Am avut coronavirus și îmi e frică sa nu- l iau din nou. Dacă am anticorpi cât timp voi fi protejată? Eu am purtat mască și tot l- am luat. Credeți că virusul se ia din aer? Sau de pe obiecte?...? (mai mult)
Bună, trebuie să stai în carantina dacă vii din Anglia? Pe listă nu mai apare Anglia. Cunoașteți pe cineva care a venit recent din Anglia?
Unde face mai multe ravagii covidul,la oras sau la sat? Eu cred ca la oras pentru ca la sat se respecta masurile, la oras nu prea
Ti se cere un test negativ daca mergi la un hotel in alt oras sau pe tren inainte de a urca?
Dacă vin în România din Italia trebuie să stau în carantină 14 zile?
Știe cineva dacă se poate intra in Franța? Trebuie sa stai 2 săptămâni in carantină dacă ajungi acolo? Mulțumesc
Buna, Românii din diaspora pot veni să-și facă vaccinul în România? (au reședinta în altă țara, deci ar veni doar pentru vaccin) Mulțumesc!
Salutare. Sa- mi explice si mie cineva logica din spatele acestei decizii a guvernului. Pai daca lumea vaccinata poarta masca ca sa nu dea mai departe virusul, de ce guvernul le acorda privilegiul vaccinatilor...? (mai mult)
Daca sunt contact direct cu un caz confirmat de COVID, stiu ca trebuie sa ma carantinez 14 zile. Nu gasesc informatii online despre cei cu care locuiesc. Intra si ei in carantina cu mine? Repet, eu sunt...? (mai mult)
Daca esti alergic, pot aparea probleme cand te vaccinezi impotriva Covid-19?
Sub ce circumstante nu trebuie facut vaccinul? De exemplu, daca am o durere in gat se mai poate face? Are ceva daca iau in faringo hot drink inainte?
Pentru a merge in Italia cu avionul îmi trebuie test pcr? Dau funda
A călătorit cineva zilele astea in Italia? Cu avionul? Trebuie test covid? Dau funda
Stie cineva ce s-a intamplat cu siteul ro vaccinare? Ca nu ma pot baga nici in asteptare :( scrie ceva de genul ca perioda s-a terminat, stie cineva ce s-a intamplat? Sau fac eu ceva gresit?
De ce unii oameni spun ca esti mai in siguranta la scoala decat la mall? Oameni buni ganditi- va ca la mall nu va pupati cu nimeni, nu puneti mana pe aproape nimeni, e distantare, sunt conditii. ...? (mai mult)
Daca vine tulpina Indiana si Braziliana in Romania ce credeti ca se intampla? Cred ca s-ar duce dracu Romania si am mai avea inca 30000 de morti
Ce părere aveți despre vaccinarea "Anti Covid" și despre atâtea decese care sunt extrem de multe de la acest vaccin?
Bună seara! Am saturația sângelui în oxigen 98- 99%, am pulsul 80, am tensiunea 13 cu 8. Vârsta este 20 de ani. Pot avea vreun cheag de sânge blocat la inima sau plămâni cu aceste valori? ...? (mai mult)
Salut TPU, am o intrebare. Mi-am facut vaccinul pentru covid si dupa cateva zile mi-a aparut ca o dunga galbena in zona vaccinului. Ce poate sa insemne?
Ce reacții sunt de la pfizer?
Ce fac aia in India cu mortii de covid? Le pun pe lemne si ii ard(asa am auzit ca asa se face in India)
Merita sa ma vaccinez avand in vedere ca luna trecuta am facut 16 ani si pe 4 Mai incep scoala? Stiti foarte bine ca la scoala nimeni nu respecta regulile si suntem sute de copii intr- un spatiu foarte...? (mai mult)
Imi puteti spune experientele voastre cu vaccinul moderna?
Salut. Am 17 ani peste 2 luni fac 18. Miercuri ma vaccinez cu Pfizer. As putea avea reactii adverse urate?
Din cauza la coronavirus am făcut pneumonie si tromboză venoasa, aveți idee dacă tromboza poate fi tratată? Si in cât timp mă pot vindeca?
De ce au renuntat la izolete?
Maine merg sa ma vaccinez cu moderna, dar daca am covid ce se intampla?
Când începe vaccinarea cu Johnson&Johnson?
