Care test c19 din farmacie sau online iti spune si daca ai avut sau nu in ultimele luni? de unde as putea cumpara unul care sa faca si asta? Cel de pe Glovo l-ati testat?
Credeti ca vom reveni la normalitate de la 1 Iunie? Eu cred ca daca ajunge sa devina dominanta tulpina Braziliana e grav...(uitati-va la Brazilia).
Am facut vaccin acum o ora pot sa ma duc la alergat in seara asta? MI-au spus ca am voie, l-am facut cu pfizer. Multumesc!
Cat poate rezista virusul covid19 in corp? Daca îl ai de 2-3-4 săptămâni în corp și încă nu ai ajuns la spital inseamna ca ai scăpat? Neavând simptome serioase. Păreri? Am 20 de ani.
Dacă ai covid 19 și te duci sa alergi poate influenta negativ cumva? Sa dea într-o forma grava?
Cum sta Africa la vaccinare? Din cate stiu Israel si restul de tari dezvoltate sunt lideri la vaccinare
Bună ziua! Doresc să vin cu avionul din Germania (nu mai este în zona galbenă sau roșie pentru Germania) în România. Pentru aceasta ce condiții trebuiesc îndeplinite: trebuie anterior zborului...? (mai mult)
Dacă ai covid 19 și vrei sa faci sport poate afecta în vreun fel? Poate inrautati situația?
Durerile musculare de la covid19 cum se manifesta? Te dor toți mușchii din corp în același timp?
Daca faci comparatie intre tine la inceputul pandemiei si tu acum - cum esti acum? Eu, inceputul pandemiei, Bucuresti, 100 cazuri/zi: cumparaturi la 2 sapt, spalat cu sapun produsele, tinut hainele...? (mai mult)
Tratamentul pentru covid afectează menstruatia? Sunt internată la spital unde mi se pun perfuzii cu fel și fel de soluții injectabile. Pe 2 aprilie mi- a venit menstruatia putin și s- a oprit. ...? (mai mult)
În cât timp se vindecă hepatita făcută de coronavirus? Și cat este de gravă?
Putem face gratar doar cei din familie? Eu sotia si 2 copii? Undeva retras unde nu este trafic sau ne este interzis in legatura cu Coronavirusul? mersi
Salut TpU! De 2 zile mama se simte foarte rau, dureri in gat, febra, frisoane si tuse pana acum.A fost la medicul de familie si a primit reteta si m- am dus eu la farmacie sa ii cumpar medicamentele...? (mai mult)
Sunt oameni pe aici are au crezut ca au covid 19 și de fapt ulterior nu au avut? Care și-au indus niște stări singuri? Care au intrat in depresie datorita virusului covid 19?
Salut, se poate primi avertisment de la politie daca nu ai buletinul la tine? Daca ai primit ce se intampla sau cu ce te poate incurca, imi poate explica cineva?
Astăzi se poate circula până la ora 22:00? Stiu că doar în weeekend e până la 20
In tarile catolice europene vor creste cazurile de coronavirus dupa pastele catolic?
De ce Cehia are cele mai multe decese/1000 locuitori din Europa? Oare tulpina ceha este mult mai mortala?
In ultimele 3 săptămâni am făcut un test rapid la spital, un PCR la o clinica și 2 teste rapide acasă. Doar ca le- am făcut pe fiecare la interval de zile în aceste săptămâni. Este posibil ...? (mai mult)
Salut TPU! La o petrecere privata acasa, cate persoane au voie maxim sa participe? Am aniversarea de 1 an la copil si as vrea sa pun o masa afara in curte la aer liber. Am inteles ceva de maxim 16 s-...? (mai mult)
Sub cat trebuie sa scada incidenta pentru ca o localitate sa iasa din carantina?
Vi s- a intamplat sa vi se faca observatie legat de masca, cand nici macar nu aveati pe nimeni in preajma? Cum v- ati simtit? Eram azi in mall si a venit un paznic sa- mi zica "tine masca pe fata, ...? (mai mult)
Pneumonia făcută de coronavirus se poate trata? Va rog sa-mi dați cat mai multe răspunsuri
În seara asta tot la la ora 20, se intra in case?
Observ că multe persoane critică restricțiile impuse de Guvern în pandemie, așa că mă întreb, care sunt ideile voastre mai bune? Cum ați gestiona voi pandemia? Să comentezi doar ca să te- ...? (mai mult)
Aceasta postare se adreseaza in special persoanelor care sunt sau au fost infectate cu noul coronavirus. Pandemia ne- a afectat pe toti, asa este insa cele mai multe cazuri (daca este vorba de persoane...? (mai mult)
In loc sa restrangem programul magazinelor asa devreme, nu mai bine l-am prelungi ca sa se evite aglomeratia?
