De unde atitea locuri in spitale? De unde atitea resurse umane smd? Ma refer in orasele in care cazurile de covid au crescut! Ceva e putred si parca da cu virgula.@:))))
Am mai postat întrebarea asta odată dar s- a șters, nu stiu de ce. Nu stiu de aia întreb. Un vaccinat poate sa transmită prin strănut vaccinul unui nevaccinat? Acum serios ca nu știu cum funcționează...? (mai mult)
In Timisoara, vaccinarea se face pe baza de programare doar? Imi poate da cineva mai multe detalii?
Mi- am făcut acum ceva luni vaccinul (pfizer, doua doze) si ma gândesc dacă sa o fac pe a 3 a când e timpul, probabil am sa o fac dar ma întreb...noi trebuie sa ne facem de acum din 6 în 6 luni...? (mai mult)
Oare o sa se poata calatori fara probleme anul viitor? Are rost sa ne facem planuri de acum? Vine criza?
Nu vi se pare ca pandemia incepe sa semene cu un serial? Fiecare val e un episod. Parca sunt unii care zic: circul asta a avut succes. Hai sa- l mai facem o data. Si iar stiri doar despre virus, iar ...? (mai mult)
Este adevărat ca testele rapide pentru covid 19 din saliva au acuratețe 98%, 99%?
Buna! Am o nelamurire cu privire la deschiderea salilor de joc, pariuri sportive etc. Cum functioneaza daca este incidenta 11.28 la mia de locuitori? Lucrez ca si casiera iar patronul vrea sa deschida,...? (mai mult)
Daca am alergie alimentară, pot sa fac vaccin anti-covid? Sau e riscant?
Cineva care s- a vaccinat cu doza a3a și ne poate spune câteva informații? Încerc să mă programez și nu sunt locuri în aplicația rovaccinare. Trebuie același vaccin sau se poate alt tip? Pot ...? (mai mult)
Ce părere aveți ca nu se mai poate intra in restaurant nici măcar cu test negativ? https://www.google.com/amp/s/m.mediafax.ro/amp/social/cnsu- testele- pentru- activitatile- desfasurate- in- localitati-...? (mai mult)
Care e cel mai bun vaccin anti-covid? Imi e frica sa il fac dar nu stiu de ce.
Daca Romania va fi zona rosie Si Ungaria e zona verde Pot intra in carantina cand ajung in Ungaria din Romania sau cand ma intorc din Ungaria? Stau in zona de frontiera cu Ungaria. Nu sunt nici vaccinat....? (mai mult)
Dacă ati fost răciti o saptamana, se poate administra prima doză de vaccin? Adică cine nu s-a testat in timpul asta, se vindeca, se poate vaccina?
Salut! Daca am covid si am simptome usoare ( tuse seaca, oboseala, dureri de cap ) imi pot testa plamanii cu ajutorul unui pulsoximetru? Valorile normale ale oxigenului din sânge sunte între 95 și...? (mai mult)
Cat costa un test covid si de unde pot sa-l cumpar?
Bună! Care sunt centrele de vaccinare unde se pot vaccina persoanele fără programare cu Johson & Johnson în Râmnicu Vâlcea? ( Căutând pe Internet găseam informatii din aprilie- martie. Aș vrea...? (mai mult)
SONDAJ. 1) Cam ce sanse credeti ca exista sa fiti spitalizati daca sunteti infectati cu Covid? Raspunsuri exemplu: 20%, 30%, 40%, etc. 2) Cam ce sanse credeti ca aveti de a muri de Covid odata infectati?...? (mai mult)
Buna ziua. Din greșeală am trimis la cineva certificatul verde pentru că nu mă credea ca am făcut vaccinul și după mi- am dat seama ca poate sa intre în anumite locuri pe baza certificatului meu. ...? (mai mult)
Noi cei care nu am avut Covid, oare avem norocul sa nu luam niciodata virusul? DACA 3 saptamani nu am avut miros si gust am avut covid?
Testul covid e fara plată nu?
Buna! Mama e in a doua zi de cand se simte mai bine si nu prea mai are simptome, doar o tuse rara si productiva pe care o trateaza cu ACC si lipsa miros / gust. Dar febra, frisoane, nu, saturatia de...? (mai mult)
Salut. Stiti cumva daca ma primeste fara certificat verde ca sa ma pot vaccina cu prima doza? Am vazut ca nu prea mai ai acces pe nicaieri fara acest certificat si vreau sa stiu daca ma vor primi pentru...? (mai mult)
Daca am anticorpi COVID (rezultati in urma testului) pot obtine certificat verde?
La cate cazuri de covid într-o scoala se închide scoala respectiva?
