Am făcut 2 teste rapide care se extrag doar din saliva. Au ieșit negativ ambele. Eu de mai bine de 2 săptămâni strănut când și când în timpul zilei dar nu am băgat în seama, dar de 2- 3 zile...? (mai mult)
Ce credeți, se vor elimina scenariile după care se merge la școala? Vor mai creste cazurile după Paști?
Salut TpU! Tot n- am inteles cum se incepe scoala, daca avem sub 1% se duc toti elevii fizic, dar daca avem peste 1% se duc prescolarii si clasele terminale? N- am inteles nici pana acum cum se incepe. ...? (mai mult)
Care dintre voi a avut covid 19? Ati avut forma ușoară, medie sau rea? Ce simptome ați avut? Câți ani aveți? Ați făcut teste rapide? Astept răspunsurile voastre când mai detaliat....? (mai mult)
Buna tpu.Imi explica cineva cum e treaba cu bursa.Acel pret de cumparare si de vanzare.De ex un bitcoin e 57.000 $ dar eu vreau sa investec numai 300. Dar cum calculez?
Buna! In weekendul care vine urmează sa ma duc cu prietenul meu la Brașov ne trebuie testul covid făcut?
La tinerii de 20 de ani cum se manifesta covid19? De obicei trec ușor prin acest virus?
Vor crește un pic cazurile până pe 5 mai datorita petrecerilor și toate cele de 1 Mai + răspândirea tulpinii Indiene? Nu de alta dar vreau sa mai fac școală online până în Iunie că atunci...? (mai mult)
Salut TPU, am si eu o intrebare, in luna septembrie a anului trecut mi- a fost suspendat permisul pe 3 luni:septembrie 16- decembrie16, iar acum sunt in Germania si din cauza situatiei epidemiologice...? (mai mult)
De ce in Italia a fost asa puternic coronavirusul? Tind sa cred că această țară are cea mai mare durere in... de restricții și chefurile lor sunt de nestăpânit.
Daca intr-o familie se descoperă un infectat, restul familiei sta in carantina 2 săptămâni de la descoperirea infectării?
Salut! Din 13 aprilie s- a prelungit starea de alerta pe tot teritoriul Romaniei cu 30 de zile. Asta inseamna ca pe 13 mai, se va reanaliza situatia si vor putea disparea unele restrictii, cum ar fi ...? (mai mult)
Salut,ce rata de infectare are Radomir jud Dolj?
Unde pot găsi informații despre călătoritul in alte țări de exemplu Ukraina sau Azerbaijan? Mă refer la restrictii covid chestii de genul acesta daca trebuie sa stau in carantina?
Hei, știe cineva în ce scenariu este orașul Bacău?
Eu nu înțeleg cum avem tot 100 și ceva de aproape de 200 de morți răpuși de coronavirus zilnic, când o grămadă de oameni s- au vaccinat, ar mai trebui să mai scadă numărul de morți, mai...? (mai mult)
Am făcut si rapelul cu pfizer, are cineva idee dupa cat timp apare imunizarea?
Care i logica restrictiei dupa ora 10 seara?
Cate zile se poate supravietui cu Covid-19?
Salut! Credeti ca o sa avem parte de o crestere a cazurilor avand in vedere ca o sa putem merge la biserica, clasica inghesuiala in magazine cand vin sarbatorile si faptul ca multe orase au lasat din ...? (mai mult)
Se vorbeste de oprirea raspandirii virusului prin vaccinare. De asemenea se spune ca cei vaccinati tot se pot infecta si pot transmite virusul in continuare. Cele doua lucruri se bat cap in cap. Poate...? (mai mult)
Salut TPU, rog sa răspundă cine cunoaște. Daca m- am angajat la o firmă cu acte in regula pe data de 17 noiembrie si pe 13 aprilie m- am îmbolnăvit de covid, beneficiez de concediu medical?...? (mai mult)
Salut TpU! Azi am vorbit cu mama in bucatarie si mi- a zis ca de 5 sau 8 mai cand revenim la scoala ne ducem toti elevii fizic, dar eu stiu ca nu ma duc deoarece avem peste 1% in localitate, cine are...? (mai mult)
Cand ajunge tulpina Indiana in Romania? Vad ca a ajuns deja in Italia si Marea Britanie, deci ar trebui sa ajunga si la noi. Nu de alta dar vreau sa se inchida scolile(mai e doar o luna de scoala...? (mai mult)
E adevarat ca luna viitoare elevii o sa faca scoala fizic indiferent de scenarii? Daca anul trecut se tinea cont de scenarii, acum de ce nu se mai tine cont? Despre facultati ce se aude?
