Sunt sanse sa intre Romania pe acel green list al Angliei? Am vazut ca sunt mai multe criterii: rata de incidenta, rata de testare, rata de pozitivare, rata de vaccinare. Singura la care stam mai prost...? (mai mult)
Organizatia mondiala a sanatatii recomanda ca persoanele vaccinate sa poarte masca si sa mentina distanta ca inainte, ei nu pot garanta ca vaccinul te ajuta cumva, "Prin vaccinare nu putem preveni 100%...? (mai mult)
Bună. Dacă mă vaccinez cu Johnson, după câte zile de la rapel, nu mai stau în carantină? Colega mea e vaccinata cu pzifer și eu ma voi vaccina cu Johnson dar as vrea sa știu dacă prietenul...? (mai mult)
Buna! Intamplator am dat de niste postari de prin 2009 precum ca is categoric contra implantarii cipului si nu- i obliga sub nici o forma. Acum ce ziceti? As crede si nu as crede ca este cip in vaccin. ...? (mai mult)
Bună. Daca eu și prietenul meu stam în carantina și colega e vaccinata, ea mai stă în carantina? Prietenul meu trebuie să vină din Anglia și as vrea sa stea la mine dar eu nu sunt vaccinata....? (mai mult)
Am vazut si pe Facebook intr-o zi ca dupa vaccin se tuseste (dupa o saptamana primul vaccin, si de atunci nu o trecut ), voi ati patit asa? Si daca da, atunci ce ati luat de v-a trecut?
Buna TPU. Știti cumva daca la intrare in Romania trebuie test corona? Sau ce se cere la vamă? Si la fel si la ieșire din Tară.
Daca călătoresc cu avionul intr-o zona verde, am nevoie de test la aeroport? Daca da, trebuie test PCR sau Antigen?
Bună, TPU! V-ați vaccinat? Mie una mi-e cam teamă să mă vaccinez, că am mai auzit că unii oameni au murit.
Buna! Trebuie test covid daca plec cu avionul (wizz-air) din Italia in Romania? Multumesc!
Salut! Aș dori să plec luna aceasta în Germania, la muncă. Ce mă interesează? 1> Trebuie să fii vaccinat pentru a trece vama, apoi celelalte țări? 2> Se poate călători în alte țări dacă...? (mai mult)
In Bulgaria se poate calatori din Romania fara test PCR sau vaccin?
Mai este nevoie de teste pentru a calatori din Romania in Spania? Daca este va rog sa imi spuneti si de ce e nevoie va rog, multumesc anticipat!
Salutare, se mai cere test pentru covid pe aeroport? Din Germania spre România.
Va întra Europa iar în lockdown în toamna din cauza tulpinii indiene? Eu sper ca da. Mi-a plăcut carantina totala din primăvară lui 2020. A scăzut numărul de jafuri, hoții etc.
Bună! La ce centru de vaccinare din București îmi pot face vaccinul Johnson&Johnson?
Ce se va întâmpla în toamna cu coronavirusul asta? În Anglia vad ca au crescut cazurile și încă sunt în creștere și aia au jumătate din populație vaccinata și se respecta mai mult restricțiile...? (mai mult)
De ce tinerii se vaccinează cel mai puțin? Eu credeam ca au mai multa educație despre vaccinuri și se vor imuniza mai mult decât bătrânii.
Bună ziua! A zburat cineva cu Ryanair din România spre Italia după schimbarea condițiilor de călătorie? Întreb pentru că pe site- ul Ryanair încă se dă drept obligatorie deținerea unui test...? (mai mult)
Vreau sa plec in Italia. Trebuie sa fiu vaccinata? Sau e ok si testul covid? La intoarcere se mai sta in carantina?
Cum ar putea arata valul 4 in Romania? Spunea undeva că datorită tulpinii Indiene, ținta de vaccinare este mai mare, in loc de 60% acum e 80%. Deci pandemia asta va mai dura cel puțin un an până...? (mai mult)
Salut, sunt vaccinat si vreau sa merg pe 6 iulie in Italia, mai trebuie sa fac test pcr?
Buna Ziua! Daca Romania e in zona verde si plec in alta tara cu zona verde, imi mai trebuie vaccin, testul covid?
In tarile cu zona verde, se poate calatori fara vaccin si fara test liber sau trebuie declaratie?
Salut, am varsta de 18 ani impliniti astazi si as vrea sa ma duc in Grecia in vacanta. Fratele meu vrea sa imi plateasca biletul pentru sambata aceasta, vreau sa stiu ce test trebuie sa fac pentru Grecia,...? (mai mult)
Ai nevoie de test sau vaccin pentru a merge in Olanda?
