| Mony_4137 a întrebat:

Ziceti-mi si mie niste statusuri de mess. Da sa nu fie tare cunoscute. Ceva mai original.

Răspuns Câştigător
| viatadecacatt a răspuns:

Te provoc sa' ti arati adevarata valoare. Faptele nu vorbele te fac sa fii mare!

Lumea vorbeste prostii, doar ca sa te schimbe, si te minte. numai tu poti vedea si dincolo de cuvinte!

si ma gandesc la ce nu e permis, la ce e interzis. la ce numesc eu : VISSS!; x

Complimentele nu ma ridica, criticile nu ma coboara.sunt ceea ce sunt, nu ceea ce vor alti sa fiu. Nu sunt perfecta, nici nu vreau, nici nu pot.sunt ceea ce este mai simplu EU!

mai nou vad Lumea intoarsa pE. dos! parca asa E. mai frumos

asa ca n`ai cum sa ma ranesti, cineva a facut`0 inaintea ta.nu ai cum sa ma ranesti.dar.ai putea in schimb sa ma iubesti..."

tot mai putine libertati ai odata ce imbatranesti.deci nu regreta nimic din ce te-a facut sa zambesti

Poate chiar sti ce zic sau poate o iei in gluma. Dar sunt legata de tine exact ca un creion de guma.`!

Spune-i stop cand te streseaza, spune-i ca exagereaza. Nu intelege? Abereaza? Spune-i "PA" si se calmeazalaughing

Intr`o lume intreaga esti doar o fiinta, dar pentru mine esti orice dorinta. love struck"

Si multe altele.
oricum astea nu sunt luate dupa statusuri.rorolling on the floor
Deci cred ca merit fundita

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu la un moment dat am pus un satuss gen:
cumpar droguri pentru relatii sunati-ma la numarul 112

| MihaLoveYou a răspuns:

Cauta pe www.versuri.ro si ia-ti din melodiile tale preferate

| Andromedda a răspuns:

Nu lucrez in weekend si in zilele care se termina cu i.

Under my desk.

Eu nu am idei, ci obsesii. Idei poate avea oricine. Nimeni nu s-a prăbuşit din cauza ideilor.

Destin înseamnă a lupta deasupra sau alături de viaţă, a-i face concurenţă în pasiune, răzvrătire şi suferinţă.

Intelepciune si revoltă: două otrăvuri.

Destinul amesteca cartile, iar noi jucam.

| Lary a răspuns:

Dragostea este ceata ce se formeaza cu aburii suspinelor:X

| curcubeulfaraculoare96 a răspuns:

Inainte radeam cu foc, acum plang dupa tine.binenteles dupa un porc, cand ai plecat ai luat cu tine tot ce`aveam mai scump, fericirea, iubirea, lasand in suflet un gol adanc

Ai Avut`o De Mult! AcoOm n`o mai AiAi iNcErCaT s`O InlOcuIesTi N`ai PutUtPentrU K`o IubeSti!

Somos las reinas del barrio
Somos las chicas que damos amor
Joyas, dinero, y regalos
Damelo todo y tuya eu soy

Daca tu ma Copiezi Pe mNe, InSeAmNa cA Is uN MoDeL Pt tine

Daca iti zambesc cand imi vorbesti, sa nu crezi ca ma prostesti

ליב איז די ענטפֿער...clar?laughing