| RainUmbrella a întrebat:

Zodiile, mint sau nu?

Răspuns Câştigător
| WalterWhite a răspuns:

Pai am gasit o pagina intr-o culegere care te caracteriza dupa zodiie si chiar a fost adevarat. Dar la horoscop la televizor nu prea e adevarat.

9 răspunsuri:
| Plague a răspuns:

Eu sunt convins ca mint. Cat se adevereste din ele, se adevereste din pura coincidenta. Oricum este prea mare generalizarea si sunt aplicate pe milioane de oameni de aceeasi zodie. Le consider o prostie, din totdeauna le-am considerat. Sunt crestin, Dumnezeu si noi decidem ce si cum se intampla, nu ai cum sa iti dai seama de asta dand fiecarei planete cate un "rol" pozitiv sau negativ asupra zilei cuiva, si apoi studiind miscarea planetelor; nu crezi?

| dya333 a răspuns:

Mie de obicei mi se potriveste horoscopul.Dar depinde rareori nu coincide cu noi, iar daca de referi la zodii nu toate sunt la fel fiecare are un caracter aparte.

| Adrick a răspuns:

Parerile sunt impartite, eu cred ca numai pe jumatewinking

| TheQueen a răspuns:

Da...100% e doveditwinking

| raluraluca222 a răspuns:

Chiar daca uneori descrierile persoanelor care sunt in zodia respectiva se potrivesc, parerea mea este ca da, mint, cele mai logice argumente pentru care cred asta sunt urmatoarele : Nu su nt doar 12 constelatii, sunt 13, dar au fost alese ca zodii "oficiale" doar 12 ca sa se potriveasca pe lunile anului si 2 : Cand pamantul se invarte in jurul soarelui, trece prin fata fiecarei constelatii, dar nu sta aceeasi periodata de timp in dreptul acesteia, o luna, asa cum ar sustine zodiacul, trece pe langa anumite constelatii in 10 zile si pe langa altele 40 [exemplu] Deci faptul ca i se atribuie o luna din an fiecarei zodii este total gresit.

| Levya a răspuns:

Depinde...nu poti avea incredere in orice horoscop...crede-ma am vreo 7 acasa

| Adelinnaa a răspuns:

Mmmmmmmmmmmmiiiiiiiiiiiiiiiiiiinnnnnnnnnnnnntt nu va luati dupa toti sau toate... nu cred ca exista asa ceva nu e ortodox dar credeti ce vretii

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Salut! Parerea mea este:categoric mint! Apartinand cultului crestin-ortodox consider ca singurul responsabil de destinul nostru este Dumnezeu.Astrologia este considerata o vrajitorie mascata si este chiar considerata pacat.Dar daca vrei sa nu ne raportam doar la partea religioasa, uite de exemplu sunt foarte putine persoane carora li se adeveresc prezicerile zodiacale in viata de zi cu zi si aceasta este doar o coincidenta.Nu depindem de zodii, ci de Dumnezeu.El ne-a modelat asa, cu personalitatea noastra...nu astrele! O zi buna!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cei care cred in zodii sant prosti sau destepti? spune-i si lui feeling ca zodiile nu fac parte din cultul crestin ortodox.si spun asta sigur fiindca am studiat biblia,sant crestin ortodox si avem o atitudine corecta spiritual fata de asemenea practici vrajitoresti,dracesti, lumesti. daca feelingsart CREDE in Dumnezeu nu ar trebui sa minta cu atata nesimtire in legatura cu cultul nostru, si mai ales ar trebui sa stie foarte bine din biblie rolul luminatorilor cerului in viata oamenilor.s-ar parea ca e departe tare si gogaie aiurea habar neavand despre ce vorbeste.