Este in regula sa te vaccinezi daca esti beat?
Buna TPU! Cand se vor anula restrictiile? Adica din ce data vom putea intra in mall uri fara certificat.
Bună, legal trebuie ca la magazinele SECOND-HAND sa ne ceara dovada certificatului verde?
Trebuie sa ma vaccinez şi nu ştiu ce sa fac. Am 120 de kilograme şi tocmai am citit despre vaccin că poate dăuna obezilor. Cât de eficient este vaccinul? Te protejează sau nu?
Salut, deci am o intrebare, daca trebuie să îmi fac text de covid trebuie să îmi pună ceva băț în nas? Că eu am polipi și nu stiu dacă e ok, de aceea întreb.
Buna seara! Acum 4 saptamani am fost testat pozitiv covid. Am avut simptome relativ usoare, printre care și tuse seacă, tuse ce ulterior a trecut, iar azi de dimineata m- am trezit din nou cu ea. ...? (mai mult)
Doza a 3-a e obligatorie?
Mâine, la ora 08:00, trebuie să merg la centrul de vaccinare din orașul meu ca să îmi fac a doua doză de vaccin. Sunt programată mâine, 8 Noiembrie, la ora 08:00 dimineața. Treaba e că nu...? (mai mult)
Hei TPU:)...care este varsta minima de la care poti merge sa te vaccinezi fara un parinte... Daca am 14 ani pot merge singura? Trebuie neaparat un parinte sau pur si simplu un adult?
Buna TPU, Vreau sa imi fac un test de anticorpi covid. Vaccin nu am facut, iar prin boala nu am trecut sa simt. Dar poate am fost vreodata asimptomatică. E cam ciudat totusi ca n- a luat nimeni pe ...? (mai mult)
Buna dimineata! Este obligatoriu certificatul verde pentru a intra in supermarketul La Cocos?
Hei...Pot intra in DM fara certificat verde? Daca nu, stiti vreo alternativa a magazinului? ..de preferat online?
Hei:) Stiti cumva daca pot intra in Pepco Sebes/Alba Iulia fara certificat verde? Pot da comanda online la pepco?
No, vă țuc :- * M- a luat și pe mine Covidu', cred că de o săptămână. Duminica trecută m- am trezit cu o durere de gât, s- a amplificat treptat și am avut toate simptomele (febră, nas...? (mai mult)
Trebuie ceritificat verde daca vrei sa mergi la frizer?
Credeti ca dupa 3 saptamani jumate dupa ce am inceput sa ma simt rau din cauza covid- 19(forma usoara) ceva se mai poate inrautati? Mirosul si gustul mi- au revenit, tusea s- a redus semnificativ, mai...? (mai mult)
Buna, am o întrebare, unde învăț eu sunt 55% dintre profesori sunt vaccinați, pe noi diriga ne-a anunțat ca facem online, cat durează pana revenim fizic?
Ce părere aveți despre loteria vaccinărilor?
Buna ziua! Au ajuns tichetele de masa la Grand Arena?
Am văzut că mor mai mulți oameni de la aspirina, paracetamol, amoxacilina decât de la vaccinul anti-covid. De ce nu protestează nimeni?
Dacă rata de vaccinare este de 60% în liceul meu, vom merge fizic?
Stie cineva cum un test covid din nas poate da fals pozitiv?
După cat timp de la acordarea primului vaccin primești certificatul verde? Am auzit de la unele persoane că doar de la a doua doză. Cum e până la urmă?
S-a vaccinat cineva in Belgia, daca da, poti fara buletinul de Belgia, doar cu cel de Romania?
Ce părere aveți despre vaccinul împotriva covid 19? L-ati face pentru ca sunteți convinși ca va scăpa de covid 19 sau din cauza restricțiilor și ca fără vaccin îți pierzi locul de munca?
Salut. Am făcut prima doza cu pfizer pe 1 octombrie și a doua pe 22 octombrie. Au trecut deja 10 zile de la a doua doza dar pe certificatul verde îmi apare doar prima doza. Peste o săptămână trebuie...? (mai mult)
Bună,știe cineva dacă pot sa intru intr-un salon de sprâncene dacă nu mi-am făcut vaccinul?
