Cei mai activi useri din categoria Conversaţii pe 16 Aprilie 2025 sunt:
Care e faza cu Teresa filago? E adevărat?
Dacă încărcătorul meu incarca mai greuț din cauză că an stat cu el la încărcat, este vreo șansă că acesta sa încerce la fel de rapid că la început daca nu voi mai sta pe el in timp ce se...? (mai mult)
De toate problemele medicale ce le-am citit în trecut și mă înspăimântau azi mă confrunt cu ele! Cum e posibil așa ceva?
De ce își bate toată lumea joc de bărbații tineri? De la babe la copii? Prin toate minciunile și neadevarurile sociale, inclusiv cum că bărbatul iubește mai mult decat femeia cand fiecare clipa...? (mai mult)
Salut Am primit acest mesaj " Va rugam sa achitati debitul restant in valoare de 1638.53 RON de la ORANGE. Detalii la 0372309922. Kredyt Inkaso" Pot să- l ignor? Având în vedere ca în aplicația...? (mai mult)
Dupa ce murim, traim ca si aici doar ca in alt loc?
La ce vârsta credeti ca pot copiii sa inceapa sa aiba dreptul la,, privacy", de exemplu, sa nu li se controleze telefoanele. Cheers
Salut. Am 22 de ani, si chit ca sunt la varsta asta frumoasa, simt ca imi vine sa ma arunc pe geam. In ultimii ani am inceput sa nu mai suport deloc viata asta din cauza problemelor cu mine dar si...? (mai mult)
Cat de important e sa fiu politicos chiar atunci când majoritatea celor din jur nu mai sunt sau simt că societatea că întreg nu mai apreciază politețea?
Hei, urmeaza sa dau bacul si mai apoi sa aplic la o facultate, m- am gandit la snspa pe comunicare si relatii publice pentru ca am inteles ca se intra cu media de la bac, dar nu stiu ce sa zic daca ...? (mai mult)
Ce se poate întâmpla dacă mesteci/înghiți gumă expirată?
Hei, TPU, azi mergând spre casă și întâlnindu- mă cu colega mea, ce e din satul unde predăm noi, și luând- o și pe ea cu mașina, am tot vorbit și i- am spus că mie îmi place cât de ...? (mai mult)
Bună TPU! Întrebare întrebătoare... Să presupunem că v- ați fi certat cu o persoană mai apropiată și nu v- ați mai vorbit de mult timp, însă, sărbătorile veneau. Le- ați fi iertat ...? (mai mult)
A practicat cineva meditația de intrare în alfa a lui Dan Seracu?
Un prieten vrea sa își facă un cont nou de Facebook dar îi cere sa își facă un selfie! Dacă nu își face selfie contul i se va șterge automat? Am înțeles ca da peste 100 de zile!
Cum ați reușit să luați sala? Ce sfat îmi dați sa iau sala din prima?
Salut. A încercat cineva de aici să se auto excludă la ONJN? Obțin de puține info pe internet. Sunt curios dacă: - se poate pune online sau prin poștă ( nefiind din București) - depui la o...? (mai mult)
Sistemele omenesti par a se prabusi sau sunt in declin. Credeti ca este un lucru natural sau e ceva orchestrat pentru schimbarea ordinii mondiale. Credeti ca este nevoie de o noua ordine mondiala?
Pe masura ce inaintezi in varsta viata devine mai trista si mai urata nu?
De obicei, sunt destul de singură, nu prea am prieteni de când am plecat departe de casă. Vechii prieteni au acum viețile lor separate de a mea, iar rude cu care să țin legătura nu prea am. Și,...? (mai mult)
Știți dacă pe cardul de sănătate scrie de când iau nu știu ce medicament?
Ce înseamnă hematom?
Ar fi ciudat daca i-as lega cainelui lesa de coada?
Ce realizari mai deosebite aveti in viata? Sau ati trait ca si mine pentru a umbri pamantul?
Bună ziua. De ce acest tiktok blochează anumite comentarii care nu sunt injurii s- au alte prostii. La cineva în live am scris ca ( eu nu am nici un fel de card) era vorba de card bancar. Și...? (mai mult)
Cu 40.000 de euro as putea cumpara o casa in stare buna care nu necesita reparatii, cu un pic de curte si gradina intr- un sat la maxim 10km de pe langa un oras putin mai dezvoltat gen municipiu, resedinta...? (mai mult)
Ce va place mai mult vanilia sau ciocolata?
