Daca vaccinul este eficient de ce trebuie sa suportam același restrictii ca și cei nevaccinati? Trebuie sa purtam masca, sa păstrăm distanta, sa ne spălăm pe mâini, același reguli, același...? (mai mult)
Bonjour comunitate! Citesc, recitesc si- mi prind urechile in hotararile de acum. Intreb cazul urmator: O persoana nevaccinata pleaca cu trenul la... Bucuresti sau Timisoara (ca acolo e zona rosie)....? (mai mult)
Sunt racita de 6 zile si acum raceala s-a agravat. Cred ca e covid-19. Pot sa fac testul de coronavirus daca sunt racita? Mentionez ca am 17 ani.
Este vreo clinică din București care face teste covid non invazive și care să fie și acceptate pentru certificatul verde?
Deci de astăzi în București ne trebuie declarație pe propria răspundere? Iar la sală e nevoie de test? Pe unele siteuri scrie că și la sală, dar în hotărârea aceea, nu vad menționat
Am si eu o nelamurire, caut pe net si nu gasesc o informatie exacta, posibil sa nu caut eu cum trebuie. Ce restrictii vor intra in vigoare de maine 25.09. 2021 in Bucuresti? Va deveni masca obligatorie...? (mai mult)
Brașovul cum sta la rata de incidenta a personelor infectate?
Bună! Cum pot obține certificatul verde daca fac test și e negativ? Mă pot testa singura? Sau unde anume se efectuează teste rapide, dar cele care îți bagă bețișoarele in nas doar 2-3 cm?
Cei care v-ati vaccinat, ce reactii adverse ati avut?
Ce parere aveti de faptul ca in Italia nu mai ai voie sa muncesti fara vaccin covid? Cate sute de mii de oameni o sa ajunga pe strazi din cauza asta?
Care e logica și sensul carantinii de noapte?
Salut! As vrea sa imi fac vaccin- ul Johnson ca sa scap pe viitor de facut teste PCR si restul. Intrebarea mea este daca il fac, cate zile trebuie sa astept ca sa fie valid certificatul de vaccinare? ...? (mai mult)
Bună TPU! Ce părere aveți de toată treaba asta cu închiderea școlilor, magazinelor și discriminarea celor nevaccinați? Mie mi se pare că toate țările se joacă lângă un vulcan care este pe...? (mai mult)
Salut! Am auzit ca nu mai ai voie la mall fara certificat de vaccinare, asa e?
Austria este acum zona roșie. Dacă vreau sa merg in România si am vaccinul facut, ma baga in carantina?
Bună! Având în vedere că începe nebunia, unde ne putem testa rapid, dar nu cu sula pe nas, ceva mai lejer?
Am vazut ca daca trece de 7.5 la mie o sa intram in casa de la ora 18, intrebarea mea este, cei vaccinati trebuie sa respecte acest program sau nu? La tv ziceau ca daca esti vaccinat poti face ce...? (mai mult)
La cat timp se poate face vaccinul antigripal (gripa sezoniera) dupa ce s-a facut doza 2 de vaccin anti-covid-19? Exista vreo contraindicatie in acest sens?
Credeți că e adevărată teoria asta despre coronavirus? https://alephnews.ro/sanatate/china- a- raspandit- covid- 19- cu- buna- stiinta- si- a- anuntat- restul- lumii- foarte- tarziu- acuzatiile-...? (mai mult)
Bună, vreau sa plec în Belgia zilele viitoare, sunt vaccinat, dar când m- am vaccinat nu am primit acea adeverință cu cod, eu mi- am făcut vaccinul acu câteva luni și am primit doar 2 foi de...? (mai mult)
Unde as putea sa fac sambata un test antigen rapid in Cluj-Napoca?
La Testul Antigen Rapid iti baga exudatul ala pe nas sau pe gat? Test rapid, nu pcr. As prefera sa răspundă doar cei ce au trecut prin asta
Buna, de câteva zile ma simt rau, acum sunt mai bine, dar de dimineață mi-am dat seama ca nu pot sa mai simt gustul mâncării, vreau sa fac un test covid, cum se procedează? Trebuie sa plătesc?
Nu am scăpat de dictatura, e mai rău ca anul trecut, nu te mai lasă în Mall sau sa intri în agențiile de pariuri /cinema dacă nu ai testul sau nu ești vaccinat! Am avut noroc ca mi- o permis ...? (mai mult)
Azi trebuie să mă duc să fac vaccinul covid, mai exista Pfizer și mi- e cam frica de reacții. Părinții mei au făcut și n- au avut nimic și bunicii la fel. Credeți că o să am ceva? ...? (mai mult)
Te poti infecta iar de covid la aproape o luna dupa ce te-ai vindecat? Am avut o tulpina usoara si recent am stat langa o persoana care este infectata. Ce credeti?
