locul 1 pe cineva cu 41 de raspunsuri. "Mda, inapoi la somn..." laughing

| KamaSutra a răspuns (pentru RainmakerX):

Sunt anumite zile in care nimeni nu se omoara si poti castiga si cu 50 de raspunsuri big grin

| RainmakerX explică (pentru KamaSutra):

Am vazut...as vrea sa pot sa prevad acele zile sad

| nlko a răspuns:

Abia daca am 300 de răspunsuri in total.
Dar tot vrea sa încerc si eu intr-o zi thinking