| Anubis_6648 a întrebat:

Zau asa... cei care pun intrebari in categoria "Dragoste si sex" sincer aveti mai mult de 12-13ani? Mereu aceleasi intrebari tampite, care necesita un raspuns la mintea cocosului...si nu stiu daca v-ati dat seama dar in multe dintre raspunsuri subtil vi se arata cat de patetici sunteti. Acum sa fim seriosi, ma copii cand puneti o intrebare tampita gen:"am facut sex anal dar mi-a intrat putin si in vagin, mai sunt virgina?" ganditi-va de 3 ori inainte. Oricum pentru mine e amuzant site-ul asta ca stau seara si ma minunez si mor de ras cand vad cat de dddd sunt unii. Nu, pe bune cati ani aveti?

5 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

Stiu senzatia frate! dar na, lasa-i in durerea lor de copii frustrati!

| sadlifetobe3 a răspuns:

12 au iti spun eu... si eu ra laughing laughing i-am rasp si acelei persoane care ai descris-o mai sus tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Toti spuneti asa ca sa va dati mari dar eu cred ca nici unul care a raspuns nu are mai mult de 11 ani.Stiu ce zic pentru ca si eu am 11 ani.Nu va mai dati mari eu am 11 ani dar cred ca am mai multa minte decat voi toti (fara ala care a intrebat) fara suparare dar de ce mintititongue credeti ca nu mi-am dat seamatongue si mai va dati si mari tongue ok pa scuze daca v-ati suparat nu am spus din rautatesad

| Trixye a răspuns:

Nici atat nu cred ca aulaughing)))

| Geoxxx a răspuns:

Ai dreptate straight face da mrg e amuzantlaughing)