Urmeaza sa fac vaccinul in Germania si la scurt timp dupa am sa ma intorc in Romania. Intrebarea mea este cum pot folosi adeverinta de vaccinare in Romania, sunt suficiente documentele pe care mi le da...? (mai mult)
De 6 luni de zile nu am gust si miros! Ceva solutii? ( Da, am avut covid )
Dacă rata trece de 6/1000 cei de a 12-a rămân acasă?
Cei care ati stat izolati in casa din cauza covid 14 zile, ce ati facut in acea perioada?
Am o mică mare problemă referitoare la vaccin și școala online. Ideea este că vara aceasta prin august am luat covid, m- am vindecat în jurul datei de 20- 25 august. Problema este că nu am anunțat...? (mai mult)
Va incepe școală online de săptămâna viitoare in Hunedoara?
Dacă pentru a participa la un eveniment ai nevoie de test covid negativ, în calitate de "nevaccinat" și, fiind negativ, te duci, iar acolo iei virusul de la o persoană vaccinată, purtătoare...în...? (mai mult)
Buna ziua! Daca sunt vaccinat cu ambele doze iar 2 persoane cu care locuiesc in aceeasi casa au fost confirmate cu covid (nevaccinate fiind), mai trebuie sa stau in carantina?
Ma doare in gat și spatele (cred că plămâni) și sunt foarte răcit. Ce sa fac? Iau paracetamol mereu dar de ieri parca mă doare mai tare și ieri mă dureau și mainile. Ce înseamnă asta? O simpla...? (mai mult)
Buna seara. Daca fratele meu a fost testat pozitiv cu covid, el fiind racit, eu unul nu am nimic n-am test inregistrat la dsp, ar trebui sa stau si eu in carantina sau pot iesi?
Salut,la 3 cazuri pe 1000 de locuitorii intram în online?
Sunteti de acord ca oamenilor care nu vor sa se vaccineze sa li se refuze ingrijirea medicala daca ajung sa fie infectati cu covid?
Am 2 întrebări 1. La incidenta de peste 3/1000 se intra în mall doar cu certificat verde? 2. Care vi se pare mai corect, sa închidă scolile dar sa nu închidă barurile, cluburile sau invers...? (mai mult)
Ce v-a facut virusul chinezesc sa realizati despre semenii vostri?
Am și eu o întrebare care sper să nu deranjeze pe nimeni. De ce, în calitate de vaccinat, nu mai trebuie să prezinți teste dacă vrei sa participi la un eveniment restricționat pentru cei nevaccinați,...? (mai mult)
Ce patologii avea Petrica Cercel de l- a răpus covid? De ce unii nu cred în acest virus? Câți ani avea dansul? Mor si tineri de 25- 30 de ani de la covid? (Varianta Delta) Te protejează masca ...? (mai mult)
Buna TPU, dacă rata trece de 6/1000 de locuitori clasa a 12-a și a 8-a mai merg?
Ma pot duce la un centru de vaccinare fara programare?
Credeți că până nu o sa avem toți pana și cea mai mica cantitate de anticorpi de covid, nu o sa se termine pandemia?
De ce mai vreți să purtați mască dacă sunteți vaccinați şi de ce vreți ca oamenii care ajung să fie pe lângă voi să fie şi ei vaccinați?
Vom avea 15000- 20000 de cazuri pe zi cum zice Gheorghiță?: https://www.google.com/amp/s/www.digi24.ro/amphtml/stiri/actualitate/social/valeriu- gheorghita- romania- ar- putea- ajunge- la- 20- 000- ...? (mai mult)
Când se vor închide școlile/liceele?
Buna, TPU! Mama mea a fost recent testata pozitiv cu COVID- 19. Intrebarile mele sunt : 1. Am voie sa merg la scoala, avand in vedere ca eu nu am nimic? 2. Un coleg de clasa sta in carantina...? (mai mult)
Salut TPU! Ce poți să faci dacă ești în carantină? In țara din care vin eu dacă ești carantinat la domiciliu ai voie sa mergi la plimbare 2km și să- ți faci cumpărături, aici nu este o lista...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
guest24592 întreabă:
Utilizatoare123 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Frozen
Ai urmarit cu drag aventurile Elsei si Annei prin Regatul de Gheata? Afla cat de bine le cunosti.