Aveți idee mai exact din ce țări este necesara carantina după întoarcerea in țară? Mulțumesc!
Sora mea are coronavirus si ma gandesc ca il pot lua și eu. Astăzi am făcut testul si a ieșit negativ. De obicei la câte zile după ce ai luat virusul, poți face testul covid? E posibil sa fi...? (mai mult)
Salut.La cate cazuri se face acel platou descendent la Covid-19? Adica la 10.000 de cazuri incepe sa scada numarul infectarilor?
Buna ziua. A călătorit cineva recent in Austria? Cu avionul. Se poate și test antigen ăla rapid și mai ieftin sau doar ăla pcr? Funda mersi Frumos
Buna studenti! Ce se aude facem sau nu facultate fizic?
E nevoie de vreun document COVID pentru zbor intern(Timisoara-Bucuresti), cu compania Ryanair?
De ce în lume și chiar Europa cazurile de coronavirus sunt în scădere iar în România se dublează de la săptămână la săptămână?
Buna! Elevii care au avut anul trecut adeverinta medicala pentru a face scoala online vor trebui sa aduca alta anul acesta sau este valabila aceeasi?
Ce inseamna un test Antigen? Mai exact, care e modalitatea de testare? Ii cu exudat de ala? Iti baga rahatul ala pe gat?
Daca vreau sa merg in Olanda in vacanta trebuie vaccin?
Se face testare covid la granite? In special Germania Austria, Austria Romania
Buna TPU! Am nevoie de ajutor! Zilele trecute am facut un dus rece, am baut apa rece si m- am îmbrăcat mai subțire deși căldură s- a dus odata cu venirea lunii septembrie. A doua zi de dimineata...? (mai mult)
Bună. Urmează să îmi fac vaccinul Pfizer, necesar facultății, iar pentru asta am nevoie de câteva lămurii. Astfel, cât costă, la ce e necesar rapelul, sunt simptome aspre după? Mulțumesc....? (mai mult)
Buna seara! Pe 1 octombrie imi incep viata de student, adica anul 1 in cadrul unei facultati. Pe pagina acestora de Facebook, a fost specificata conditionarea prezentei la festivitatea de deschidere...? (mai mult)
Facultatea la care sunt ma obliga in mod indirect sa ma vaccinez. Mi-e frica sa o fac, daca pot pati ceva grav?
Voi ce spuneți, o sa se modifice din nou tulpina și o sa ne trezim în viitor cu o forma a coronavirusului mai agresiva decât actuala? Acum ne confruntam cu varianta Delta, credeți ca ne vom confrunta...? (mai mult)
Vor crește cazurile după 13 septembrie când începe scoala? Știu ca vârful o sa fie undeva la începutul lui Octombrie.
Buna ziua. Un test pentru anticorpi covid, se poate face chiar daca nu stii ca ai trecut prin boala, sau nu? Suspectez ca am facut o forma usoara. Cam 80% din vecinii mei au avut boala. 4 din ei au...? (mai mult)
Salutare În 12.09 vreau sa merg la meci de fotbal M am vaccinat în data de 31.08 cu singura doza Deci trec 10 zile de la doza Pe stadion ce trebuie sa prezint? Certificatul de vaccin sau pe...? (mai mult)
Am avut coronavirus și am fost internată la spital pentru o infecție la plamâni. După 14 zile rezultatul testului a ieșit negativ. Dacă e negativ, inseamna ca am scăpat de virus? Sau poate provoca...? (mai mult)
Voi ati vazut ce manifestatii anti-pass covid sunt In UK? Bietii englezi,sunt si astia Sosocistii, prosti la minte si analfabeti ca romanii. https://www.youtube.com/watch?v=qhqaU9RkzgQ
De ce in Anglia rata mortalitatii este mai mare de 4 ori la infectatii vaccinati cu ciclu complet decat la nevaccinati? Nu ar fi trebuit sa fie invers? Sunt date oficiale, iar calculele sunt facute...? (mai mult)
E cineva de aici care a făcut vaccinul anti Covid - 19 până acum? Cum se numește vaccinul? De când a-ți făcut vaccinul? Cum vă simțiți după vaccin? Mai urmează să mai faceți?
Sunt ft suparata pentru ca am parul ondulat- cret. Nu inteleg ....de ce nu putem avea toti parul drept? A devenit un complex foarte mare, mi e rusine sa mai ies din casa din cauza lui. Nu e deloc sexy,...? (mai mult)
Buna,daca vi din Franța in Romania si ai test ce covid negativ mai trebuie sa stai in carantina, cine ma poate ajută mulțumesc
Salut în data de 31 august m- am vaccinat cu doza Johnson În data de 12 septembrie vreau sa merg la un meci de fotbal Accesul pe stadion este permis doar persoanelor vaccinate a căror schema de vaccin...? (mai mult)
Ne închid iar luna asta?
