Eu fac bine
U cf?
eu te am la prieteni
Pfff...subiecte de conversatie... ce zici de Mannah Hontana?))
N/am cerut prietenia nimanui si nici nu/am acordat/o multora.in final nu stiu la ce serveste sa ai o insiruire pe doua randuri, de poze despre care propietari nu cunosc nimic sau aproape nimic.probabil ca asa e cool sau trendy, si eu nu sunt nici una si nic alta. dar, ma rog, e superb sa fii prieten cu oamenii.mai ramane sa fie si ei cu tine.
Subiect de conversatie, cine a fost primul oul sau gaina, ai timp toata viata sa te gandesti si sa nu gasesti raspuns la intrebare.
Bună. Apăi poţi să vorbeşti despre câte în lună şi în stele. Hai s-o luăm cu chestii uşurele, gen... ce muzică asculţi?
Bine fac...prin casa...mai raspund la unele intrebari de pe aici...
ce reactie ai avut dupa ce ai primit berea aia in cap? credeai ca esti data cu spuma?
Da mhaa geridule ai grija ca nu suntem in satra ta
Elia tu ce faci? eu bine pe la laptop:*Nu am mai scris ca am fost la bukurestiHmm...nu am eu momente funny in viata... Poate cand eram intr-un restaurant si un vecin de masa mi-a turnat berea in cap(din greseala)aveam 8 ani:*
Silvia, ce zici crezi ca lady gaga e barbat?
Marry am avut 8 anisori am inceput sa planc si am mers cu mama acasa apoi m-am intalnit din nou cu taata si prietena mea cea mai buna in oras
Elia, Bravo fat-o! Cine e in poza elvis?
Buna... ti-am dat si eu o cerere de prietenie...
mmm subiect de conversatie ce zici de Miley Cyrus
Heiii...Cutie nu ai mai postat de cateva ore o intrebare imi faceam griji:*
Hai sa vorbim despre cea mai amuzanta clipa din viata
Eu prima am cazut de pe o stanca intr-un lacaveam 13 aniNu de mult
anonim_4396 întreabă:
xdaianaxemvg întreabă: