În occident rata de infectare e mai mare pentru ca nu se respecta mai deloc sau pentru ca vin turiști din toată lumea?
Cat % scăpa de la ATI fără sa moara?
Și când vă gândiți că în decembrie 2019 toată lumea era fericită și exista pe atunci covid- 19 in Wuhan, China. Îmi e atât de dor de anii 2019 în jos. Ce traim in ziua de azi e din cauza...? (mai mult)
De ce în Marea Britanie nu s- au vaccinat tinerii și acum au valul 3? S- au vaccinat 80% din adulți și bătrâni dar tineri aproape deloc. Din cauza tinerilor trebuie sa sufere tot globul? https://www.google.com/amp/s/adevarul.ro/news/societate/localurile-...? (mai mult)
Legat de vaccinul anti-covid...am auzit că sunt vaccinuri separate pentru fiecare categorie de vârstă. Aș dori să știu dacă este adevărat, iar în cazul în care este, motivul.
Https://m.mediafax.ro/coronavirus/tulpina- delta- la- toamna- cazurile- de- covid- ar- putea- creste- din- nou- recomandarea- unui- expert- in- sanatate- publica- 20122387 Pareri? Mi- ar placea...? (mai mult)
Ce parere aveti, vreau sa plec in Ro și în Italia in concediu vara asta. Dacă fac testul pcr oare stau in carantina? Lumea pe aici in Germania spune ca mai bine ma vaccinez, nici nu știu sunt ...? (mai mult)
Vi se pare corect ca părinților/ tutorilor care nu sunt vaccinați anticovid să li se interzică participarea la cursul festiv al copiilor lor?
Salut, imi puteti spune va rog cum se procedeaza cu testul din ziua a 8 a pentru a putea iesi din carantina? Trebuie sa sun undeva? Si ca sa il fac trebuie sa merg undeva anume sau vine cineva acasa?...? (mai mult)
Dacă vreau sa vizionez un film la cinema trebuie sa ma vaccinez?
Stie cineva daca am zbor interconectat (escala) intr-o tara din zona galbena fac auto-izolare cand ajung in tara desi am plecat dintr-o tara din zona verde?
Oare va urma al patrulea val și iar se vor închide sălile de sport?
Cati v-ati mutat evenimentele gen nunta, botez din cauza coronavirusului?
Am avut covid la inceputul anului si azi am facut testul covid din nou pentru ca imi trebuie la munca. Nu am mai avut niciun simptom nimic, chiar si pe perioada de carantina am fost asimptomatic. Vreau...? (mai mult)
Pentru cei vaccinați împotriva covid 19: dacă aveți un magnet acasă, așezați- l pe locul unde ați fost vaccinat. Este magnetul atras sau nu de acea zonă? Există multe videoclipuri în care unii...? (mai mult)
Cum te vaccinezi anti covid? Trebuie să te programezi sau vii așa cu buletinul? Dacă trebuie programare, unde mă programez? Eu aș vrea să mă vaccinez dar nu prea găsesc informații, unde trebuie...? (mai mult)
Din câte am înțeles, Regatul Unit intra iar în zona roșie de pe 1 iunie. Pe 3 iunie vreau să mă întorc în România. Și am văzut că se face iar carantina. Dacă am testul negativ voi intra?
Voi călători sâmbătă pe 12 iunie 2021 din Italia spre Romania cu Wizzair vreau sa va intreb dacă ați avut pe cineva care a călătorit cu avionul după data de 28 mai 2021 sau știți dumnevoasta...? (mai mult)
Va deveni vaccinarea anti-covid cu plata? Aproximativ la ce sume se gandesc?
Ce părere aveți? https://www.google.com/amp/s/www.digi24.ro/amphtml/stiri/externe/mapamond/in- vietnam- a- fost- descoperita- o- varianta- foarte- contagioasa- a- virusului- sars- cov- 2- care- ...? (mai mult)
Buna ziua! Dacă doresc sa călătoresc intr-o țara care este in zona VERDE( Ucraina) și sunt vaccinată cu ambele doze, mai este necesar și testul?
Buna ziua. Credeti ca ne vom întoarce fizic la facultate (cei din București)? Nu stiu la ce sa ma aștept. Daca scolile merg fizic, facultatea de ce nu ar merge? Vorbesc pentru anul ce vine, bineînțeles....? (mai mult)
De la 1 iunie o sa avem voie la teatru, cinema, stadion doar daca suntem vaccinati. Intrebarea mea este cum or sa ne verifice daca suntem sau nu vacinati?
Buna. Am nevoie de ajutor. Am majoratul in 13 August și am nevoie de mesaje text pentru invitații, și nu am nici o idee, normal majoratul trebuia sa îl am in 26 Decembrie dar din cauza coronavirusului...? (mai mult)
Salut! Intenționez sa ma vaccinez cu Pfizer, credeți ceea ce se speculează pe net, ca se poate face miocardita, ca te poti îngrășa sau sa ai altceva mai grav?
