| gangster a întrebat:

Yooo daca asculti hip hop sau esti rapper trebuie sa te inbracii neaparat ca ei? Uni zic ca da pentru ca nu-ti dai seama daca esti cocolar sau rapper rolling on the floor dar daca trebuie sa te duci undeva la intalniri de afaceri nu poti sa te inbraci asa shame on you shame on you devil- peace sign

3 răspunsuri:
eluveitie
| eluveitie a răspuns:

Ma te imbraci cum iti place nu cum e la moda. Ce eu daca ascult rock si imi place turcoazul nu mai is TRU sau wtf raised eyebrows? Daca tu te simti bine in haine largi atunci asa imbraca'te.Si lao intalnire de afaceri te imbraci elegant, la costum nu in blugi cu 7 marimi mai mari. Faci misto cand zici chestiile astea cu "yooo" si "frate pace"? Nu de alta da sunt stresante straight face Pacewinking laughing

| costyn162 a răspuns:

Cred ca limbajul din intrebarea ta lasa de dorit. Dar sunt sigur ca este sub foarma de gluma. Despre imbracaminte, te imbraci cu ce iti place si cu ce te reprezinta.Stiu ca cei mai multi copiaza ce vad la cei din jurul lor dar este total gresit.Fiecare isi alege felul de a fi inclusiv de a se imbraca. Mult succes in alegerea tinutei. Sper sa alegi combinatia perfecta care sa iti placa, sa te reprezinte si sa iti stea si bine.

| Chellu a răspuns:

Auzi? eu de ex am inceput de mic copil cu hip hopu si cu tzoale largi si bliguri si chestii. dar de 3 zile nu am pus haina larga pe mine dar nici nu m-am imbracat ca un coca cu blugi cu tot felul de taieturi si fermoare.m`am imbracat mai normal dar cracii pana la genunchi inca ii mai portlaughing nu conteaza cum areti, conteaza ce ai in suflet chiar daca pe dinafara areti ca ultimu cocalar...hip hopu trebuie' sa-l ai in suflet in primul rand nu pe dinafara, daca il ai doar pe dinafara inseamna ca esti un manelist imbracat cu haine ecko si pelle pelle... tine minte chestiile astea ma bucur ca poate te-am ajutathappy sa ai sanatate si ne auzim de numai de binewave

Întrebări similare