Ce părere aveti despre Pfizer?
Am avut covid in urmă cu 5 luni si am fost internată la spital. După analize si radiografie medicul mi- a spus că am făcut pneumonie, hepatită + infecție la rinichi. Acum după 5 luni analizele...? (mai mult)
Buna ziua, daca calatoresc cu avionul de la Bucuresti la Iasi am nevoie de vreun document ceva in legatura cu covid?
Bună, a făcut cineva până acum testul PCR? Ce părere aveți în legătură cu testele PCR; sunt "periculoase", sau nu?
Vor crește cazurile de covid din cauza ca în Anglia sunt petreceri pentru tinerii care au terminat școala și în România e Untold pe 10 Septembrie și la fel o sa se ducă o grămadă de tineri?
Cred ca am luat covid! Ieri am am fost sa îmi cumpăr mâncare de la KFC și ploua serios, eram și îmbrăcat "prost" și acum vad ca am scurgeri masive de nas, febra, o ușoară durere în gat,...? (mai mult)
O mare prostie certificatul asta verde, probabil cineva castiga bani si de pe urma lui, adica cei care l- au creat; de ce zic ca e o prostie? In el apare ca ai fost vaccinat in schimb covid- 19 se transmite...? (mai mult)
De ce unii medici refuză să se vaccineze / sunt împotriva vaccinului?
Ati aflat ca s-a descoperit un medicament contra Covid-19? (Nu e pentru cazuri grave.)
Salut,vreau sa merg la meciul Sepsi-Botosani, e duminica, aveti idee daca imi fac testul acolo daca nu am vaccinu'?
In cat timp dupa vaccinare nu ati mai avut reacțiile secundare? Eu am deja 3 zile si am o stare de oboseala de parca nu am dormit tot de 3zile.
Buna TPU! Cand te vaccinezi anti Covid- 19 se face si un test rapid, nu? Vreau sa ma vaccinez si eu, am 18 ani, am intrebat la medicul de familie despre procedura de vaccinare(doamna doctor...? (mai mult)
Am o întrebare. Înainte să îți faci vaccinul pentru coronavirus trebuie să faci analiza aceia ca să afli dacă ai anticorpi. Este adevărat că dacă ai anticorpi nu poți face vaccinul?
Cei care purtati ochelari de vedere si ati facut vaccinul covid, ati avut ceva reactii adverse? Ati vazut bine dupa? Cunosc o persoana care nu are probleme cu ochii si dupa vaccin vedea foarte rau. Eu...? (mai mult)
Pot intra in mall fara vaccin? Sau am nevoie de el?
Buna TPU! La ce clinica as putea si eu in municipiul Braila sa fac un test rapid antigen sambata in intervalul 13-19?(doar atunci pot eu) Am observat ca majoritatea sunt inchise, de aceea intreb
Buna TPU! Am si eu o nelamurire: la un eveniment, daca prezint rezultatul negativ al unui test antigen rapid standard Q Covid 19- Ag este ok, pot intra la eveniment? Testul acesta il pot face si de...? (mai mult)
De unde pot descarca lista oficiala a tarilor cu risc epidemiologic? Am intrat pe ministerul sănătății dar nu găsesc exact de unde o pot descarca.
Uneori mai intru asa la 2- 3 saptamani sa bag si eu un meci de lol ceva, dau mereu de cate o mizerie din asta de 14- 15 ani cum latra efectiv, injura ca le stric jocul si ca- i omor si din lipsa de alternative...? (mai mult)
Bună TPU! Dacă doresc sa particip ca spectator la un meci de fotbal (încă nu sunt vaccinat) în această perioadă de pandemie atunci ce fel de test covid trebuie sa fac înainte de meci? Este de ajuns...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care s-au vaccinat! Cum va simtiti dupa vaccin? Ati avut reactii adverse?
Stau asa si ma gandesc. La ce bun sa faci certificate verzi si sa acorzi facilitati si privilegii vaccinatilor cand de fapt batranii din categoria vulnerabila (80- 60 ani) nu au de ce sa foloseasca aceste...? (mai mult)
Salut, am niste prietene care vin din Grecia care e in zona rosie, toate sunt vaccinate cu ambele doze dar nu stim daca o sa fie necesara carantina sau nu, stie cineva? A mai venit cineva in Romania...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
contstersinteresscazut întreabă:
Dhhyyyy întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
UEFA Champions League
Ești microbist? Hai să vedem cât de multe știi despre UEFA Champions League!