Voi cu ce ser ati ales sa va vaccinati?
Am facut si al doilea vaccin dar inca nu au trecut acele 10 zile pana cand devine certificatul verde valabil. Cand intru pe site unde scrie "vaccinat" apare cu mov. Dupa cele 10 zile o sa scrie cu verde?...? (mai mult)
Bună TPU, joi o sa ma duc sa ma vaccinez și din ce știu o sa am dreptul la o zi libera. Dacă după vaccin o sa ma simt rău și o sa am frisoane sau o sa fac febra, na simptomele de după vaccin,...? (mai mult)
Bună TPU, m- am vaccinat de corona virus cu pfizer și am luat o decizie rapidă, o prietena de- a mea mi- a spus că o să mor in timp de la el, că mă voi îmbolnăvi de leucemie de la el într- un...? (mai mult)
Afectează cu ceva consumul de alcool în aceeași zi cu vaccinul/rapelul? (vaccinul Pfizer)
Salutare, TPU! Avem oameni cu talasemie minora care s-au vaccinat? Cum va simțiți? Alte pareri?
Salut, dacă mi-a expirat cartea de identitate și trebuie să-l refac, am nevoie de certificatul verde pentru a-l putea face? Și dacă da, cum pot să procedez pentru a-l putea face?
Care este părerea voastră serioasa sincera și decenta despre introducerea certificatului verde pe aproape peste tot?
Cat mai tin salile de sport inchise pentru cei fara certificat verde? Deja au scazut cu mult cazurile.
Salut! Maine la ora 16:00 trebuie sa- mi fac al doilea vaccin pfizer, pentru ca am fost programata. Și as vrea sa știu ce se întâmplă dacă nu ma pot duce mâine și ma duc marți pentru ca mâine...? (mai mult)
In pandemie ce s-a întâmplat cu boschetarii? Au fost lăsați pe străzi?
Buna ziua. Daca intr- o familie sunt 5 membri si unul dintre ei lucrand undeva este trimis acasa pentru o simpla raceala in gat avand amigdalitele inflamate si luand antibiotic este trimis acasa si pus...? (mai mult)
Salut. Daca am facut vaccinul in Spania cum pot scoate certificat verde in Romania? Am facut johnson & johnson
Salutare, am si eu nevoie de o lamurire din partea persoanelor serioase. Pe data de 8 noiembrie m- am vaccinat cu a doua doza Pfizer. Ideea este ca de atunci pe site nu s- a actualizat nimic. In continuare...? (mai mult)
Daca fac vaccinul Johnson, primesc certificat incepand cu a 10 a sau a 11 a zi? Sa zicem ca il fac pe 19 noiembrie seara, certificatul e valid de pe 30 seara? Si la acest vaccin certificatul este tot...? (mai mult)
Rapelul poate fi făcut și după termenul de 3 săptămâni(Pfizer)?
Salut, vreau sa plec până in Italia 4 zile cu avionul am vaccinul facut, mai trebuie sa fac si test covid?
Pot să obțin certificatul Covid dacă a doua doza de vaccin am făcut-o în alta țară și nu am nici o hârtie cu care să dovedesc decât cea din România?
Cat timp dupa vaccin (pfizer) nu ai voie sa consumi alcool?
Ce înseamnă coronavirus? Covid- 19 este boala iar SARS- CoV- 2 este virusul? Ce se întâmplă cu exactitate organismului uman după ce este infectat cu Covid- 19? Deci, acest virus "dezactivează"...? (mai mult)
Salut! SUnt in Austria și vreau sa vin in Romania. Pot trece la aeroport doar cu test?
Buna! As avea o întrebare. Cred că la începutul pandemiei am trecut prin boala. Simptome foarte ușoare. Daca ar fi sa fac un test de anticorpi (din care sa rezulte ca da am anticorpi si am trecut prin...? (mai mult)
Salut TPU! Nu inteleg o chestie si poate ma ajuta cineva sa o inteleg. De cateva ori, am avut contact cu persoanele infectate cu covid- 19 si foarte ciudat ca au trecut 3- 4 luni fara sa am eu nimic,...? (mai mult)
Salut, am si eu o problema cu certificatul verde, au trecut peste zece zile de la vaccin si tot rosu imi apare, care ar putea sa fie problema?
