Eu ştiam de tipul numai mânca la ciuperci aşa ceva. Şi e în sens de : " numai vorbi prostii, numai vorbi fără sens ". Aşa ceva. Baftă!
Poi nu ii ask mananca dar nu exagerat 1 data pe saptama adica regulat e perfect...au dreptate cand zic asta dar nu s.au exprimat corect... da sa nu mananci ciuperci foarte des pentru ca, contin o anumita enzima
Daca ai pus intrebarea asta, se vede cat esti de capabila... dar eu totusi iti rasp. Inseamna " Nu mai vb prostii.", probabil ca de obicei aberezi si a vrut sa tio spuna intr'un mod mai politicos!
Pai poa' sa insemne asa:
1. exista unu', acea persoana care se sparge in ciuperci.
o arde numai in ciuperci. dimineata: mami, vreau ciuperci cu lapte.la pranz: tati, du-te si fa zacusca de ghebe.la cina:as manca ceva mai light... ce zici de o salata cu ciuperci si maioneza? MULTA maioneza. si se termina rezervele de ciuperci.
2. ceva de genul : nu te mai c*** pe tine! eu la asta ma gandesc cand zici "nu mai manca ciuperci" dupa varianata cu numarul 1.:))
3. e ca aia cu "Hai sifon!"="Hai sictir!"
4. pentru alte nelamuriri cu privire la argoul populatiei:))
intra pe http://www.123urban.ro/
e foarte interesant site-ul :))
Buna. Intr-adevar, inseamna ceva de genul ca "nu mai abera- ti se trage de la ciuperci". A, si Ramitzu, fata doar te intreba, doar pentru asta e site-ul asta nu? Doar ca se pare ca tu intri aici sa faci pe desteapta, desi luand in considerare greselile tale de ortografie...Nah, in fine...
Ramitzu draguta, am precizat ca am auzit expresia...nu ca mi ar fi zis mie cineva; eu zic sa te lasi sa mai raspunzi la intrebarile de aici, si daca tot iti place sa o faci pe desteapta, te invit sa cauti un site cu oameni "mai capabili". multumesc pentru raspunsuri celorlalti :*
LisaJulie întreabă: