| Yee a întrebat:

Yee(Salut)! Cateodata ma gandesc ca oamenii ar rade de mine daca ar afla ce pasiuni am si cu ce imi ocup eu timpul. Cateodata ma tem ca ar putea fi in spatele meu razand de mine. Oare chiar am asa mari probleme?

Răspuns Câştigător
| Lioana a răspuns:

Eu zic sa nu te mai gandesti la ce ar crede oamenii despre tine. Cu totii avem ganduri pe care nu am vrea sa le stie nimeni. Important e sa spui fiecaruia doar atat cat il duce mintea lui sa inteleaga iar cele mai nastrusnice ganduri sa le tii pentru tine. Nu tot ce gandesti sau faci trebuie facut public.

Răspuns Apreciat de Editori
| cristi202 a răspuns:

Goethe zicea ca pamintul e caminul de alienati al Universului. Stai linistit, suntem in aceeasi barca, si nu numai noi, ci toti oamenii sunt impreuna cu noi. Toti avem probleme, toti avem ginduri sau idei care am vrea sa nu fie cunoscute de nimeni. Totul e sa le depasesti, si sa le discerni, inlaturindu-le pe cele rele si pastrindu-le pe cele bune.

5 răspunsuri:
| Hammurabi a răspuns:

De ce îți pasă atât de mult de ce ar crede "oamenii"?
Și dacă un dobitoc ar râde de tine, de ce ar trebui să te afecteze?
Bucură-te pur și simplu de pasiunile tale și ignoră-i pe idioți.

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da. Ca te inconjori cu oameni diferiti de tine. Un om cu aceleasi pasiuni ca tine, nu ar avea de ce sa râdã.

| BadAngel3 a răspuns:

Nu ai.
Cu totii avem pasiuni sau/si placeri mai mult sau mai putin nevinovate si/sau ciudate. Nu tot ceea ce gandim trebuie spus. Unele lucruri sunt mai in regula atunci cand sunt strict personale.
Plus, lumea intotdeauna o sa rada si o sa faca batjocura de ceea ce nu intelege sau/si ceea ce nu se incadreaza in standardele lor.