De ce cazurile de gripa spaniola au scăzut brusc în noiembrie 1918? Unii ziceau ca cică a suferit o mutatie care l- a făcut mai slab. Coronavirusul asta face mutații din ce în ce mai puternice...? (mai mult)
Voi ce preferati? Phizar sau Johnson and Johnson?
Se poate trimite ceva prin posta din Anglia in Romania? Daca da, in cant timp ar ajunge? E urgent
Ce părere aveți despre tulpina indiana? In UK deja 70% din cazuri sunt cu tulpina indiana. Sunt curios ce se va întâmpla când în toată lumea se va întâmpla asta, sa fie dominanta. Sper ca ...? (mai mult)
Unde se respecta mai mult regulile de pandemie : la țară(sat) sau la oraș? Argumentati
Salutare, Buletinul expirat în starea de alertă e valabil pe tot parcursul stării de alertă plus încă 3 luni după, sau doar 3 luni după ce iti expira? Merci mult!
Prieteni, ce spuneți, Johnson sau Pfizer? Am rugămintea să răspundă doar cei care cunosc bine situația și au argumente concrete, că așa, la nivel de amator sunt și eu. Am citit informații...? (mai mult)
Din moment ce UK e zona rosie, cum va explicati ca au scos distantarea sociala si de luna viitoare scot si toate restrictiile? Cum va explicati ca oamenii sunt primiti in autobuz, magazin, mall, market,...? (mai mult)
De ce în statistica de oameni vindecați de Coronavirus din toată lumea nu apare nimic? Am marcat cu roșu zona respectivă în imaginea de mai jos. https://ibb.co/cwRZ6ML
Salutare. Caut un centru de testare rapidă covid în apropierea gării de Nord din București cu program de luni până duminică. Există prin apropiere ceva de genul?
Salutare TPU! Știe cineva un loc în București unde mă pot vaccina cu AstraZeneca?
Voi v-ati vaccinat impotriva covid? Ce parere aveti? Reactii adverse? Sunt in dubii daca sa-l fac sau nu.
Ce rost are sa-mi fac vaccinul dacă am 16 ani? Șansele sa mor sunt 2%, de transmis pot sa-l transmit altora și cu si fără vaccin. Spuneti-mi un motiv de ce ar trebui?
Dacă gripa spaniola s-a terminat în 3 ani adica a început în Ianuarie 1918 și s-a terminat în decembrie 1920, va fi la fel cu coronavirus?
Buna! Am și eu o întrebare. Am o fetiță de 5 ani care a plecat cu bunicii in Grecia. Acum la întoarcere, bunicii nu s- au gândit să îi facă un PCR că sa nu mai stea copilul in carantină. la...? (mai mult)
Unde gasesc masti 50 de bucati in Bucuresti? Nu am chef să-mi comand de pe net. Am vazut la Mega Image dar doar 30 de bucăți
Nu aveți impresia că pandemia asta devine mai gravă decât pandemia de gripa din 1918? Adică gripa a omorât 20- 30 de milioane de oameni, a infectat 500 milioane și nici nu exista vaccin, nu...? (mai mult)
Ne paste inca un val de corona? Aruncati o privire pe graficul cazurilor noi in Uk. De vreo doua saptamani a inceput sa o ia in sus, desi 60% din populatie e vaccinata. Asta nu e cam ciudat? Probabil...? (mai mult)
De cand s-au deschis teatrele si cinematografele ati fost careva vreau specacol, film? Vi s-a cerut dovada vaccinari?
De un timp obosesc și respir foarte greu iar de când am avut covid e mai rău. Fac si sala unde obosesc si respir mai greu, uneori mi se face si rău. Astăzi am decis sa fac radiografie la plămâni...? (mai mult)
IPhone sau Android?
Https://www.g4media.ro/cum- va- evolua- pandemia- dupa- ridicarea- restrictiilor- centrul- european- pentru- controlul- bolilor- a- realizat- patru- scenarii- in- functie- de- momentul- relaxarilor- o-...? (mai mult)
Cam pe la ce ora ar fi normal sa te culci noaptea?
De ce la sat se respecta mai mult regulile decat la oraș?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
contstersinteresscazut întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
NoTurbinaNoGood întreabă:
DaciaRomania întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Demi Lovato
Ai dansat si ai cantat pe muzica lui Demi Lovato? Afla acum cat de multe stii despre ea!