Salut! Este cineva de aici care s-a vaccinat cu Johnson & Johnson? Cum a fost? Ce reactii ati avut? Sunt sanse sa mori de la acest vaccin? Il recomandați?
Daca nu te ai mai vaccinat de cand erai foarte mic, exista risc mai mare de reactii adverse la vaccinul anti Covid?
Dacă am luat covid și in mai puțin de o săptămâna as putea sa ies din casa pentru ca trec cele 2 săptămâni dar între timp ia tatăl meu chiar dacă a stat și el izolat cu mine, v a fi nevoie...? (mai mult)
Se poate sa te duci in alt judet cu trenul sau am nevoie de certificat verde si pentru asta?
Buna am un verișor de 11 ani poate merge in Mall si la film fara certificat verde? Mulțumesc chiar vreau sa stiu pentru ca as vrea sa mergem la film azi si doar eu am certificat.
Lămuriți-mă și pe mine. Tot aud felul că de la vaccin anti-covid mori sau o pățești mai rău. Nu știu ce să mai cred! Voiam sa fac vaccin.
De ce vaccinul Covid se face în braț, deasupra, ci nu în altă parte a corpului?
Salut! Daca imi fac vaccinul in Elveția imi va da certificatul verde pe loc? Si daca certificatul verde este eliberat de către Elveția va fi valabil și în România sau dacă il fac in Elveția statul...? (mai mult)
Salut, am facut prima doza de Pifzer acum 4 zille. Dupa cele 10 zile certifcatul verde este valid si pentru prima doza?
Cunoasteti medici care nu vor sa se vaccineze? Ce argumente au? Din cate am auzit eu, unii refuza din cauza ca nu se cunosc efectele pe termen lung. Alte motive sunt?
Bună seara! Am și eu o nelămurire și nu știu cu cine să discut, referitor la ce urmează sa scriu. Am o cunoștință care, nefiind vaccinată, posedă o copie a certificatului verde al...? (mai mult)
Se spune că România este pe penultimul loc când vine vorba de vaccinare din Europa CARE ESTE PRIMA ȚARĂ CU CEI MAI MULȚI NE VACCINAȚI!? CĂ VREAU SĂ EMIGREZ ACOLO!
Familie, sot- sotie (nu e cazul meu, sunt vecini), ambii vaccinati cu ambele doze de vaccin coronavirus. Se infecteaza cu covid si stau in izolare. Domnul mai rau, doamna acceptabil. ????????????????...? (mai mult)
Daca fac vaccin Johnson& Johnson, e doza unica? Imi da pe loc certificatul?
După cat timp se poate vaccina o persoana care a avut covid?
Pot să am certificat verde (am avut covid) dacă am 14 ani?
Se poate sa ma duc la biblioteca cu restrictiile astea?
Salut TPU. Acum cateva zile tata s- a îmbolnavit de corona si testul lui e pozitiv, azi s- a îmbolnavit si mama dar testul meu este negativ deoarece eu nu stau cu ei in casa, eu locuiesc separat în...? (mai mult)
Ce șanse am să îmi iau amenda dacă ies din casă în ultima zi de izolare? Eu de o săptămână nu mai am nici un simptom. Trebuie să îmi dea o persoană ceva și nu știe unde stau exact și vreau...? (mai mult)
Salut TPU, vreau sa ma vaccinez si am cateva intrebari. ce se poate intampla daca am virusul fara sa stiu, fara simptome si ma vaccinez? am auzit de diverse persoane care au murit din aceasta cauza. ...? (mai mult)
Am avut coronavirus acum 8 luni, si am fost internată la spital cu simptome grave. Acum mătusa mea a venit din si a stat la noi fara sa ştie că era infectată cu covid. Eu nu am vaccin. Cum...? (mai mult)
Buna! Are cineva idee dacă vreau sa merg cu trenul pana in alt oraș trebuie sa fiu vaccinată neaparat? Sau pot sa fac test pcr?
Salutare! Daca ma duc la ziua cuiva, si aceasta persoana isi face ziua la o vila. Si sunt mai multi invitati ( 28 persoane ) si vine politia, dar o sa port masca si o sa incerc sa pastrez distanta risc...? (mai mult)
Daca corona va dura inca 10 ani de acum incolo, asta inseamna ca oamenii vor trebui sa se vaccineze in fiecare an, timp de 10 ani?
