Dacă mă loghez pe certificate covid cu o adresa de email (a mea), introduc datele mele din buletin si imi descarc certificatul, dar cineva care imi stie CNP- ul din alte surse se logheza cu adresa ...? (mai mult)
Buna ziua! Suntem intr- o situatie cam grea! Vineri, 15 octombrie, mama mea a fost sa isi faca testul covid la medicul de familie si a iesit pozitiv.De vineri pana azi a inceput sa fie din ce in ce mai...? (mai mult)
Am o curiozitate. Dacă sunt persoane vaccinate de coronavirus, cum se poate ca acestea să moară de acel virus?
Hei! Dacă o persoana are sub 18 ani și vrea sa se vaccineze, poate sa meargă însoțită de un frate/soră major(ă)? Sau trebuie neaparat să vină cu parintele?
Am voie sa merg la mall sa imi cumpar haine fara certificat verde sau test? Dar stat pe terasa unui restaurant?
De ce ne pasa atat de bolnavi de covid nevaccinati? De ce nu se introduce certificatul verde in spital? Nu ai nu intri, simplu, sa vina sa te trateze Sosoaca.
Cat costa testul covid care trebuie pentru restaurante si cat e valabil, unde se face (doar cu programare?). Nu se poate manca nici la terase fara certificatul verde?
Bună! Sunt curios dacă cineva de pe aici a întrebat vreun medic dacă este ok să se vaccineze imediat după ce a avut covid. Site- urile guvernamentale străine spun, majoritar, că după ce ți-...? (mai mult)
Dintre cei nevaccinati, ati mai iesit afara dupa ora 20:00? Iar amenda cat este?
Salut. Am 18 ani si peste o luna fac 6 luni de la a doua doza de vaccin Pfizer. Daca o voi face pe a treia, pot avea reactii adverse urate? La primele 2 nu am avut absolut nimic.
Dacă sora mea are covid și a spus diriginte, eu mai pot merge la scoala dacă locuiesc în aceeași casa?
E o chestie pe care nu stiu daca o inteleg bine. Lista aia in functie de covid, cu tari verzi, galbene, rosii, e diferita pentru fiecare tara? Ma refer la faptul ca fiecare tara apreciaza diferit ca...? (mai mult)
Hei! Pentru cei care ați avut covid. Mirosul și gustul au dispărut brusc, sau treptat?
Cine se intreaba daca sa se vaccineze sau nu eu va spun ca dupa vaccin ma simt mai sanatos si mai energetic deci nu mai ezitati ca nu muriti cine spune asa ceva e platit si acul nici nu se simte daca va...? (mai mult)
De ce se vb numai de vaccin obligatoriu pentru profesori dar nu si pentru elevi? in clasa sunt 30 de elevi si 1 profesor ce sens are sa se vaccineze profesori si elevi nu?
Dacă sunteti vaccinat și trebuie sa vizitati niște prieteni, va aduce confort ideea sau va simțiți mai în,, siguranta'' știind ca si ei sunt vaccinati la randul lor? Cheers
De ce nu vor medicii sa se vaccineze? Nu o spun eu, o spune presedintele Sanitas: https://www.youtube.com/watch?v=ckPLJmiPvkY Zice ca medicii se opun vaccinarii obligatorii, in sistemul medical. ...? (mai mult)
Oare exista oameni care fac covid de la vaccinurile Astrazeneca și Johnson&Johnson? Adica astea au un virus inactivat și teoretic nu ar trebui sa poată provoca boala, dar unii oameni au imunitatea ...? (mai mult)
De ce unii preoti nu mai primesc vaccinati in biserica sau spun la slujba ca cine se vaccineaza sa nu mai vina la slujba ca incalca cuv domnului? eu sunt credincios dar vaccinu mi se pare dat de dumnezeu...? (mai mult)
Buna TPU! In Decembrie am avut covid (mi- am făcut testul și a ieșit pozitiv)timp de o săptămâna și ceva, nu aveam gust, miros, aveam dureri de gât și febră. După două săptămâni mi- ...? (mai mult)
Salut TPU! Intrebare pentru cei vaccinati contra covid. Azi urmeaza sa fac vaccinul (J&J) si nu stiu cum se obtine a acel certificat verde. Ma duc fac vaccinul si cum il obtin pe telefon si in cat timp? ...? (mai mult)
Bună dimineața. Eu am stat în carantina. 14 zile la domiciliu, având contact direct cu mama mea. Am luat adeverință de salariu pentru medic de familie, pentru concediu medical. Numai ca patronul...? (mai mult)
Cand credeti ca se va termina pandemia in Romania? O sa ne vaccinam? O sa moara toti nevaccinatii?
Care e cea mai amuzantă și aberanta teorie despre vaccinuri pe care ați auzit-o?
Ce credeti o sa fie si valurile 5 si 6?
1.Ce părere aveți ca Cioloș a zis ca dacă ajunge premier o sa dea vacanta la copii pentru 2- 3 săptămâni urmând ca orele sa fie recuperate in vara? Pot sa garantez ca nu o sa recuperam nimic...? (mai mult)
Salutare! Ieri am făcut vaccinul anticovid si azi mi- a trecut prin cap să le spun părinților ca am facut vaccinul si taică- miu a făcut scandal, m- a înjurat si m- a făcut în toate felurile, ...? (mai mult)
Salut! (Sunt nevaccinat) Diseara voi pleca cu trenul intr- un oras unde incidenta a crescut de 7, 5% si ma intrebam daca in cazul in care as fi oprit de politie prezentarea biletului de tren va fi de...? (mai mult)
Pro/contra carantinare București și județul Ilfov? După mine un motiv contra pentru ca e capitala unde sunt cele mai multe firme, companii și economia s- ar duce jos de tot. Iar pro pentru...? (mai mult)
Hey TPU, de 2 zile tusesc si am dureri de muschi si imi curge nasul, mentionez ca nu am avut febra si am gust si miros. E posibil sa am Covid desi m-am vaccinat?
Care sunt sansele sa mor de covid vaccinat cu jhonson tanar si sanatos?
Buna ziua! Știe cineva dacă se mai acorda acele bonuri de masa in valoare de 100 de lei pentru cei care se vaccinează? Și dacă da, cum pot intra in posesia lor?
Ce vaccin dintre toate existente contra SARS-CoV-2, recomandati?
Cati anticorpi trebuie sa ai dupa vaccin? 1027 unitati/ml este bine?
Daca o clasa este supendata(adica a intrat in online)ce termen are, adica cand va iesi din online?
In mod normal de cati ani de studii si testati e nevoie sa fie valid un vaccin?
Persoanele cu hepatita se pot vaccina de covid? Afecteaza cu ceva? La inceput auzisem ca nu au voie, acum se zice ca au.
De ce unii care erau foarte anti vaccin inainte acum s- au vaccinat si ii privesc de sus pe cei care aleg sa nu o faca? Am gasit exemplu acum la o intrebare cineva care zicea sa nu ne vaccinam pana in ...? (mai mult)
Bună ziua! Ce se întâmplă dacă bănuiesc că am avut covid bazându- ma doar pe un test făcut acasă, luat de la farmacie, m- am izolat 14 zile, mi s- au ameliorat simptomele și acum ies din...? (mai mult)
Bună TPU, de mâine începem școală online în localitatea mea. Deși nu înțeleg de ce trebuie fiindcă aici sunt cazuri de covid sub 1 la mia de locuitori. Iar în clasa noastră nu este nimeni ...? (mai mult)
Cum descurge o vizita intr-un centru de vaccinare?
Poti sa scapi de carantina daca faci test si iese negativ? Sau odata ce te-au sunat sa stai in carantina trebuie sa stai oricum?
Aveți soluții pentru scăderea cazurilor Covid- 19? In ce fel se pot reduce? In afara de vaccin, fiindcă românii sunt manipulați Știm cu toții că în spitale efectiv e plin, cel mai rău din...? (mai mult)
Buna seara. Am o intrebare. Bunica mea a făcut un test pcr și cumva nu stiu dacă- i pozitiv sau negativ, nefăcând vreodată acest test pcr. Deci apare astfel: sub result: positive intr- un chenar,...? (mai mult)
Este vreun vaccin la care este necesara doar 1 doza pentru minori?
Salutare! Daca fac vaccin prima doza o sa am dreptul sa nu port masca in spatii deschise, gen sa nu am treaba cu restricțiile?
Bună ziua! M- am vaccinat și am făcut covid după prima doză de vaccin. Problema este că nu am declarat infecția, m- am izolat la domiciliu și acum, după 2 săptămâni, testele de salivă ...? (mai mult)
Buna TPU! Dacă sunt confirmat pozitiv, se duc cele 14 zile de carantină, ce pot face dupa, adică trebuie să mă testez dupa 14 zile? La scoala pot merge fara test după 14 zile?
Urgeeent! Care e mai bun? Test cu salivă sau cu bețișor? Și cum se procedează? Unde arata rezultatul?
Dacă un infectat cu covid e grav la pat și abia mai vorbește și nu a mâncat de 6 zile are șanse sa se vindece și sa nu rămână cu sechele(are 50 de ani)?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
RayKzor51 întreabă:
GeogG23 întreabă:
10Bubico întreabă:
Sunia611 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Duete celebre
Cat de multe lucruri stii despre cele mai faimoase duete din toate timpurile?