Astazi m-am inscris la vaccin si sunt in asteptare, am 800 de persoane in fata, are cineva idee cum se misca lucrurile? Adica cam cat timp trebuie sa astept pana ma programeaza?
Sunt internată la spital de covid si analizele mi- au iesit bune însă testul e pozitiv. Vreau sa merg să fac tratamentul acasă si domnul doctor nu ma lasă. A spus ca nu am voie sa plec până nu...? (mai mult)
Care au fost simptomele voastre când ați avut covid 19? In câte zile ați scăpat de virus? A fost nevoie de spitalizare? Ce vârstă aveti?
Dacă ați avut coronavirus va rog sa- mi spuneti în cate săptămâni îmi vor dispărea simptomele. Si după 14 zile de la infectare testul va fi negativ? Sau durează mai mult până scap de virus?...? (mai mult)
Azi dimineață m- au internat la spital de covid sunt in a 11- a zi cu simptome. Analizele sunt bune, saturatia e bună și acum vreau sa merg acasă și nu vor sa ma lase. Au spus sa stau măcar o săptămână,...? (mai mult)
Salut. UK va intra in al treilea val? SUA va intra in al patrulea val? Romania va intra in al patrulea val?
Salut, am si eu o intrebare, Bucurestiul este in carantina? Ca as vrea sa trec zilele astea pe acolo
Astăzi sunt în a 10 a zi de covid îmi este greață si tușesc fără oprire. Dacă sun la Salvare, o să mă interneze pentru 2 săptămâni? Sau doar câteva zile? Nu prea aș vrea să stau 2...? (mai mult)
De ce vor neaparat oamenii sa nu stea acasa si sa nu poarte masti? Asa de dobitoci sunt unii romani incat nu pot sa inteleaga ca masca ne protejeaza cu adevarat? Cu aproape fiecare om cu care am vorbit,...? (mai mult)
In Anglia cum mai e cu coronavirusul? Ce restrictii sunt?
Anestezia generala in timpul infectarii cu covid poate agrava boala? Cineva din familia mea a fost gasit pozitiv, eu am stat in aceeasi casa si trebuie sa fac un avort. Daca nu spun medicului are ceva?...? (mai mult)
Se mai cere cartea verde la intrarea in Spania? Funda.
De la începutul pandemiei în România de 1 an și puțin știți câti tineri au murit sub 20 de ani, aici includem și vârsta 20? Aveti idee? Și aveau și alte boli?
In cât timp te poți vindeca de coronavirus? De 10 zile mă doare gâtul.Am fost la medicul de familie și mi- a dat un tratament însă nu văd nicio schimbare. Aveți idee în cât timp o sa- mi treacă...? (mai mult)
Am vazut ca lumea s- a suparat si au inceput sa iasa pe strazi cu noile reglementari cu ora 20 acum nu sunt eu foarte informat dar de nu le convine atata timp cat majoritatea tarilor au aceasta lege unele...? (mai mult)
Cum a reusit China sa scape de coronavirus? Vad ca ei au doar cateva zeci de cazuri pe zi la o populatie de 1 miliard si ceva de oameni.
Care este logica acestor masuri impotriva raspandirii SARS- CoV- 2? De ce se inchid magazinele mai devreme? Cu cat timpul de functionare al magazinelor scade cu atat probabilitatea ca doua sau mai ...? (mai mult)
TU te vaccinezi? Daca DA ce te motiveaza sa faci asta si daca NU de ce nu ai incredere in ele? Vreau sa fac un sondaj ce parere au oamenii despre vaccinuri
De când am fost infectata cu covid am dificultăți in respirație. Este ceva normal sau e grav? Si ce pastile sa iau pentru dificultăți în respirație?
La inceputul pandemie mi- a fost frica sa iau covid si asta mai mult pentru a nu il da celor mai in varsta din famila mea si chiar am crezut in existenta acestui virus. Acum dupa un an si dupa ce am vazut...? (mai mult)
Bună TPU! Mi- am facut testul covid acasă si a ieșit slab pozitiv (A doua linie e mai subțire). Asta înseamnă că sunt la început? Sau începe sa- mi treacă? Sunt bolnavă de 8 zile. Ce înseamnă...? (mai mult)
Mi- am facut un test covid si este pozitiv. De 8 zile mă doare gâtul și tușesc. Deocamdată iau Fervex și paracetamol. Credeți că ar trebui sa merg la spital? Sau o sa- mi treacă dacă iau...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Auricape întreabă:
annonimaaaa555 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Sore
Ai urmarit-o cu sufletul la gura in serialul Pariu cu viata? Ii stii toate melodiile pe de rost? Hai sa vedem cat de multe stii despre Sore!