Cine spune adevarul Fauci sau Gheorghita? https://www.youtube.com/watch?v=TRc9yKSjkP0
Https://www.idevice.ro/2021/09/29/guvernul-romaniei-scolile-nu-se-inchid-nici-la-incidente-mari-482691/ Deci acum scolile din localitățile cu incidenta peste 6/1000 se redeschid?
Cine refuza sa faca testul covid la scoala dupa ce rata de incidenta creste peste 6 la mie va face ore online?
Credeți că decizia lui Cîmpeanu de a ține școlile deschise chiar și peste 6 la mie, va deveni oficială? Funda!
Recomandati vaccinul? Cu argumente
Salutare, urmează să călătoresc din Belgia spre România pe data de 6oct. Belgia va fi fara restrictii de la 1 oct, problema este că trebuie să mă întorc la câteva zile înapoi. Călătoresc...? (mai mult)
Hei! După cât timp te simți mai bine după ce ești confirmat pozitiv cu covid sau delta?
După cât timp pot da jos pansamentul ala de după vaccinare?
Salut TPU, vreau și eu să mă vaccinez și nu știu ce sa aleg intre Pfizer și Moderna. Am 16 ani. Pfizer are mai puține reacții și au făcut și părinții mei și n- au nimic, iar Moderna ...? (mai mult)
Cand rata de infectare ajunge la 6 in Bucuresti se inchid scolile?
Am o intrebare care cred ca nu a fost atat de des intalnita... daca eu am fost cuprins de covid dar am timp doua saptamani sa platesc amenda, cum fac sa o platesc inainte sa se dubleze? Sau o sa mi se...? (mai mult)
Vaccinul Johnson este cel puțin la fel de sigur ca și cel antigripal pe care toți l- am făcut când eram mici? Sau chiar este ceva experimental care îți poate provoca tromboze sau alte reacții adverse...? (mai mult)
Salut TPU. Sunt sportiv de perfomanta si as vrea sa imi fac vaccinul anti-covid pfizer dar nu stiu daca sa il fac, in sensul in care nu sunt sigur de el. Voi ce parere aveti de vaccin?
Cat de dureros este vaccinul Pfizer?
Bună ziua! Mama este azi în a 7 a zi de la confirmarea cu covid, se simte mai ok, adică a scăpat de febră, frisoane, dureri de cap, au mai rămas doar lipsa mirosului / gustului și a poftei ...? (mai mult)
De ce a crescut atât de tare incidenta în București? Având în vedere că 50% sunt vaccinați + se cam respecta regulile prin București din ce am vazut, fata de orașele astea mici unde nu are nimeni...? (mai mult)
Salut TPU! Este posibil ca de la vaccinul Covid, mai precis Johnson, să-ți cadă părul? Ofer Fundă!
Bună. Care dintre cei care tocmai ați trecut prin infecția cu covid, ați suferit de exact aceste simptome (sau unele dintre acestea)? Strănuturi (frecvente în prima zi după infectare, apoi...? (mai mult)
Va ajunge Romania vreodată la rata de 70% vaccinați cât zic astea ca trebuie ca să ținem sub control pandemia?
S-a vaccinat cineva cu Johnson & Johnson? Ce reactii adverse ati avut? As vrea sa il fac si eu dar mi-e cam frica
Certificatul verde ca ai vaccinul facut se poate elibera si pe hartie? Iar daca mergi in locuri unde se cere, poti arata hartia in locul telefonului? Ma gandesc sa fac in viitor vaccinul daca ma vor...? (mai mult)
De ce elevii sunt aflați sub o libertate ascunsa? Și nu doar elevii, toți oamenii nevaccinati! De ce se impune elevilor sa se vaccineze? Și dacă nu te vaccinezi faci ore online? Eu nu accept asa ...? (mai mult)
De ce tot zice Organizația Mondiala a Sănătății ca trebuie sa le donam vaccin la tarile sărace? Ce logica are? De ce sa nu protejam toată Europa, Asia si America de Nord? De ce sa dam vaccin...? (mai mult)
Bună! Mama a fost confirmata cu covid și are simptome de 5 zile. Amețeli, dureri de cap, nu poate mânca. Însă în fiecare seara după ora 18 își face apariția febra, 38.5- 39 și frisoanele....? (mai mult)
Daca eu am prima doza de vaccin impotriva coronavirusului am voie sa mananc inauntru la restaurante? Sau trebuie sa astept pana fac si a doua doza?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
RayKzor51 întreabă:
GeogG23 întreabă:
10Bubico întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Filme clasice
Te consideri un cinefil inrait? Haide sa verificam cate filme cunosti si daca poti deveni noul campion al quiz-ului