Salut, am intrat in carantina 14 zile ca am fost in vacanta si maine se fac 8 zile, ceea ce inseamna ca pot sa ma duc sa fac test. Stie cineva daca trebuie sa fac PCR neaparat?
Salut! Daca vreau sa merg la un festival pe 2 septembrie si se intra doar cu testul covid, cu cat timp inainte trebuie testul PCR (cel care tine 3 zile) facut pentru a fi valabil la intrarea in festival?...? (mai mult)
Dupa o estimare americana, in Romania vor fi cel putin 57.000 de cazuri de covid pe zi la al patrulea val, daca nu respectam norma cu mastile si vaccinurile. Avand in vedere ca deja mor si tineri...? (mai mult)
Se mai face carantina in intrarea în Moldova daca persoana respectiva vine din Italia?
Buna! Se aplica carantina celor care sosesc din Spania cu toate că persoana respectivă este vaccinata? Țin să menționez că ambele doze de vaccin sunt facute, dar am primit pe email o declarație...? (mai mult)
Buna, TPU! Daca cineva vine din strainatate, din zona rosie, persoana respectiva intra in carantina cu propria familie, chiar daca ei au fost acasa, sau intra doar ea singura?
Bună, TPU! Dacă vii dintr-o zonă roșie și prezinți un test covid negativ, deși nevaccinat, trebuie să stai în carantină?
Si- a facut cineva test covid? Incerc sa aflu daca la testul antigen rapid baga tamponul in nas mai putin, adica nazal, nu nazofaringian. Si a doua chestie e ca pentru calatorii se cere >= 97% specificitate...? (mai mult)
Merita sa-mi fac vaccinul? Am 16 ani. O sa înceapă școala peste o luna și cred ca o sa fie plin de cazuri în scoala.Pe lângă asta ma duc și la sala aproape zilnic.
Persoanele vaccinate care intra în contact cu o persoana depistata cu covid mai trebuie sa se izoleze/testeze? Carantina este de 10 sau 14 zile?
Buna, cum se fac testele covid la punctul de testare pentru Arad Open Air? (Gen...saliva? Sau din nas?)
Am voie sa intru în mall fara sa fi fost vaccinat sau sa fi fost trecut prin boală?
Testul antigen cat este valabil?
Vi s- a intamplat unora dintre voi sa va pierdeti mirosul dupa vaccinul anticoronavirus? Fara sa fi trecut prin boala! Sau aveti cunostinte care au patit asta? Eu stiu doua persoane apropiate mie care...? (mai mult)
Daca vin din Franta in Romania si nu fac test covid... exista riscul sa nu ma lase sa vin? Adica plec din Franta, celelalte state le tranzitez si vin la domiciliu in Romania
Daca vin dintr-o tara care e zona rosie in Romania, dar fac vaccinul in acea tara mai stau in carantina? Ma refer ca fac doar prima doza...sau trebuie sa fac si rapelul ca sa nu mai stau in carantina
Salut! Două persoane, un minor și un adult, vor să se ducă la un meci de fotbal pe stadion. Adultul este vaccinat cu doza completă de 6 luni, adică din februarie, dar minorul nu este vaccinat...? (mai mult)
Cat dureaza sa faci testul PCR? Iti da pe loc rezultatul sau la cat timp? Pot sa-l fac vineri sa-l iau sambata?
Salut, joi 5 august am programare la vaccin, intrebarea mea este, vaccinul costa? Ma vaccinez cu Pfizer. Dau funda
Buna TPU, acus cateva luni m-am vaccinat cu pfaizer si nu am salvat certificatul online si am sters mesajele din greseala. Cum pot sa recuperez certificatul?
Mâine vreau să merg in Italia, imi spuneti va rog daca trebuie carantina facuta?
Buna, pentru cei care ați fost in carantinati la domiciliu, cum a fost, ati primit o foaie de la politie ca trebuie sa stati atâtea zile sau cum? As dori si eu o foaie din aia
Salut TPU, Am 17 ani, ma aflu in Spania iar in 3 saptamani am o nunta in Romania, as vrea sa stiu care e faza cu corona, trebuie vaccin? Din cate am auzit voi fi bagat in carantina 2 saptamani. ...? (mai mult)
Nu mai e mult si fac 18 ani, vad ca apar tulpini noi de covid, mai agresive si mai contagioase. Ma gandesc serios sa ma vaccinez, cunoasteti persoane tinere care au patit ceva datorita vaccinului? Am...? (mai mult)
Salut, este posibil să ai covid, dar totuși să ai gust și miros? Acum câteva zile un prieten a testat pozitiv pentru covid, dar are simțurile de gust și miros. Nu am făcut testul corect?