Am si eu o nelamurile si as dori daca este cu putinta sa- mi raspundeti ca este ceva urgent. Se cere certificat verde pentru a intra intr- un spital? Fie el de stat sau privat, se poate intra fara certificat?...? (mai mult)
Banii pe care ii primim rest de la magazin, dar si produsele pe care le cumparam, pot fi purtatoare de Covid? Daca da, ce facem? Pulverizam cu dezinfectant totii banii primiti si orice produs...? (mai mult)
Eu nu mai înțeleg nimic. Daca persoana are alergie alimentară (oua, lapte, ciocolata) si rinita alergica, poate sa faca vaccin? Altii spun ca nu e indicat! Am întrebat 5 medici, unul a spus ca ...? (mai mult)
Buna ziua! Cer sfatul unui medic, asistent medical, farmacist sau oricine din domeniul medical sau a trecut prin covid- 19. Am 16 ani si in urma cu 3 saptamani am inceput sa ma simt rau din cauza infectiei...? (mai mult)
S-a vaccinat cineva cu serul Johnson&Johnson? Cum v-ati simțit la scurt timp după?(reacțiile adverse)
Pentru intrarea in Romania trebuie certificat special, cum e cel pentru intrarea in Spania sau este suficient certificatul emis de tara din care vin?
Azi mi-am făcut a doua doză și am descărcat certificatul verde. Pe site zice că e valabil începând cu 2021-11-02, dar eu știam că mai am de așteptat 10 zile. Am voie să-l folosesc de acum?
Un prieten vrea sa se vaccineze dar e racit, poate sa se vaccineze anticovid sau sa mai astepte?
Voi ce credeti, ca pe 8 noiembrie vom incepe scoala fizic sau online?
Cand se va vota legea pentru vaccinare si certificat obligatoriu la munca in forma finala la camera deputatilor? As vrea sa stiu!
Cum se face testul covid PCR-RT dar cel antigen? Găsesc la farmacie unul din testele astea? Vreau sa primesc rezultatul pe loc.
În primăvară când se deschid universitățile și terminăm în sfârșit cu cursurile online, vor putea veni și cei nevaccinati? Sau vor trebui să- și facă acele teste PCR la câteva...? (mai mult)
Se dau cupoane de 100 lei + loterie daca te vaccinezi sau e doar propaganda falsa?
Se poate călători între județe fara green pass?(fie cu trenul sau alte mijloace de transport)
Pot intra in mall dacă am certificat verde, dar am făcut doar prima doza?
Am voie sa ma vaccinez cu Johnson and Johnson daca am sub 18 ani?
Buna TPU, stiti cumva daca imi trebuie certificat verde pentru a putea merge la banca? Sunt la BRD
Dupa starea de alerta de 30 de zile vom putea merge la sala de sport fara certificat verde?
Salut. Am fost confirmat cu covid de catre serviciul de ambulanta la care am apelat si mi- au dat o adeverinta cum ca rezultatul testului va fi adus la cunostinta dsp... Ce trebuie sa fac pentru a obtine...? (mai mult)
Daca sunt prins intr-un bar fara certificat verde cat costa amenda?
Salutare, daca am o ruda infectata cu covid, eu sunt nevaccinat si ma baga in izolare de 14 zile cu ea, pot sa fac un test covid si sa ies din carantina? Vreau sa specific ca odata iesit, pot sa schimb...? (mai mult)
Buna TPU. Am avut covid si cand vreau sa- mi scot certificatul de boala de pe site, dupa ce completez datele imi apare ca certificatul nu poate fi generat. Stie cineva cum se procedează daca nu apar ...? (mai mult)
Buna, după vacanța asta de 2 săptămâni începem școala fizic?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
10Bubico întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Steagurile Lumii
Tu cate steaguri din intreaga lume cunosti? Pune-ti la incercare cunostintele.