Salutare! Acum că s-au băgat restricțiile oare o sa ajungă jumate de Romanie vaccinată adică 50%?
Au mai făcut persoane sănătoase de aici Johnsonul și li s- a recomandat sa ia 5 zile anticoagulante? :- ? Medicul meu recomanda asta tuturor celor care se vaccinează la el, dar în alte părți nu...? (mai mult)
Ce motive ar fi avut unii oameni să iasă la proteste pe 2 octombrie? Să nu fi avut pe nimeni apropiat afectat de boală? (eu doar întreb) https://youtu.be/YZQlObPCZH4
Buna. Pana la ce oră au voie persoanele nevaccinate să stea afară?
Buna. După ce imi fac vaccinul pot sa intru imediat în mall sau în alte magazine? Sau trebuie să astept câteva zile? Și dacă ar trebui să astept, cam câte zile astept până pot să intru în...? (mai mult)
In viitor o sa coste sa te vaccinezi anti covid?
Vreau să mă vaccinez dar prin apropiere am doar Johnson. Merita? E bun? Nu știu de ce la 3 locuri din oraș numai asta au și pentru altele trebuie sa merg departe și nu am timp.
Buna, care sunt restricțiile pentru cei nevaccinați în București? Care sunt magazinele în care mai pot să intru fără vaccin?
Buna, vreau să fac vaccinul Pfizer azi, dar sunt la menstruație. Credeți că pot să îl fac, dacă sunt la menstruație?
Salutare! Daca vin din Elveția in România cu avionul imi trebuie ori vaccinul ori test pcr si voi sta si in carantina? Am văzut ca Elveția e in cod verde, sunt sanse sa nu imi trebuiască nici test...? (mai mult)
Salut, am și eu o întrebare, vreau sa merg in Spania, cu avionul, întrebarea este: Pentru a călători cu avionul in Spania am nevoie și de vaccin și de test? Sau doar de vaccin
Bună! Dacă sunt pozitivă, dar sunt vaccinata, tot 14 zile stau izolată? Am tot auzit ca după 10 zile îmi pot face testul din nou. Cum se procedează dacă e adevărată chestia aia cu 10 zile? ...? (mai mult)
Ce riscuri sunt să fi luat coronavirus? Azi am fost la un restaurant cu prietenii si am baut o cafea, ospatarul a trecut pe langa masa noastra şi a strănutat. Mentionez ca nu avea mască, in caz...? (mai mult)
Salut, am si eu o nelamurire. Daca ieri am facut prima doza de vaccin Pfizer si mai am 3 sapt pana fac a doua doza de vaccin, pot iesi afara dupa ora 22:00 sau pot intra in mall- uri sa stau la mese?...? (mai mult)
Hei! Teste antigene rapide se pot face și în farmacii sau doar în clinici speciale? Am nevoie pentru sala la scoala de șoferi.
Acum 3h m- am vaccinat cu Pfizer. Acum mi- a venit menstruatia desi doar ce am mai fost acum 2saptamani. Pe langa menstruatia asta bizara, mai am si dureri de cap, stare de oboseala. Ar trebui sa chem...? (mai mult)
Nu prea înțeleg care e logica noilor restricții împărțite între vaccinați și nevaccinați. Ferește pe cine de cine? Sunt pentru a proteja pe cine și cum? Întrebarea e pentru cei care sunt...? (mai mult)
Buna. Am o intrebare legat de certificatul verde de după boala. Deci, eu trebuia sa ies mâine împreuna cu bunicul meu, dar îmi arată astăzi, exact cum ii arată și bunicii mele care intr- adevăr...? (mai mult)
Oamenii nevaccinați pot intra in banca?
Buna. Dupa cat timp se activeaza virusul covid? Adica daca m- am vazut azi cu o persoana care e pozitiva, eu daca fac testul dupa cat timp ies pozitiv? Sa zicem daca am luat virusul. Pt ca m- am vazut...? (mai mult)
Buna TPU, Daca nu sunt vaccinat sau trecut prin boala pot să merg la un depozit cum ar fi dedeman?
Salut! Ce restrictii au bagat astia de astazi?
Daca ma vaccinez cu prima doza o sa pot sa ma duc la coafor, mall-uri etc. sau trebuie sa astept pana cand fac a doua doza?