In cazul unui test antigen rapid cu rezultat negativ efectuat acasa si cu scopul de a sustine examenul auto teoretic/ intrarea in instutie, cum pot certifica testul negativ incat sa am acces? Merg cu ...? (mai mult)
Am făcut Luni a doua doză de vaccin cu Pfizer. Peste 6 luni vreau să o fac și pe a treia. Ei bine, pe ce dată ar trebui să merg mai exact? Știu că în luna Aprilie trebuie, dar în care zi? ...? (mai mult)
Daca fac un screenshot la acel cod QR cu vaccinul e ok? mi-l pot scana?
Cum arata mallurile la voi in oras, de cand cu interdictiile? Pustii, semi pustii sau la fel? Nu dau aia faliment/?
Buna ce inseamna urmatoarea valoare de anticorpi? Multumesc. https://pasteboard.co/ueNvRtn26vse.png
Buna seara! Imi poate spune cineva, daca la intoarcerea dintr-o calatorie din Anglia in Romania este obligatorie izolarea la domiciliu? O seara buna va doresc.
De ce în unele orașe se administrează doar un singur tip de vaccin? De exemplu, la mine în oraș se administrează doar Pfizer, fără posibilitatea de a alege altceva.
Mi-a zis un aurist că nu se vaccinează că îl găsește banca că are datorii și se ferește ca nici card de salariu nu și-a făcut să nu îl prindă. Ați mai auzit așa ceva?
Salut, acum 2 saptamani am avut virusul covid. Nu am fost declarat la dsp de virus, dar as vrea sa stiu daca pot face test de anti-corpi ca sa primesc certificatul verde. Multimesc
Salut. Daca fac un test pentru anticorpi si rezultatul este ca am acesti anticorpi pentru covid, primesc certificat verde fara sa fac vaccinul?
Daca parintii mei au vaccinul si eu am 14 ani dar nu il am (din conditii medicale) pot sa intru in locuri care necesita certificatul verde?
Care este cel slab vaccin?
Neata.Cat costa un test de saliva pentru Covid la Catena sau alte farmacii? Va rog trebuie sa stiu acum ca am doar 15 lei la mine lol
Cati ani trebuie sa am ca sa ma pot vaccina cu johnson si daca trebuie sa vina un parinte? Am 17.
Zisesem acum ceva zile despre prietenul meu care a luat corona saptamana trecuta din magazin desi purta masca si s- a protejat bine, nu umbla colo si colo, si desi era vaccinat de doua ori cu Astra Zeneca,...? (mai mult)
Salut TPU! Persoanelor cardiace le este indicat sa se vaccineze anti- covid? Stie careva o persoana care este cardiaca(cardiopatie ischemica) care a facut vaccinul? A avut ceva reactii la vaccin? Exista...? (mai mult)
Salut TPU! Certificatul verde ar putea deveni obligatoriu? Voi ce credeti? Ar putea trece de camera deputatilor?
Stiu multa lume care dupa ce au fost vaccinati cu primele 2 doze n- au avut mare lucru, dar acum cand si- au facut- o pe a 3 treaba a fost mai grava. Au avut frisoane si s- au simtit rau 2 3 zile de n-...? (mai mult)
Daca ai certificatul verde mai e nevoie sa faci test sau sa prezinti alte acte daca mergi in Olanda? Sau sa faci carantina?
Daca faci ambele vaccinuri poti merge in Italia doar cu certificatul verde fara test? Nu trebuie carantina si astea nu?
Salutare tuturor, doresc sa ma vaccinez însă îmi este cam frica de faptul voi putea rămâne impotent sau steril.Am auzit persoane apropiate care l- au făcut iar la femei li s- a oprit menstruația...? (mai mult)
Daca faci jhonson & jhonson iti da certificatul verde din prima? E recunoscut peste tot? Sau e mai bine sa faci pfizer?
1. Legea certificatului verde care se discuta acum in parlament presupune doar vaccinare sau vaccinare/testare/trecere prin boala? 2. Va bucurati ca e posibil sa se bage si in Romania? Suntem si noi in...? (mai mult)
Ati putea sa-mi spuneti si mie cand se va vota aplicarea certificatului verde in camera deputatilor? Am auzit ca saptamana viitoare dar nu sunt foarte sigur.
Dacă vreau să plec în Rep. Moldova și am vaccinul făcut (ambele doze) mai am nevoie de test PC-R?
De ce trebuie să aștepți 15 minute în sală după ce faci vaccinul?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
ZeulMuschilor întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Holy97 întreabă:
Anonimms128 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Big Bang Theory
Fie ca preferatul tau e Sheldon, Leonard, Howard ori Raj, hai sa vedem cat de multe stii despre TBBT!