Pe cardul de sănătate scrie date?
Am o întrebare destul de ciudată, poate chiar amuzantă, dar care mă macină de ceva timp. Eu știu diferența dintre "geam" și "fereastră" de când eram mic, cuvântul geam fiind sinonim...? (mai mult)
Dacă ma oprește politia cu peștele tăiat dar proaspăt în plasă pe timp de prohibiție îmi face ceva?
Ce sunt afirmațiile?
Caut colegi de liceu anii 1980
Salutare! Cunoasteti un site/comunitate pentru a intra in contact cu persoane pasionate de BDSM? Si aici ma refer la site-uri de calitate, adevarate, nu cu booti si alte nebunii...
Salut ce parere aveti de anumiti invidizi, care fac stream pe yt, tiktok sunt destul de multi am observat, barbati in general, care stau toata ziua si se joaca am vazut multi oameni trecuti de toate...? (mai mult)
Ce preferati mai mult: muntele sau marea?
Samsung ce0168.2 giga ram cu 16 gb.e bun pentru copii? Sau e prea veche
Problema fumatului este bricheta?
Ce telefon vi se pare bun? Ce spuneti de Samsung Galaxy S24?
Buna ziua/seara tuturor! Sa va explic: stau la casa, am 2 usi la intrare, prima usa care duce pe hol si cealalta usa care duce in casa, asadar am niste vecini noi, provincie Turcia. Au intrat pe...? (mai mult)
Ce insemnă cand cineva viseaza pe cineva in negru?
Voi puneți accent pe corectitudinea exprimării unei persoane? V- ați schimbat vreodată părerea despre cineva după ce ați văzut modul în care scrie? Dacă da, a fost într- un mod pozitiv sau ...? (mai mult)
Ma uit la vremea de zilele astea cum dimineata ploua, la amiaza ninge si ma intreb: cum zugraveau bunicii nostri casele, in fiecare an inainte de Paste? De fapt, pana de Florii era gata totul.
Buna TPU, am vizionat clipul lui REDNEX THE WAY I MATE si la finalul melodiei am vazut cum ca trenul da intr- o gara si tipa cu par blond l- a taiat cu o drujba si nu prea cred eu asta. Eu totusi cred...? (mai mult)
Cum pot avea o conversație matură și cum pot arăta matur, ca fată?
Salut. Am avut un vis ciudat si am cautat putin le internet despre asta si nu mi- a placut ce am citit. Visul foarte detaliat si intens, dar voi face un rezumat si as vrea sa stiu si eu o parere. Deci...? (mai mult)
Pana la ce varsta poate creste un baiat in inaltime? Si cum isi poate maximiza potentialul genetic de crestere?
Ce părere aveți despre scoaterea din campania electorală a Elenei Lasconi de propriul ei partid?
Mai exista oameni buni prieteni reali in ziua de azi? Asa- i că totul e pe interes? Și când apare ceva la un alt prieten ( avantaje ) ăla ce nu deținea așa ceva e lăsat de izbeliște! Apoi când...? (mai mult)
Sunteti pro sau contra avort? Argumentati. P.S. Nu ma intereseaza de convingerile voastre religioase sau emotionale, ci de un argument sustinut.
Buna. Am o problema mai "delicata". Am aflat ca parintii mei s- au impacat cu cel mai mare dintre frati. Acesta m- a abuzat sexual cand aveam 7 ani. Cand am auzit cele intamplate am luat- o de urgenta...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Beatrice011 întreabă:
KarlLagerfeld întreabă:
tonyc7 întreabă:
Estera2222222 întreabă:
O să- ți zic cum vad eu situația.Te înțeleg fiindcă și eu am fost asa si sunt, doar ca...cu tata(acum am 20 de ani și m- am distanțat de el și el...acum regreta dar degeaba, ma țin cât mai...... (mai mult)
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
The Walking Dead
Ai curaj sa faci testul referitor la unul dintre cele mai inspaimantatoare seriale, The Walking Dead? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!