Da, o fi traducerea unui neam prost a vechii, cunoscutei si f adevaratei filozofii - Sexul strica prietenia. Cand e vorba de casnicii mai punem si banul. De la astea pleaca beleaua. Cand vorbim de sex intr-o relatie deja vorbim de un interes. Multe fete au un prieten numit si " perietena cea mai buna " sau fratele pierdut, sau invers. Unde nu-i interes relatia tine mai bine.
Oficial treaba sta asa.
Femeile si barbatii au hormoni si suntem programati sa ne comportam altfel cand suntem langa sexul opus.
De obicei cu cine petreci cel mai mult timp, este o sansa foarte mare sa apara si altceva.
Cred ca totul tine de varsta. Un barbat cu psihicul tare este capabil, un baiat care crede ca tot ce zboara se mananca si se gandestule la 3, 14zda non stop, nu prea poate.
Cand ajungi sa apreciezi ce ai cu acea persoana, nu vrei sa pierzi ce ai in prezent. Desigur ca exista un "poate" in mintea fiecaruia, dar este o sansa de 50% sa mearga sau sa se termine si sa nu se mai poate intoarce la ce era inainte.
Este si aici un lotto.
Eu la ora actuala prefer o conversatie buna cu niste prietene, decat sa stric ceva bun si rar. Cam greu sa gasesc ciudate de sex opus cu ceva materie cenusie.
Ca sa mentii asa o relatie trebuie sa intelegi implicatiile, realitatile si posibilitatile care vin cu ea.
La cat de dementa este societatea actuala, orice este posibil, eu inca ma tin de lustra sa nu cad.
Din experiență exista doar la prieteni care se cunosc de un deceniu.Like prieteni de la gradinița care nu au dezvoltat atractie unul de celălalt ci o relație gen frate-sora, fata-fata, băiat-băiat.
Eu sunt împreuna de un an si jumătate cu fata care a fost prietena mea cea mai buna pentru. 7 luni.
Toți ceilalți buni prieteni(fete si băieți) pe care ii știu au sau vor ceva mai mult decât doar prietenie!
Na de ce sa ai o conversație buna când poți sa te f***?
Ai șanse mai mari sa existe Dumnezeu
Când eram tânăr pe la 15 am simțit o atractie fața de prietena cea mai buna(o știam de 13 ani), si acum radem despre asta, vorbim despre orice, flirtam dar totul pana la o limita.+Amândoi avem parteneri de viata.
Impulsuri, atractie (si nevoia) vor apărea mereu noi decidem cum si dacă le manifestam.
Când devii confuz da'i o laba si ți'ai revenit!
Sau na citeste un verset din biblie...cum vrei.
Btw:Ai avut dreptate cred doar din experiențele lor încă limitate.
anonim_4396 întreabă:
mODIN întreabă: