Am inteles ca de azi se poate merge fara masca si ca s- a terminat cu corona si gata se poate merge si ziua si noaptea pe strada? Eu vreau sa merg până în Ucraina si nu am chef sa stau in carantină. ...? (mai mult)
Bună! Ce părere aveti despre vaccinul Johnson & Johnson?
Credeti ca scoala fizic incepe de lunea care vine sau peste inca o saptamana? P.s: locuiesc in Bucuresti
Ce s- a intamplat cu acel avertisment de la tv, "Atentie, imagini care va pot afecta emotional"? Acum arata oameni pe patul de spital la ATI, intubati, obezi, cu fata blurata, majoritatea pe jumatate...? (mai mult)
Imi poate explica cineva in mod exact situatia din momentul de față? Cei nevaccinați nu au voie deloc sa manance in oras?! Sau nu au voie doar in restaurantele interioare? Pai daca merg la hotel ce ...? (mai mult)
Ce se intampla de maine cu restrictiile, purtatul mastilor etc?
Ok, inteleg lumea s- a mai vaccinat au mai scazut cazurile dar din pacate acum ca s- au ridicat toate aceste reguli lumea cu siguranta nu o sa se mai vaccineze :( pentru ca se gandesc ca ce rost mai are...? (mai mult)
Cat timp este valabil certificatul de vaccinare? Eu am doua date de expirare, in conformitate cu numarul de doze efectuate : 31- 07- 2021 (doza 1) 31- 08- 2021 (doza 2) La ce se refera aceste date...? (mai mult)
Alta informatie falsa distribuita despre covid! Pe whatsapp circula o dezinformare despre autorul Jacques Attali in cartea Scurta intorie a viitorul vietii. I s- a atribuit un text fals cu titlul cartii...? (mai mult)
Ce părere aveți despre relaxarea restricției de noapte de mâine? Eu cred că vor crește iar cazurile având în vedere că mulți tineri se vor infecta și vor da acasă la ceilalți.
Ce amendă poate lua o persoană diagnosticată pozitiv cu Covid dacă părăsește incinta locuinței sale în timpul perioadei de carantină? Dar un membru al familiei acesteia?
Buna! Pot sa ma vaccinez anti- COVID- 19 daca iau Roaccutane? Am vorbit cu medicul si mi- a spus ca nu ar fi nicio problema, doar ca ar trebui sa intrerup tratamentul cu o saptamana inainte si cu o saptamana...? (mai mult)
Buna-seara, TpU, stiti daca pot scapa de a face tamponul covid-19 (testul molecular) daca am facut ambele vaccinuri?
Mi se pare dubios faptul ca in vacanta de Paste cazurile de COVID au crescut iar acum cand sa inceapa scoala, dintr o data a scazut rata(de la 3.78 cat a fost in localitatea mea, acum dintr o data la...? (mai mult)
Se relaxeaza restrictiile din 15 mai. V- ati gandit ce veti face cu atata libertate? Am auzit ca se va umbla noaptea fara declaratie. Magazinele vor reveni la programul normal. Masca nu va mai fi obligatorie...? (mai mult)
Se mai cere vaccinul daca vreau sa plec in Spania cu Elitur? Nu scrie nimic pe site-ul lor de vaccin. Funda.
Cum a fost dupa rapel cu pfizer? Eu am simtit durere in brat,foamete, somnolenta, acum ma dor ochii, capul, bratul, ameteli
Ce preferati, Pfizer, Moderna, J&J?! Care e adevarul? Persoanele vaccinate devin asimptomatice odata cu vaccinul? Pot transmite coronavirus la randul lor? "Am vaccinul facut" auzim pe multi. Putem...? (mai mult)
Știți că am specificat în întrebarea anterioară că testul Covid mi- a ieșit pozitiv. Am sunat la DSP și mi- au zis că în scurt timp voi fi contactată de o echipă de a lor pentru a se face...? (mai mult)
Salut tuturor. Eu împreună cu fratele meu vrem să plecăm în Anglia cu avionul, dacă ne facem vaccinul putem pleca sau pe lângă vaccin trebuie să prezentăm un test negativ la aeroport ca să...? (mai mult)
La voi in oras se mai respecta restrictiile de circulatie dupa ora 22? Am impresia ca in Bucuresti nu se mai respecta si nici amenzi nu se dau pentru asta. Eram in parc mai devreme si erau destui care...? (mai mult)
Am făcut de dimineață un test Covid care a ieșit pozitiv. E formă ușoară. Știu că ar trebui să anunț medicul de familie dar problema este că eu nu sunt asigurată, deoarece momentan nu ...? (mai mult)
Unde găsesc vaccinul Johnson&Johnson?
Se poate face vaccinarea pentru virus și în weekend?
Mai este valabila limita aia de timp pana putem fi afara fara declaratie? Daca da, pana cand? Nu mai stiu daca era pe judete sau toata tara dar sunt din Galați daca conteaza.
