Da, azi eu si iubitul meu am implinit o luna de cand suntem impreuna! :X :X :X
Da, azi, 17 Februarie 2010, subsemnata Burtoi Andreea Georgiana, în vârstă de 12 ani, clasa a VI - a a ieşit la tablă la matematică pentru a desena un triunghi ABC, apoi construind cu compasul cele 3 bisectoare ale celor 3 unghiuri din triunghiul ABC şi pentru a nota cu I punctul de intersecţie al acestora. M`am descurcat bine
Nu...insa are o semnificatie importanta pentru mine, adica azi:am stat suparata aproape toata ziua, iar la sfarsit am alergat dupa un coleg din scoala ca sa'l conving sa'mi spuna ce i-a zis iubitul meu care a zis ceva gen ca s-a convins de mine si de alte prietene si a fost prima data cand l'am vazut negru de furie si tot azi ne'am impacat si toot azi ne'am planificat chiulul pentru vineri)
Bafta.
Numai O aniversare?! Nu stiu ce e cu ziua asta, dar numai de aniversari am auzit. E ziua unei colege, ziua unui fost coleg din generala, ziua unei matusi de-a mea si ziua lui Billie Joe Armstrong de la Green Day. Si inca mai astept sa aflu alte zile de nastere pe data asta.
Da... e zi de lene, de iarna, de ploaie, de namol...Cam atat A fost plina de discutii dar le-am dezbatut ca doar suntem copii mari