De unde stii?
Te-am văzut
Mi-a crescut increderea in sine cand mi-ai zis asta, mulțam!
Ma bucur! sa fi iubita oconas
Veste buna e ca nemtii nu renunta la gazul rusesc, ca sa nu crape cu zile, ca daca crapa aia, crapam si noi.
Ca daca ar lua doar din alta parte (iau si acum, dar nu total), ar fi jale, dar si noi am avea gazul si mai scump, asa ca nu are UE de ce sa nu ia de la rusi, isi plateste gazul, si aia este, e comert okey.
Ce ma int pe mine ce face rusu in alte parti, e treaba lui, atat timp cat nu se ia de noi, este okey.
-Au facut astia un film mai putin tras de par Moonfall,parca mai pare a film pe linga ce au scos in vremurile astea de balamuc.
-Chestia cu incalzirea globala se pare ca e de fapt racire,mai peste tot anul asta a fost mai rece decat in zeci de ani in urma.
-Covrig asta nu mai e la moda,se pare ia liuat locu razboiul din Ukraina si crestearea preturilor la nivel mondial.E buna ca nu mai is restrictii asa de mari,ori deja lumea nu se mai agita din cauza asta.
-femeile par sa isi revina zic eu,dar poate am obs gresit,deci incet incet femeile is revin din vise,incep sa caute realitatea,nu mai viseaza asa de grav sa fie asistente si sa caute numa bani.
-Lumea munceste mai putin,nu mai alearga inebuniti dupa munca si bani,poate din cauza preturilor, covrigului, razboiului, dar e bine oricum, sau mai relaxat oamenii, munca e pentru masini nu pentru om
M-am trezit, deci sunt in viata!
Am coborat din pat, deci pot merge!
Am vazut drumul spre bucatarie, deci vad
AM simtit gustul si mirosul de cafea.SI cel de de portocala
Am ce si pentru cine gati.Am familie
A ploat, dar am fost la adopost.Am acoperis deasupra capului.
Am iesit la plimbare pentru a face pasii regulamentari.Doar 7000.
Uite o veste :
Chiar dacă va începe al treilea război mondial, nu va fi nuclear.
Cele câteva civilizații extraterestre care ne supraveghează nu vor permite folosirea armelor nucleare care pun în primjdie planeta.
Așa cum nu s-a mai reușit nici măcar un test nuclear începând din anul 2000 (Coreea de Nord a dat publicității informații fake despre teste nucleare care le-ar fi făcut) dar nici o altă țară nucleară de pe planetă nu a mai făcut sau dat publicității vreun test nuclear după 2000.
Toți știu și au fost avertizați chiar dacă sunt chestii despre care nu se vorbește.
Poftim, servetele.
Nu ma lasi si sa plang pe umarul tau?
Imi pare rau...
Nu trebuie, e vina mea ca am ajuns boschetar.
Cum ai ajuns boschetar?
Nu, plangi in servetele.
Ce buna esti, la suflet.
Pai ca-s tampit. Am sarit de la geam.
Pe ce i-ai cheltuit?
Mi-am luat un televizor nou cel vechi s-a ars.
Super
Curtea Suprema a Statelor Unite e posibil anuleze Roe v. Wade.
Copiii din tara noastra e posibil sa aiba dreptul sa fie protejati de ciudatii care vor sa discute cu ei chestiuni sexuale.
Prima chestie nu stiu ce e. Dar a doua, asta e o veste buna, intr-adevar
Acum 50 de ani Curtea Suprema a Statelor Unite a gasit in constitutie un drept la intimitate, care de fapt nu e mentionat nicaieri si in acest drept a gasit dreptul la avort.
Dar cazul e mult mai absurd decat atat. Chiar daca poti sa faci un argument despre cum dreptul la intimitate exista desi nu e mentionat, acesta evident nu are nicio legatura cu avorturile.
Si absurdul nu se termina aici. Asta e o parte din sectiunea 1 a amendamentului 14 in care a fost gasit dreptul la avort: "nor shall any State deprive any person of life, liberty, or property, without due process of law; nor deny to any person within its jurisdiction the equal protection of the laws.". Orice persoana pe care ai intreba-o cum se aplica asta in cazul avorturilor, daca e cat de cat rationala, ti-ar raspunde ca e evident o lege impotriva avorturilor din moment ce spune ca "you can't deprive any person of life without due process of law" si mai vorbeste si despre "equal protection under the law". Curtea Suprema, in schimb, a vazut ce am citat mai sus ca pe o codificare a dreptului de a omori oameni.
Anularea Roe v. Wade ar permite statelor sa aiba propriile legi privind avorturile.
Stai linistit ca stiu copiii mai multe despre sex decat tine.
Hmm. Nu stiam de asta. Si sunt de acord ca nu e un lucru de dorit avortul, dar nu cred ca o lege in favoarea lui i-ar opri pe cei care nu fac avort sa isi mentina pozitia sau invers, o lege in defavoarea lui sa ii opreasca pe toti care ar face avort sa faca. Dovada perioada comunista cand diverse femei incercau oricum sa faca avort.
De ce spui ca nu e un lucru de dorit?
Da, o lege care ar interzice avortul nu ar insemna ca nu vor mai exista deloc avorturi. Nicio lege care interzice un lucru nu poate garanta ca lucrul respectiv n-o sa mai existe. Dar daca avortul nu ar mai fi legal s-ar reduce semnificativ numarul avorturilor, ceea ce ar fi un lucru bun, nu crezi?
Ba da. Nu stiu tu ce vrei sa spui, eu am incercat sa zic ca sunt anti avort, nu pro avort.
Zic ca nu e un lucru de dorit fiindca mi se pare urat sa iei sansa la viata unui copil, care din diverse motive a ajuns sa existe de la unirea celor doua celule. Cam asta. Daca vrei putem continua discutia in privat.
Sigur.
Mai sunt 2 zile și voi încep sa muncească pe plajă unde am muncit și anul trecut și voi munci în fiecare an de acum in colo boooom doar eu și munca mea
Cum e cu munca pe plaja?
Aștept sa se oprească ploaia și viscolul sa montez 154 de umbrele cu 12 colegi de muncă și dupa aia merg acasă.
Ce fain. Cred ca e un job ideal, pe plaja. Ma rog, daca nu e urat afara.
Lol. Tu ai doua conturi si mi-ai raspuns de pe al doilea
Da știu sunt fabulos -_-
Sa oprit ploaia și am montat în total pana acum 42 umbrele pe plajă ma avem o grămadă plus ca mai o sa trebuiască sa montam la fiecare umbrela câte 4 șezlonguri acum am loat cu toți o pauza și stau și mănânci și eu ceva și după ne apucam din nou de treaba pana începem sezonul.
E primăvară, nu este nici prea cald, nici prea frig. Natura revine la viață și oamenii își revin din astenia de după iarnă.