anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ziceti-mi cateva metode prin care poti sa lesini... e adevarat k sunt periculoase?

5 răspunsuri:
Apache
| Apache a răspuns:

NU incerca niciodata sa iti provoci lesinul ...este una dintre cele mai periculoase si tampite chestii pe care le poti face!
Ai auzit vreodata de asfixiere controlata? ...stii cati copii mor anual in lume pentru ca incearca prostia asta?

| Rockart a răspuns:

Buna! Evident ca e periculos si e o tampenie.Nu inteleg de ce ai vrea sa faci asta, dar daca chiar vrei... poarta un corset ca acelea pe care le purtau fetele/printesele pe vremuri ca sa para suple.

| AnneMarri a răspuns:

Ai câteva variante...
1. dă-te cu capul de pereţi
2. nu mânca şi/sau nu bea nimic câteva zile
3. ţine-ţi respiraţia
Nu, nu sunt periculoase, sunt EXTREM de periculoase, poţi muri de la ele.

| 愛日本 a răspuns:

Dacă te oboseşti tare tare de tot şi de abia poţi să respiri adică fugi câteva ture apoi o personă te apasă tareeee pe piept, aici numai ameţeşti pici pe jos şi nu simpţi nimic dar te relaxezi happy şi nu e periculos am făcut asta de 100 ori doar nikename`ul meu e CRAZY! laughing

| Bunicul62 a răspuns:

Nici sa nu gindesti asa ceva, ca dai de mare necaz si o sa lesini cind nu este necesar ca se invata corpul rau. Aveam la mine in ograda un motan care lesina automat cind vedea un amarit de soarice.Am fost cu el la Psiholog si nu am reusit sa ii dau de cap. Remediul lui a fost 1/4 paharel de tuica si ii facea lesin in mate de foame si se ducea la prins soarici dar nu mai lesina cind ii vedea ca era lesinat de foame.Am prapadit pe el cam 1 kg de tuica ca devenise dependent Ca sa il dezvat am pus nuiaua pe spinarea lui si a devenit cel mai tare motan.

Întrebări similare