Si in alte tari sunt restrictii ca la noi? Adica sa nu mai intri in magazine, diferite institutii daca nu esti vacc? Doar intreb
Salut. Dupa ora 20:00 nu mai poti iesi din casa daca nu esti vaccinat?
Dece dupa ce te vaccinezi cu a 2 doza de vaccin, trebuie sa astepti 10 zile? Mi se pare o exagerare sa astepti 10 zile.Hai 5 dar 10
Te mai poți angaja fără vaccin? Credeți că vremurile se vor schimba?
Care vaccin e mai bun? Pfizer sau Jhonson? eu am auzit ca de la jhonson intrii in coma dar cu pfizer ai doar dureri de cap si stare de oboseala
Salut, după câte zile de la vaccinul J&J imi este valid certificatul verde?
De ce exista propaganda anti vaccin? Văd peste tot mesaje cum că este făcut să ucidă intenționat oamenii, deja e ridicol. Singura mea îngrijorare tine de potențial apariției unor cheaguri de sânge,...? (mai mult)
A făcut cineva boosterul? A fost actualizat generatorul de certificat european, astfel încât să cuprindă și a treia doză? Pe certificatul meu european, nr maxim de doze sunt 2...? (mai mult)
Credeti ca guvernantii nostri ilustri au gasit in sfarsit reteta perfecta pentru a convinge romanii sa se vaccineze? E vorba de accesul la mall? Cu micii la obor nu prea a mers, cu bannere grotesti prin...? (mai mult)
Dacă o persoana nu este vaccinata dar s-a infectat cu Coronavirus si s-a vindecat poate sa-si faca certificat verde?
Buna! Am o intrebare: daca tu ai covid si intri in carantina impreuna cu toata familia, iar in a 10 a zi de carantina ia un membru al familiei covid de la tine, mai trebuie sa stai in carantina alte ...? (mai mult)
Urmeaza sa ma vacc si as vrea sa stiu cum e treaba cu certificatul ala. Adica cum se face intrarea in diferite locatii pe baza certificatului? Scaneaza un cod? Ce le apare dupa ce scaneaza codul?
În ce magazine în afară de cele din mall nu putem intra fără certificat verde? Am auzit ca nici la Pepco...este adevărat?
Buna ziua! Am și eu o întrebare in legatura cu noile restricții. Dacă in București pana acum circulația persoanelor nevaccinate era restricționată după ora 20, iar acum s- au pus acele restricții...? (mai mult)
Legat de certificatele verzi! Oare din start s- a considerat ca TOATA lumea are telefoane inteligente de pe care se pot descarca? Cunosc destule persoane care inca au telefoane cu butoane sau nu se decurca...? (mai mult)
Buna seara! Maine trebuie sa imi schimb buletinul. Am voie sa intru la politie fara vaccin? Multumesc
Imi trebuie certificat verde ca sa ies din oras. Stau in N'Djamena, Ciad. Dau funda
Vreau sa ma duc in Germania in luna Noiembrie sa stau cateva zile, intrebarea mea este daca nu am certificat verde trebuie sa stau in carantina sau daca prezint un test negativ ma lasa sa intru si fara...? (mai mult)
De ce se zice ca pfizer e cel mai bun?
Salut! M- am vaccinat astazi cu Pfizer doza 1. Si am incercat sa fac o simulare sa vad daca imi iese certificatul verde. Si imi iese. Nu era valabil dupa 10 zile dupa schema completa? Mama s- a vaccinat...? (mai mult)
Buna seara. Stiti daca este posibil ca, minora fiind, sa ma vaccinez cu Astrazeneca? Am citit intrebarile si raspunsurile de pe pagina oficiala dedicata vaccinarii, insa nu era ceva precizat in acest...? (mai mult)
Pentru cei dusi la Biserica: Ce zic popii pe la slujbe legat de virus si vaccin? Romania e stat bisericesc, deci intrebarea e legitima.
De unde se descarcă certificatul verde pe telefon? Caut de câteva ore și nu pot efectiv să îl scot.
Cât de sigur e vaccinul anti covid? Am citit pe internet ca virusul Delta care a aparut recent se ia chiar daca te vaccinezi. Cat de adevarat este? Merită sa fac vaccinul sau nu?
Daca am hemoroizi ar trebui sa le zic asistentelor când merg sa fac vaccin?
Trebuie certificat verde și la frizerie?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
10Bubico întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Primul razboi mondial
Cat de multe stii despre primul conflict global din istoria umanitatii?