Salutare! Am și eu o problema. am un Cos pe ureche și ma doare foarte tare. Ce credeți ca ar trebui sa fac? Tin sa Menționez ca l am stors și nu a ajutat cu nimic.
Cercetătorii americani au dezvoltat în laborator o nouă tulpină COVID cu o rată de mortalitate de 80%? Pe bune? Ăștia fac versiuni noi de virus nu de antivirus
Ce medicament (pastilă), există pentru Covid? Am auzit de o denumire de medicament însă am uitat-o.
Bună seara! Nu stiți, ce este cu covid asta? Nu am mai auzit nimic despre el.
Unde e coronavirusul? Pe bune, chiar mã întreb de ceva timp. Unde a dispãrut, frate, virusul ăla mortal pentru care purtam mascã? Parcă era peste tot nu? La televizor, pe stradã,...? (mai mult)
A trecut ceva timp de cand nu mai este certificatul verde.Cei care ati facut vaccinul,va mai simtiti acum mandri? Doar intreb, nu e cazul de reactii nejustificate!
Mai credeti in virus? :))
Buna ziua. Cu cat se mai plătește certificatul medical pentru covid pentru persoana care a fost testată pozitiv?
Un nevaccinat asimptomatic, dă boala cuiva care face o formă gravă, poate și moare(numai contează că are și altele pe cap). Acestui om i se pun in cârcă toate, ba că e criminal ba că e babuin...? (mai mult)
Salutare! Cei de la OMS zic ca suntem la "sfârșitul " pandemiei but actually eu zic ca suntem prea departe de a se încheia pandemia! Voi ce părere aveți?
Se fac în România atât de multe teste covid cât se făceau în perioada restricțiilor sau s-au culcat pe ureche?
Salutare, Ce credeti gata incepe sa se dea iarasi startul la Corona? Pana acum de ce nu au fost asa multe cazuri, atatea luni de zile si iarasi, parca vor tarile sa o luam de la capat cu restrictii? ...? (mai mult)
Iar o sa revină pandemia? Sincer? Sunt speriata deja.
Ati avut vreodată covid? Am fost azi la spital sa vad ce am la plamani, voiam o consultare la plamani, înainte sa intri in spital trebuie facut test covid pe loc, am stat juma de ora, doua linii ...? (mai mult)
Am avut Covid pana saptamana trecuta, mai pot sa mai fac iar in viitorul apropiat?
Salut TPU, trebuie sa plec in Italia intr- o saptamana, dar nu sunt sigur de ce am nevoie pentru calatorie, biletul o sa il iau de la atlassib am peste 18 ani dar nu am vaccinul pentru covid facut si...? (mai mult)
Credeți că mai revine pandemia? O sa fie iar restricții?
Am fost azi confirmat cu covid și întrebarea mea este daca și cei din familia mea intra in carantină, am sunat la cei de la DSP și nu a răspuns nimeni după am sunat la medicul de familie sa întreb...? (mai mult)
Salut, vreau sa merg la București cu avionul (de la oradea) am luat bilet pe Vola.ro trebuie cumva un test covid sau vaccin?
Ajutor urgent!: Vreau sa plec azi in Anglia din București cu avionul. Imi trebuie test covid!? Daca da, de care?
Buna ziua! Mi-am facut a treia doza Pfizer pe 4 martie. Cand pot face a patra doza si unde? Multumesc.
Este posibil sa se faca a patra doza de vaccin impotriva COVID-19 in Romania?
Hello! Am o întrebare. Daca prietena mea a fost plecata în Grecia timp de 2 săptămâni și ea susține ca nu are covid și nimeni din familia ei nu are simptome.Ieri am ieșit cu ea, eu purtând masca.Care...? (mai mult)
Buna seara. Care sunt simptomele noului val de covid? Cat tine incubarea? Multumesc!
Buna, stie cineva daca este obligatoriu sa ai vaccin facut ca sa iesi din tara? (e.g vreau sa plec in Italia pe data de 5 august) si nu am nicio doza facuta.
