anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ziua bună, fiinţe umane!
Care e replica(sau propoziţia) pe care o folosiţi cel mai des/ cuvântul pe care îl folosiţi cel mai des?

33 răspunsuri:
| Mădă0611 a răspuns:

Expresie, ş-apăi. laughing L-am vazut pe unul pe youtube zicand-o foarte des ş-apăi mi-a intrat in vocabular, ş-apăi nu-mi place. laughing

| Doub a răspuns:

"Trist."

| Andreeaea19 a răspuns (pentru Doub):

De ce trist ce nu ai inteles Doub din ce am spus?laughing)))))

| Doub a răspuns (pentru Andreeaea19):

Nimic, adica tot.

| KamaSutra a răspuns:

Nu-mi pasa!happy

| Andreeaea19 a răspuns (pentru KamaSutra):

Eu cred ca indiferenta este cel mai mare pacat de pe pamant. Am sa incerc sa explic putin si sa demonstrez aceasta afirmatie. Pentru inceput sa vedem dintre toate atitudinile omenesti, care dintre ele doare cel mai tare? Cea mai multa suferinta o aduce pe pamant nepasarea oamenilor? Sunteti de acord cu mine?

| KamaSutra a răspuns (pentru Andreeaea19):

Pai daca chiar nu-mi pasa, de ce sa spun altceva? Cand imi pasa imi dau toata silinta sa ajut acea persoana dar altfel nu

| Andreeaea19 a răspuns (pentru KamaSutra):

Asta se intampla cand nu ne pasa de ceilalti laughing)de fiecare om in parte totii contam in lumea asta!happy totii avem un drum pe care ni l alegem sal parcurgem, fiecare alege si culege.Va urez succes sa va descoperiti pe voi insiva!

| W3R4 a răspuns:

''aolo'' şi ''meh.''

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

''N-am chef. Poate mâine.''
Procrastinarea asta...

| L1feDRAIN a răspuns:

Cel mai des eu tac si "joc cu ochii" dar replica pe care o folosesc ce-l mai des e "nu mai pot".

Răspuns utilizator avertizat
| Krixxus a răspuns:

"mere" laughing

| BeckhamRZM a răspuns:

Cum am numai ratați prin jurul meu: ' Mănânci căcat, jet. ' happy

| Andreeaea19 a răspuns (pentru BeckhamRZM):

Stiai ca atunci cand jignesti pe altii de fapt vorbeste de tine insuti! asa ca asculta bine aici si numai comenta aiurea ca nu-mi plac comentariile prostesti si fara rost!laughing)tongue

| BeckhamRZM a răspuns (pentru Andreeaea19):

Ups, greșeala mea. Nu aici trebuia să scriu asta. straight face rolling on the floor))

| anonim_4396 explică (pentru Andreeaea19):

Da, atunci cand ii inveti si pe altii prosti este rau. sa speram ca in cateva secole religia devine ceva "personal" sa numai tot pomeniti pe zeul vostru pe unde puteti. cand incepi cu "Zambeste Isus te iubeste!" si oameni mor zilnic din cele mai tampite accidente, denoti prostie acuta.

| Cena_Jonh_1998 a răspuns:

Jet sau pupi asfaltu

| Andreeaea19 a răspuns:

Deschideti va inimile cat mai mult, ascultati-va inimile vedeti ce va spun...a mea spune "Va iubesc pe totii neconditionat" acesta ar trebui sa fie replica noastra cea mai des folosita. Daca sunteti tristi cred ca noi te vom ajuta sa te simti mai bine!
Zambeste Isus te iubeste!
happy.

| KillMePlease a răspuns (pentru Andreeaea19):

interesant...thinking

| LePotato a răspuns (pentru Andreeaea19):

Era ok, pana l-ai bagat pe nea Iisus in discutie

| Andreeaea19 a răspuns (pentru LePotato):

Da iarta-ma a fost doar un citat pe care l-am postat pentru azitongue...

| Andreeaea19 a răspuns (pentru KillMePlease):

Da sper ca fiecare dintre voi sa intelega ca noi toti suntem UNUL/UNA.
Expresia completa si esenta mesajului nostru este: Noi toti suntem UNUL, unul cu ceilalti, cu viata, cu Dumnezeu, CU TOT CE EXISTA.happy

| anonim_4396 explică (pentru LePotato):

Pai cum nu ii iubeste? nu ai vazut ce fericiti sunt aia din Africa.

| Andreeaea19 a răspuns (pentru anonim_4396):

Adevarat,si noi putem fi ca ei! doar cand o sa intelegem toate astea!happy

| anonim_4396 explică (pentru Andreeaea19):

Ceva mai vag nici ca puteai spune. tipic religios. cel putin nu ai vazut o scuza penibila, e mai "misto" cand spui chestii care nici tu nu le intelegi, dai dovada de falsa "cunoastere".

| Andreeaea19 a răspuns (pentru anonim_4396):

Nici nu ma cunosti ca sa imi aduci asemenea comentarii la adresa mea.da pentru ca ma mai inspir din citate religioase asta e un lucru rau ia spune-mi?laughing

| KillMePlease a răspuns (pentru LePotato):

nu, nu, domnu'.
Iisus e bff-ul tuturor.

| LePotato a răspuns (pentru Andreeaea19):

N-ai de ce sa te scuzi, nu e vina ta...e vina lui Cheezus ^_^

Întrebări similare