Bună tuturor! Vreau să vă întreb: Cei care doresc să meargă din RO în Austria, mai au nevoie de testul PCR, test că ai trecut prin boală sau de vaccin? Am auzit, din câteva surse, că NU...? (mai mult)
Dacă vreau să plec în Germania pentru o sâptamână din România îmi trebuie testul covid?
Ce mananca cei care vin in tara si stau in carantina singuri 2 saptamani? Au voie sa primeasca livrari sau traiesc cu conserve?
Bună, am tot auzit despre test covid online, mă poate ajuta si pe mine cineva cum se face, vreau sa plec in concediu si se cere peste tot corona test si nu am idee cum se face
Buna ziua! Dacă fac vaccinul cu doza unica, Johnson and Johnson, cu 10 zile inainte de călătorie, mai fac carantină obligatorie daca vin dintr-o țară cu zona roșie? Multumesc!
Credeți că e posibil să impună restricții doar pentru cei nevaccinați? Gen, sa mearga la weekend doar in mall. Eu cred că e imposibil așa ceva pentru că 70% din tineri nu s- au vaccinat și...? (mai mult)
Salut. Cine s-a vaccinat cu johnson? Ce reacții ați avut după? Simptome
Vreau informații de la cei care s- au vaccinat anti Covid- 19. Eu aș vrea să mă vaccinez, dar nu știu la ce efecte adverse să mă aștept. Știu de febră, durere la locului vaccinului câteva...? (mai mult)
Pot face vaccinul dacă sunt pe antibiotic sau ar trebui să mai aștept?
Salut, pot merge sa fac vaccinul in timp ce stau in carantina? Pot scapa de carantina dupa?
Salut. Vine valul 4, credeti ca vom trai aceeasi soarta ca in primele 3 valuri?
Salut, Nu are legatura cu virusul sau vaccinul in sine, dar alta categorie nu gasesc. Care credeti ca sunt cele mai credibile siteuri de stiri cand vine vorba de raportarea cazurilor sau alte ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre protestele din Franța împotriva măsurilor draconice impuse celor nevaccinați contra covid 19? Eu consider că oamenii au toate drepturile să protesteze pentru că le sunt...? (mai mult)
Dacă plec din Germania în România, când o să ajung în România o să stau în carantina?
Salut,stie cineva daca mai trebuie sa ma inscriu pe lista de asteptare pentru vaccin sau pot sa merg direct la o clinica sa il fac?
De ce doar 25% din populatie s-a vaccinat? Chiar asa nu cred romanii in pandemie? Doar 25% din populatie are creier?
Pana la urma care e cea mai periculoasa tulpina covid? Tulpina Alpha(Anglia) este decât un upgrade la tulpina Wuhan. Tulpina Beta(africa de sud) e cea mai rezistenta la vaccinuri Tulpina Gamma(braziliana)...? (mai mult)
De ce nu se face și la noi vaccinarea obligatorie la medici exact ca în Franța? La noi se vaccinează doar cine vrea și medicii nici nu știi care e vaccinat și care nu, mai omoara și...? (mai mult)
De ce atât de mulți oameni înțeleg printr-o "viață bună" o viață comodă, confortabilă? De ce e rău să n-ai confort?
Voi credeti ca va izbucni si al patrulea val al pandemiei?
Salut,imi puteti recomanda o clinica din Arad unde pot face vaccinul Pfizer sau Moderna?
Stie cineva daca pot face rapelul in alt oras fata de cel la care am facut prima oara vaccinul? Trebuie sa anunt centrul cu 72 ore inainte sau ma pot duce direct cu buletinul?
Stie cineva ce se mai intampla cu revolta din Franta impotriva vaccinarii? Azi era scandal mare, dar nu stiu daca nu cumva a fost inabusita in sange.
De ce lumea refuză vaccinul?
Am intrat de curand in Romania eu fiind din Republica Moldova si am fost carantinat pentru 14 zile, pot face ceva sa evit carantinarea aceasta? Care sunt restrictiile pe care le am? Care sunt amenzile...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Sunia611 întreabă:
Andreeeeaaq întreabă:
guest24592 întreabă:
Diorrus întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The good wife
Te-a captivat povestea Aliciei si crezi ca stii tot despre acest serial? Hai sa vedem cat de multe iti mai amintesti despre The good wife!