anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Yu-huu! S-a deschis sezonul la experti noi... eu zic sa ma votati pe mine, ca eu singur n-am curaj sa ma votez!
In 1567 regina Mary, a Scotiei, e inchisa in castelul-inchisoare Lochleven... cine imi zice de ce, si cu ce finalitate, are o sticla de single-malt de la mine! Apropo, oare de ce robotul asta scotian al TPU nu stie ca T+Z e un grup de litere normal, si vrea mereu sa il schimbe cu T simplu? Macar sa il schimbe cu ţ daca tot se strofloaca atata...
1784: In Olanda sunt interzise hainele portocalii... nu's de ce, ceva politic, gen PDL, ha, ha. Acum ca si TPU e nitel portocaliu prin background, nu stiu ce sa mai cred...
1858: Abraham Lincoln debiteaza un citat celebru:"A house divided against itself cannot stand". Ba da, poate, daca e un bloc de locuinte ANL.
1890: Se naste Arthur Stanley Jefferson, celebrul comic din duetul Ponta-Antonescu... pardon! Stan si Bran.
1903: azi sunt declarate doua companii istorice in Us: Ford si Coca Cola. Eu ma gandesc deja cand naiba vor fuziona, ca fiecare limuzina Ford sa aiba un TEC cu Cola in torpedou... eventual sub un nume nou, sa zicem Foca.
1947: Ziarul Pravda denunta planul Marshall. Nu stiu de ce le-o fi trebuit sa il denunte, se pare ca era bun.
1961: Balerinul rus Rudolf Nureyev se citeste ca planul Marshall era deci bun, asa ca azi fuge in Paris.
1963: De ciuda, rusii isi arunca femeile spre cer, sa-si ia singure Luna de-acolo. Valentina Tereshkova e prima femeie in spatiu, la bordul lui Vostock 6. De unde si marea mea intrebare de azi: in spatiu, sanii femeilor plutesc si ei, independent de corp? V-ar place?
1990: fara nici o aluzie la ce am zis mai sus, azi MC Hammer "U Can't Touch This" atinge maximul in top 10.
1991: "Ba se pare ca se poate atinge", fredonata de Eltsin, in timp ce azi ajunge presedintele Rusiei.
1991: Tot azi, putin in afaza, romanii si moldovencele inaugureaza al doilea pod de flori, peste Prut.
OK. am terminat sa-mi fac reclama... va las pe voi sa ma votati userul anului, ca sa pot scrie la anul:
2012: azi TPU a decis in unanimitate ca Efemeridul sa fie propulsat direct expert, din Junior...

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Pen ca fusa la elisabeta frica sa nu-i ia tronul ca era mai frumoasa si mai desteapta na. Avea un prost de prim ministru sau ce mai era el pe vremea aia care facea tot fel de comploturi si de-aia ca nu voia nici asta sa piarda pozitie. Si asta era protestanta si cealalta catolica si-au zis ei ca pe motivul asta. Si ala era destept ca avea multi spioni si i-a prins pe la colturi pe catolicii europei care intaiasi oara au sustinut-o cum vorbeau cu regina Maria care era urmasa de drept a tronului prin scrisori. Si a fost acuzata de omor sau ceva geeeeeen si ea si barbat-su cel rebel.

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Si tie ce-ti place mai mult sa bei, cand bei, ca vaz ca bei: single malTZ sau blend?

Întrebări similare