Buna, ieri au anunțat ca pe 5 mai in sfârșit ne întoarcem la școala. Întrebarea mea este, o sa mergem indiferent de rata de incidența din fiecare localitate?
De la ce incidență de infectări cu coronavirus se carantinează localitatea? A rămas și acum treaba cu 6‰?
Salut! Daca fac un test rapid covid- 19 și iese pozitiv, sunând dsp- ul, o sa mai vina si ei la mine sa îl facă din nou sau o sa- mi zică sa stau izolat 14 zile? Eu mă simt bine, doar mi- a dispărut...? (mai mult)
Unde se respecta mai mult regulile, la sat sau la oras?
Ce ati auzit sau ce parere aveti? Noi studentii o sa facem cursurile in format fizic sau online semestrul acesta? Dar anul urmator (in special cei in anul terminal)?
Salutare TPU, vreau sa aflu niște informații de la cineva care a făcut testul covid la centrul de testare din aeroportul din Otopeni. As vrea sa știu dacă a fost aglomerat/ cât a...? (mai mult)
Există vreun site de internet pe care pot vedea și numărul de cazuri din localitatea mea? Adică nu doar pe județ.
Dupa ce incepe si scoala si vine si pastele vor exploda cazurile? Nu de alta, dar parca mai vreau sa stau cateva zile acasa(sa nu merg fizic la scoala).
Aseara am observat o situatie. Unele persoane stau numai in petreceri si iau covid, atii ies o data de doua ori cu cineva si fac. Cum explicati?
Salut TPU! Cine știe la care centre medicale din Constanța se poate face testul de călătorie PCR Covid cu rezultatul rapid cel puțin în 3- 4 ore? Mulțumesc anticipat! P.S. Vizat celor care au chef...? (mai mult)
O răceală cu strănut este semn comun cu covid19? Adică e un simptom des întâlnit? păreri?
Mai sunt persoane care nu cred in covid? Parintii mei au fost pe moarte. Au facut o forma foarte grava de covid, o vecina a facut impreuna cu parintii mei si ea a murit la 47 de ani. ( au stat 40 de ...? (mai mult)
O sa creasca cazuri de coronavirus dupa 4 mai cand incepe scoala? anul trecut asa a fost, dupa 15 mai a inceput sa creasca (si anul trecut nu erau scolile deschise) Eu sper sa creasca sa stau...? (mai mult)
Salut TPU. In urma cu vreo 3 luni de zile, am avut simptome asemanatoare covidului, febra, lipsa mirosului si a gustului, tuse, etc... Nu am fost la medic, ci m- am tratat acasa. Acum 2 saptamani,...? (mai mult)
Am văzut câteva știri zilele astea despre dozele de vaccin Pfizer, Comisia Europeană a cumpărat până acum cam 600 de milioane de doze, și mai vrea încă 1.8 miliarde de doze, în total ar fi...? (mai mult)
Cum va arata lumea dupa pandemie? Mai curata,mai educata, mai modesta?(asta sper eu)
Trebuie sa duc în seara aceasta pe cineva intr-un oraș vecin(cu scopul emigrarii), precizez ca ambele orașe sunt cu peste 4/1000 cazuri de covid, ce pot scrie în declarație?
Dacă plec duminică din Germania spre România mă bagă în carantina?
Nu vi se pare incorecta dpdv matematic stirea asta oficiala? "De la începutul campaniei de vaccinare, pe 27 decembrie 2020, au fost administrate 4.575.020 de doze unui număr de 2.860.598 de persoane,...? (mai mult)
Este adevarat ca dupa 1 iunie se vor relaxa restrictiile sau vom reveni la normalitate(desi nu cred ca putem reveni într-un timp foarte scurt)? Cat mai vor politicienii sa isi bata joc de noi?
Buna ziua, ma aflu in carantina de 10 zile, medicul de familie mi- a spus sa iau legatura cu cei de la directia de sanatate publica. Mi s- a dat cinci nr de telefon am incercat sa sun si nu raspunde ...? (mai mult)
Dacă plec duminica din Germania spre România mă bagă în carantina?
Cand credeti voi ca se va ridica restrictia de iesit dupa ora 10 seara?
Buna seara! In momentul da fata, daca vii din Germania stai in carantina?
Sunteți pro sau anti vaccin, masca în aer liber și restricții? Argumentați daca se poate!
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
User252426 întreabă:
DaciaRomania întreabă:
UnchiulRamiz întreabă:
Stefa0072004 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre pisici
Pisicile se numara printre cele mai numeroase animale de companie. Cate stii despre ele?