Pot sustine maine proba teoretica pentru permisul de conducere daca sunt nevaccinat?
Bună! Dacă am un colet de ridicat de la poștă, îmi va trebui certificatul verde?
Daca iti iese pozitiv testul covid, trebuie sa stai in izolare si e verificat de politisti daca stai sau nu?
Noi suntem acum in stare de alerta?
Ce se v-a întâmpla de mâine cu România? Ne ducem dracu ăștia nevaccinati? Sau care-i faza? Funda!
Salut! De maine nevaccinații nu vor mai putea întra decât în farmacii și supermarket-uri? In magazinele de bricolaj, la medic, recoltat analize, stomatologie au voie? Multumesc!
Pot sa merg la frizerie fara green pas?
Buna. Mi-am descărcat de pe net certificatul verde in format pdf si dupa le-am copiat. Intrebarea mea este oare la xerox imi poate scoate certificatul verde de pe stick la imprimanta?
Pot intra în facultate fara certificat verde? Nu sunt vaccinat si nici nu doresc. Avand in vedere ca sunt reguli
Asa, am inteles ca de luni cei nevaccinati nu mai au acces in malluri. Pe 4 noiembrie urmeaza a doua doza de Pfizer iar cel mai aproape centru de vaccinare de casa se afla intr-un mall. Ce fac?
Buna, am o intrebat, alaltaieri unul dintre parinti a fost testat pozitiv, eu nu am fost obligat sa ma testez, doar sa stau in carantina. Dupa ce se termina carantina aceasta pot primi si eu certificatul...? (mai mult)
Care vaccin e mai bun?
Buna TPU! Voi cu ce v- ati vaccinat contra COVID- 19? Eu cu Johnson si Johnson si am avut cateva reactii adverse, in prima zi doar m- a durut mana, iar in ziua a doua si in a treia si a patra zi...? (mai mult)
Ce parere aveti despre vaccin? Va vaccinati?
Voi cum folositi certificatul verde? Tinand cont ca trebuie sa te conectezi pe siteul guvernamental pentru a il vizualiza si descarca. Pot face poza cu telefonul la codul QR asa cum il vad pe site fara...? (mai mult)
Buna TPU, daca o persoana a luat covid și m-a pupat pe obraz de doua ori există șanse să iau și eu? Si în cat timp trece covidul o dată luat?
Bună! Poți sa mai dai sala sau traseul dacă nu ești vaccinat cu noile restricții?
Ma pot vaccina anti covid daca am anxietate si depresie?
Buna! Daca am anticorpi coronavirus, inseamna ca am trecut prin boala si nu am stiut? Cum pot obtine certificat verde daca nu am avut simptome si nu am stat in izolare, deci DSP- ul nu a fost anuntat. ...? (mai mult)
Ce a dus la raspandirea teoriilor conspiratiei legate de COVID in Romania?
Oare nu sunt panicat cu vaccinul și pandemia pentru că nu m-am uitat deloc la televizor de când a început nebunia?
Buna TPU! Daca am doar o doza la vaccinul pfizer, este valabil certificatul?
M- am vaccinat joi cu johnson@jonshon o singura doza, am descarcat certificatul verde covid de pe site- ul https://certificat- covid.gov.ro/, dar oare din ce motiv cand scanez cu aplicatia check apare...? (mai mult)
Buna tuturor! Este posibil sa am un rezultat pozitiv fals la testul rapid antigen facut acasa? A mai patit cineva?
Ce ziceți o sa mai aibă locuri de munca nevaccinatii in viitor?
Eu nu inteleg nimic. Cum naiba cei vaccinati intra imediat in contact cu coronavirus, se imbolnavesc. Altii nevaccinati nu se imbolnavesc. Cum vine asta? Alti vaccinati mor dupa o luna sau 3 luni poate....? (mai mult)
Buna ziua. AM si eu o intrebare: poate vi se pare cam stupida. Daca o persoana este vaccinata si se intampla sa aiba un accident si are nevoie de sange persoana care doneaza trebuie sa fie tot vaccinata?...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
10Bubico întreabă:
Anonimms128 întreabă:
nyoentox2002 întreabă:
Generalgrevious031 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pretty Little Liars
Atentie, posibile spoilere! :) Totusi, cat de multe stii despre "Micutele Mincinoase"?