Nu poti trimite plic anonim. Trebuie sa treci destinatarul si expeditorul neaparat. Mergi la posta cu scrisoarea si ceri un plic timbrat, completezi datele si il expediezi. Ajunge in 3-4 zile lucratoare, maxim 5 (in conditii speciale). O poti trimite recomandata sau cu confirmare de primire.
Sunt baiat. NU vreau confirmare de primire. Vreau sa o trimit acolo cumva si sa ii vina in cutia postala la ea acasa, si sa imi confirme ea singura asta . Pentru asta nu ajunge sa o pun intr-o cutie postala de-aia rosie cu ROI pe ea atata timp cat respect toti pasii?
95% e corecta. Nu sunt 100% sigur ca numarul de la casa e acela corect, dar probabil ca e. Totusi, e mai bine asa. Vreau sa o fac sa imi raspunda pe internet, sa vorbim acolo. Vreau sa-i trimit ceva oarecum amuzant, sa se completeze cu surprinderea. Mersi mult de toate lamuririle si raspunsurile, as zice ca raman dator. Cine stie, lumea e mica.
In 3-4 zile ajunge si nu stiu daca se poate trimite cu anonimat pentru ca in caz de negasire a domiciliului nu poate sa ti-o dea inapoi, intreaba la posta