Si-a facut cineva test Covid de aici? Ce metode de testare sunt si ce costuri? Exista vreo metoda non invaziva, de genul intepatura in deget? :)
Ce părere aveți despre vaccinurile chinezești și rusești? Sinovac,sinopharm,gamaleya. Cred ca alea Occidentale sunt mai bune adica Pfizer, Moderna etc.
Maine se decide dacă se autorizează Pfizer pentru 12-15 ani. Avem șanse sa se autorizeze?
Germania încă este în lockdown? Dacă da, până când? Ce restricții sunt în vigoare acolo acum?
De ce China are așa puține cazuri în condițiile în care au o populație de 1.4 miliarde de oameni? Știu că la ei e comunism și autoritate destul de mare. India o țară cu tot 1.4 miliarde...? (mai mult)
Salut! Pentru a calatori cu avionul trebuie sa am test covid? (București-Geneva)
Https://adevarul.ro/news/societate/tulpina- braziliana- cea- indiana- putea- domina- infectarile- valul- 4- romania- jurma- nicio- forma- nu- putem- spune- pandemia- s- a- incheiat- 1_60aa79625163ec427158e60d/index.html ...? (mai mult)
De ce au dat drumul la școli? Eu as fi inchis toate școlile pe timp de epidemii. La școala nu prea se respecta restricțiile in mare parte. Singurul dezavantaj e că nu prea se înțelege nimic...? (mai mult)
De ce tinerii(majoritatea) sunt asa nesimțiți? Sunt contra orice, contra restricții, contra vaccin, contra existentei covid. Din cauza lor trebuie sa sufere toate categoriile de oameni. De ...? (mai mult)
Buna ziua. Stie cineva daca plec Cipru-Romania ma stau in carantina, vorbesc fara vaccin?
Trebuie sa imi fac prezint test COVID dacă plec de la Iași la București sau invers cu avionul? (zbor intern)
Salut! Tocmai ce am facut vaccinul, sunt inca in prima zi. Din inconstienta mea (imi asum toate criticile pe care le merit), am consumat o cantitate foarte mica de alcool (mai exact 2 guri de bere). ...? (mai mult)
Cum va dezinfectati telefonul sau alte lucruri pe care le luati zilnic cu voi? Eu am gasit un telefon vechi care il folosesc doar pentrtu cand plec de acasa! Inca o intrebare, cu lucrurile cumparate...? (mai mult)
De ce în America au dat drumul la vaccinarea celor peste 12 ani și Uniunea Europeană nu? Dacă au văzut acolo ca merge treaba de ce dracu nu au dat și ei drumu?
De ce Romania a avut restrictii foarte usoare fata de restul tarilor si totusi celalalte tari europene au fost mult mai grav afectate? Tind sa cred ca in strainatate nu prea se respecta regulile, in...? (mai mult)
De ce nu se aprobă absolut toată vaccinurile in Uniunea Europeana și să dăm start și la vaccinarea copiilor cu Pfizer și să scăpăm in maxim o luna de pandemie? Ne cacam pe noi prea mult, ...? (mai mult)
După ce trec cele 14 zile de carantină în care mă aflu, trebuie ca după aceea să fac un alt test Covid? Ce altceva trebuie să mai fac după terminarea celor 14 zile de carantină?
Salutare TPU. Pe 28 aprilie trebuia să mă duc la rapel și nu am reușit să ajung. Vreau să știu dacă îl mai pot face acum sau daca pot să mă duc să îmi fac din nou cele două doze cu alt ...? (mai mult)
Pro sau contra vaccinarii anti-COVID? De ce?
De ce nu e dorința de vaccinare in Romania și în UE în general?(e foarte mică) Avem 4 vaccinuri, e gratis vaccinarea, cel puțin în România, nu stiu in alte tari daca e gratis. Eu cred ...? (mai mult)
Salut TPU! In judetul Prahova, trebuie ca rata de infectare sa fie mai mica decat 1, 5 ca localitatea sa fie in scenariul verde sau trebuie sa fie sub 1?
Salutare TPU! Am si eu o problema. Tocmai mi- am facut prima doza de vaccin, iar nr de telefon asociat cnp- ului a fost "furat" sau pierdut. Efectiv nu mai am acces la acel nr de telefon. Ce as putea ...? (mai mult)
Buna ziua! Imi poate cineva explica diferenta dintre vaccinuri? Care ar fi mai ok sa il fac dintre pfizer, astrazeneca si moderna?
Ce părere aveți, e ok sa ma vaccinez la varsta de 17 ani(cu Pfizer)? Chiar daca sunt șanse mici sa fac complicații de virus, eu zic ca asa e mai bine, pentru a scăpa de pandemie.
Salut TpU! Am citit astazi o stire in care spunea ca daca vrei sa merg la sala in continuare trebuie sa ai vaccin, e adevarat? Am 14 ani si fac sala de pe 2 ani si din cate stiu nu iti poti face vaccin...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
User252426 întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Mad Men
Te consideri un fan adevarat al serialului Mad Men? Hai sa vedem cat de multe stii despre acesta!