Cum se face ca acum post covid incep sa apara multe cazuri medicale probleme de circulatie de la copii de 5 ani in sus care totusi nu au 90 de ani?
Unde ma pot informa despre restrictiile COVID din aeroporturi?
Buna TPU. O simpla întrebare! Ce părere aveți voi despre valul 6 Coronavirus? Va avea același impact, școlile, facultățile se vor face online, restricțiile de a avea declarație, etc?
Salutare! Certificatul verde a fost dezactivat începând cu 30 iunie, nu? Mie îmi arată că a expirat atunci, așa am înțeles și din buletinele de știri, însă am înțeles că la nivelul...? (mai mult)
Buna! A mai făcut cineva vaccinul împotriva Covid- 19 Johnson și Johnson? Daca da, cu ce tip de vaccin ați făcut doza de booster? Se poate face, din cate am înțeles, ori tot cu Johnson, ...? (mai mult)
Bună ziua, dacă a expirat certificatul verde în iunie va trebui să mă vaccinez din nou? Și unde as putea? Mulțumesc anticipat
Hello. Credeți că revine iar pandemie? O sa fie restricții și carantină? O să mai suportați așa ceva?
Sunt putin surprinsa de revenirea Covid. In Europa, dar si in Romania, au crescut rapid cazurile, in doar cateva saptamani, la mii si zeci de mii pe zi. Cum explicati cresterea asta brusca? Credeti...? (mai mult)
Salutare! Eu m- am vaccinat cu Johnson și Johnson in octombrie 2021. Trebuia să fac doza de booster in aprilie, însă când am mers nu mai aveau vaccinul. Am mers la jumătatea lunii aprilie, ...? (mai mult)
Bună seara, voi credeți ca ar fi posibila o viitoare pandemie? Eu sincer nu, nu cred adică e cam de vreme și mai e și un război la granița, adică nu ar fi nimeni asa de nebun nu ca iese direct...? (mai mult)
V-ați uitat la emisiunea Frontul de pe TVR 1 vreodată? Acolo se vorbea despre manipularea prin frică din pandemia COVID.
Sorămea și-a pierdut gustul de la covid și l-a recapatat acum 2 luni după multă vreme și acum din nou și-a pierdut gustul. Cum și-l poate recăpăta, știți vreun tratament ceva?
Infertilitatea masculina la barbați se poate trata sau vindeca? Și cum se poate vindeca infertilitatea masculina?
Am o intrebare destul de serioasa. Acum ceva vreme cand covid - 19 era peste tot am racit, am facut teste si nu aveam covid fiind ciudat pentru ca nu aveam miros sau gust in acea perioada. De abia dupa...? (mai mult)
Care ar fi motivele principale de despartire intr- o relație? Si de ce apar aceste prilejuri de desparțire? Voi a cui credeți ca este vina ce a dus la desparțire intr- o relație? Este vina femeii...? (mai mult)
Corona virus asta s-a speriat de putin? Cum se poate explica rațional sa dispare asa dintr o data?
Salut (știu că nu ține de categorie dar am auzit că seamănă). Deci cică există variola maimuței care cică se transmite prin contact sexual sau prin saliva, ei cumva se va reveni din nou la masca?...? (mai mult)
Coreea de Nord anunta 1, 5 milioane cazuri de covid. Mobilizeaza armata sa lupte, a anuntat Kim Jong Un. Un semn ca iar o sa fie restrictii pentru nevaccinati in Romania in toamna? Din ce am mai citit...? (mai mult)
Bună bună! Ce părere aveți, considerați la toamna ca să revină un nou val de infecții cu sars-cov2 și la fel și restricțiile?
Sunt sanse sa revenim vreodata la starea de urgenta/alerta?
Salut, am un zbor luna asta pana in belgia, stiti cumva daca am nevoie de test covid la aeroport?
Care e faza cu noua hepatita?
Există șanse să iau covid 19? Nu am fost până acum infectat si am urmat instrucțiunile să mă spăl pe față, mâini etc. Să port mască,
Oare mai trebuie certificat sau test PCR la intrare in Cipru?
Bună, se mai poarta masca? Daca da, unde?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
anaznbuc întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!