| Alex a întrebat:

Zi-mi replica pe care o folosesti sa agati o tipa! Cum ai fost agatata, care a fost cea mai proasta incercare a unui tip?

8 răspunsuri:
| alina是最热 a răspuns:

Ai mancat ciment? ca esti beton. vrei sa fi asfaltul meu? mie asa mi s-a intamplat happy

| Morphines a răspuns:

Esti o bomba sexy. N-ai vrea sa te dezamorsez? laughing

| CryMy1 a răspuns:

Stii cu ce ti-ar sta bine pe tine? Cu mine.

| Dariusuu a răspuns:

Cu o replică agați doar panarame, fi tu însuți așa e mai bine.

O zi frumoasă îți doresc.

| raluk27 a răspuns:

Eram intr-un mall, la Diverta si ma uitam dupa un pix. La un moment dat vad cu coada ochiului cum trece un tip pe langa mine, merge cam 1 m, apoi se intoarce ca si cum si-ar fi adus aminte de ceva:" Buna! Pot sa te intreb ceva?". Eu :"Da" (desi ma gandeam ca face vreun sondaj, ca imi da vreun flyer sau ceva)
El:" Vrei sa mergi cu mine la o cafea? Stii, te-am vazut pe aici si ma gandeam sa ne cunoastem"
Eu: raised eyebrows Pai, nu stiu...(ce-i drept ma luase total pe nepregatite, arata si putin neingrijit si in mintea mea cautam cu disperare o scuza).
El a vazut ca ezit, ca ma gandesc: "Ah, nu te teme, sa stii ca sunt ok asa, stai linistita, chiar sunt foarte ok"
Eu, in gandul meu " da, ce sa zici si tu.laughing"
I-am zis ca astept o prietena, ca ajunge in 5 min si cand vine vom pleca.
"Ah, am inteles, pai atunci poate in alta zi?" Si vad cum scoate telefonul din buzunar, probabil pregatindu-se sa imi ceara numarul.
Eu:"big grin mai bine nu"
El:" bine pa"
Si a plecat la fel de brusc. Cred ca m-a si injurat in gand.

| WholeWorldTeam a răspuns:

Iti recomand sa te uiti la desenele cu Jhony Brabo. laughing

| MalleusMaleficarum a răspuns:

Nu-s mascul alfa să fi încercat, dar pot să spun că în 99% din cazuri aşa-zisele "replici de agăţat" nu ţin nici la curcile ameţite.
Tipii care vin cu replici de agăţat nu se aleg cu pi-ă bună, ci cu un spate întors, un refuz grăbit, un refuz amabil, o înjurătură şoptită sau un deget mijolciu erect, depinde de femeie şi în special de toanele muierii respective.
Par disperaţi, lăbari, virgini, penibili, suferind de boli venerice, plictisiţi sau de neîncredere.

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Să o agăți unde?
Când îți place de o fată comunici cu ea!
Pa, pa.

Întrebări similare