Zbenguici
| Zbenguici a întrebat:

Zbenguici va trimite salutari tuturor din insorita italie.

Răspuns Câştigător
| silvio a răspuns:

@zbenguici, sunt alaturi de tine in "greua incercare" prin care treci big grin

12 răspunsuri:
mumoasa
| mumoasa a răspuns:

Sa mai intri pe TPU.happyCe faci pe acolo?
Distractie placuta si sa nu uiti de noiwinking

constantaproca
| constantaproca a răspuns:

Chiar imi era dor de tine si zilele trecute cineva se intreba pe unde te zbenguiesti? Distractie placuta in continuare si sa stii ca ne lipsesti...

nony
| nony a răspuns:

Te invit un pic mai departe.prin Spania. e mai insorita, si daca esti fata de treaba iti ofer un tur al Madridului happy

Zbenguici
| Zbenguici explică:

@nony am facut deja turul madridului.
@silvio a fost cu adevarat o piatra de incercarea. Am mancat de am explodat!
@aminadab or fi, dar unii sunt chiar frumosi! Mai ales bucatarii!
@Mumoasa, am revenit deja!

| Leea1234 a răspuns:

Pai, mai este "o aruncatura de bat"si ajungi in spania! te astept impreuna cu nony si ceilalti sa-ti aratam si frumusetile spaniei! merita, mai ales ca ai plaje roata-imprejur, ca doar e peninsula! distractie placuta in italia!

| Bishop a răspuns:

Hey! Distractie placuta.

| Ben. a răspuns:

Ce bine! cum e p'acolo? e adevarat ca nu se pun ciuperci in pizza carbonnara?

| buburuzAndreea a răspuns:

Din Italia? love struck Distractie placutaaaa, Zbenguici! Sa ne aduci si noua cate o pietricica! Nu suntem decat 14.544 de utilizatori...hee hee Cate o pietricica pentru fiecare, mai bine aduci Coloseumul intreg! big grin

| julliano a răspuns:

Hehe, trage o fuguta pana in elvetia daca tot esti acolo, ca azi pe 1 aug este ziua nationala a lor, chef mare pe acolo poate. big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zbenguici eu nu vreau pietricica, pentru ca nu am ce face cu ea. Vreau altceva, dar las la latitudinea ta sa alegi ce anume. Nu de alta, dar sa fie surpriza tongue Pina atunci insa, distractie placuta happy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Italia... ce frumos! As vrea sa fiu si eu acolo acum.salutari si tie din intunecata Romanie tongue

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Zbengule spune-i surioarei mele si nepoatei mele ...ca da.in rest e adevarat ca ei sunt macaronari? si voua? voua care veniti din alte parti cum va spune? ca aici vad ca vi se spune stranieri. da acolo?

Întrebări similare