Dupa ce trec 14 zile de la a doua doza cu Pfizer(imunitate completa) se poate calatori oriunde in UE fara a mai fi nevoie de test rapid/PCR?
Am avut covid si acum nu mai simt deloc fumul de tigara ca fiind miros de tigara, gustul și mirosul il asociez cu artificii sau miros de arsură.Voi rămâne cu aceasta, problema sau se tratează...? (mai mult)
Va exista o aplicatie in care oricine poate sa vada daca o persoana s-a vaccinat sau nu? Auzisem de la niste prieteni aceasta informatie, dar imi scapase stirea.
O alta intrebare supida despre covid. Dupa ce m-am programat sa fac vaccinul cineva mi-a zis ca pot sa fac covid de la vaccin. Este posbil?
Credeți ca mai sunt șanse de un nou "lockdown" prin toamna? Posibilitatea ca vreo rădăcina sa ne afectează iar? Ca și cum se întâmpla cu rădăcina din India(in India)?
Ce vaccin ati facut? Am inteles de la unele persoane ca nu s-au simtit bine. Voi ati avut probleme? Ce fel?
Poti face rapelul în alt centru decat cel unde ai făcut prima doza? Eu trebuie sa fac rapelul pe 25, dar s-a putea sa trebuiasca sa plec de pe 20 de acasă pentru cateva saptamini.
Bună TPU, am 18 ani și as dori sa ma vaccinez împotriva CoronaVirus cu Pfizer. Dacă am 18 ani ma pot vaccina? Și ce acte îmi trebuie ca să mă pot vaccina? Și are ceva dacă fac doar o doză? ...? (mai mult)
Ce clinică serioasă din Constanța știți pentru a face un test PCR tradus pentru călătorie? Mulțumesc
Buna TPU! La Timișoara mai este obligatorie masca pe strada având în vedere faptul că ne apropiem se scenariul verde cu rata de infectare de 1.5 la mia de locuitori? Multumesc!
Cunoașteți oameni care să fi murit de covid 19? Eu tocmai am aflat că mi-a murit o rudă destul de apropiată.
Salut, peste o saptamana va trebuie să plec in Germania, deoarece mi-am gasit un nou job. Plec cu masina personala, problema este ca voi pleca noaptea si nu stiu ce pot scrie pe declarație.
Ce se va întâmpla peste 1 an cu cei nevaccinați? Oare vor ajunge să ne oblige cumva?
Buna tuturor! Cand se vaccineaza cineva cu serul anti- covid, primeste si o adeverinta la mana? Ceva care sa demonstreze ca a facut acest vaccin? Unchiul meu l- a facut acum vreo saptamana, deoarece ...? (mai mult)
Cei care ati calatorit in perioada pandemiei, ati stat in carantina in tarile respective? Ca sa intri in UK, trebuie sa stai 10 zile in carantina. E asa de cateva luni cred. Cum sunt carantinele institutionalizate?...? (mai mult)
Exista pe aici un medic care poate sa interpreteze analiza de covid din sange? O sa ajung cu ea si la medicul de familie si mie mi se pare destul de evident rezultatul dar poate ma ajuta cineva din domeniu....? (mai mult)
Se cam vorbeste la guvern despre posibile "beneficii" pentru cei vaccinati, exemplu restaurante, hoteluri, cluburi deschise la capacitate 100% doar pentru vaccinati. Sper ca obiectivul lor este de ...? (mai mult)
De ce credeți că a scăzut așa de mult COVID-ul în ultimele câteva săptămâni în București?
Maine merg sa fac vaccinul Biontech. Ce sanse sunt sa mor?
Ce vaccin ați alege dintre Pfizer, Moderna sau Astrazeneca? Sau veți trăi fericiți până la adânci bătrâneți, fără vaccin? :)
Recent am avut o discutie cu fosta colega de generala/liceu.Am intrebat- o daca se vaccineza! A zis ca nu, ca de la diavol.Nu stiam daca sa rad de ignoranta ei sau sa plang pentru o stiu cu o multime...? (mai mult)
Ce alte simptome mai poți avea atunci când contactezi corona, în afară de cele știute deja?(adică tuse, pierdera gustului și mirosului și febră)
Vreau sa revin în tara pe 5 iunie la o cununie. Cum este cu restricțiile în localuri? Verifica politia invitații sau cum se procedează? Nu am făcut vaccinul.
Daca nu ar fi fost cei de la AUR cu protestele lor anti-restrictii și anti-vaccin, am fi fost mai departe cu vaccinarea? Cine naiba or fi aia 9% care i-au votat pe ciudații astea?
Se redeschid facultatile?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Desperate Housewives
Ai fost si tu alaturi de nevestele disperate si de aventurile lor? Hai sa vedem cat de bine cunosti acest serial!