Oricum copiii de cand cu online invatamant, nu prea mai invata mare lucru.
Am auzit ca parintii vroiau invers, ca scolile sa se deschide in ciuda virusului, culmea.
1. Asta e solutia lui in loc de inchidere/scoala online. Deh, nu mi se pare nimic inspirat, sincer. Asta ca sa nu zica ca trec in online. Vara profesorii oricum au activitati, deci nu e ca si cum ar veni din vacanta sa recupereze...
2. Da, sa vrea. Si eu vreau multe.
Sunt de acord cu parintii care vor sa faca protest. Copiii nu sunt safe la scoala, nu se fac teste.
Este gresit sa spuna ca da vacanta, a fost gresit si anul trecut, structura anului scolar spune altceva. Dar ar trebui sa introduca carantina si stare de urgenta ca un barbat adevarat si sa o lase balta cu tampeniile. Nu prosteste pe nimeni, nu vrea sa dea bani parintilor care ar fi fortati sa stea acasa. Ce nu ai inteles? NU MAI AU BANI DE CARANTINE SI STARI DE URGENTA.
Repet: mor oameni multi. Asta trebuie rezolvata inainte de toate. Ati ramas prinsi in razboiul dintre nevaccinati si vaccinati. Sunt toti niste idioti. The bottom line este ca mor oameni si cineva este responsabil ca s-a ajuns aici. Oricum toti cei care s-au perindat pe la putere sunt doomed din cauza situatiei. Cei de la DSP, ISJP sau cum se mai cheama au trimis atentionari. Ei stiu cel mai bine. Sa ii ignori pe astia, in momentul asta, va avea consecinte catastrofale pentru carierele politice ale celor de la putere. Masuri vor fi luate cu siguranta. Sa vedem de care.