Cei care v-ați vaccinat, ce efecte adverse ați avut? Și cu ce vaccin?
Salut! Sunt anumite persoane de pe Facebook care au anumite storyuri ceva apar mai jos de sectiunea "Despre". De unde provin acele storyuri? Repet, apar mai jos de sectiunea "Despre" a unei persoane de...? (mai mult)
Credeti ca Africa va pierde lupta impotriva covid din cauza lipsei igienei si a vaccinurilor?
Salut! Știți unde pot găsi în Iași măști roz sau mov?
Am incercat sa-mi fac un cont pentru vaccinare si dupa introducerea nr de telefon trebuia sa primesc un cod de verificare...nici dupa 45 de min nu l-am primit!
Dacă cineva este asimptomatic pentru coronavirus, asta înseamnă că virusul este într- o stare de hibernare, sistemul imunitar fiind destul de puternic, iar dacă acest sistem slăbește, atunci...? (mai mult)
Acum că în Ilfov incidența a scăzut sub 7, 50 la mia de locuitori, magazinele se vor închide la ora 18 doar vineri, sâmbătă și duminică?
O clinică convenabilă în Constanța unde pot face testul PCR tradus, pentru a pleca în afara țării? Ms
Ați avut dureri musculare după vaccin?
Cred ca o sa o iau razna cu aceasta perioada cu virusul acesta. Mama acum 6 ani a avut niste probleme cu plamanii din cauza fumatului. S- a lasat de fumat. Acum imi interzice sa ma vad cu oricine, chiar...? (mai mult)
Bunaaa, imi poate spune cuneva ce fel de restrictii in legatura cu virusul sunt acum? Cat or sa tina si cum vor fi aceste restrictii in urmatoarele saptamani daca se stie deja? Toate orasele/judetele ...? (mai mult)
In Germania au ieșit sute de persoane in stradă pentru a cere înăsprirea regulilor de prevenție iar la noi pentru a protesta împotriva existenței lor. Cum vine asta?
Citeam ieri un raprt CDC unde in urma unui studiu doar o persoana la 10.000 se poate infecta cu coronavirus prin contact cu suprafete infectate. Deci tonele de alcool si dezinfectarile masive ce rol ...? (mai mult)
Salutare, am si eu o intrebare. Eu cu bicicleta merg cam 20km in fiecare zi. Trebuia purtata masca? Deoarece sunt dealuri etc. si imi este greu sa o port
Doar ce m-am vindecat de coronavirus si am citit pe internet că il pot lua din nou. Este adevărat că ma pot infecta oricând? Sau deocamdată nu îl pot lua?
Salut TPU! Ma puteti ajuta va rog cu o nelamurire? Eu sunt plecata in Austria si trebuie sa vin in tara pe 20 aprilie.Stiti cumva daca a intrat in vigoare masura carantinei la domiciliu? Si daca da, va...? (mai mult)
Salut! Azi m- am programat pentru vaccinare insa nu stiu ce tip de vaccin mi se va administra. Tin sa precizez ca prima vaccinare este pe 12.04 iar a doua pe 07.06, ceea ce inseamna ca nu este vorba de...? (mai mult)
Ar trebui sa plec la Ploiesti cu o treaba in afara serviciului si trebuie sa ma duc cu trenul ma intorc in aceeasi zi, intrebarea mea este sunt restrictii de calatorit adica nu pot sa mai intru inapoi...? (mai mult)
Azi am fost externată de la spital după ce am făcut tratament pentru coronavirus. Testul covid mi- a ieșit negativ dar încă mă doare capul si îmi e greață. Cei care au avut coronavirus după...? (mai mult)
Ieri am facut vaccinul cu pfizer iar dupa am simtit ceva oboseala iar azi noapte am dormit foarte adanc, oare somnolenta este un efect advers la acest vaccin? La voi cum a fost?
Care e treaba cu "sa nu bei alcool dupa ce faci vaccinul"? Si care este perioada?
Care test c19 din farmacie sau online iti spune si daca ai avut sau nu in ultimele luni? de unde as putea cumpara unul care sa faca si asta? Cel de pe Glovo l-ati testat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
anonim_4396 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Cafea
Te consideri un fan inrait al cafelei? Hai sa vedem cat de multe stii despre aceasta!