Cum fac diferența intre covid și răceală? De 8 zile mă doare gatul. Nu am băut apă rece. Doar am stat o zi în frig pentru ca mi s- a stricat centrala. Mă doare gâtul, tușesc dar nu am ...? (mai mult)
Persoanele care vin din Anglia in Romania luna viitoare mai stau in carantina? Daca da, cat timp?
De ce in Africa sunt asa putine cazuri de coronavirus? Adica ei nici nu au igiena, au si densitatea foarte mare Ori au guverne corupte care ascund?
AEROPORT - ce completam daca ne deplasam pe la ora 23 de la Otopeni, in orasul de unde suntem? Vine o ruda, vin sa o iau si ajunge noaptea. Nu vad sa existe in declaratie o asemenea optiune. Completam...? (mai mult)
Hei. M- ar interesa daca sunt pe aici persoane ce au intrat în contact cu o persoană pozitivă și s- a testat la mai puțin de 4- 5 zile de la contact, asa cum scrie ca trebuie facut? Eu prima oară...? (mai mult)
Care este diferenta dintre izolare la domiciliu, izolare institutionala, carantina la domiciliu si carantina institutionala?
Buna seara! Ma plimbam cu doi prieteni si am intrat intr- o comuna in carantina. Habar aveam ca e in carantina si ca iti trebuie declaratie. Ne- a oprit politia si am facut pe prostii ca nu stiam ca e ...? (mai mult)
Mama mea a fost confirmată pozitiv coronavirus în data de 16 martie, de atunci m- am izolat împreună cu ea și avem decizie de izolare până luni, 29 Martie. Marți, 23 Martie au venit la adresă...? (mai mult)
Am nevoie de ajutor, va rog mult, GATA cu comentariile de prost gust, este FOARTE SERIOS! Daca nu stiti sa vorbiti frumos NU mai comentati! Mama mea are nevoie de ajutor, de luni este in izolare ...? (mai mult)
De ce in 2012 cand coronavirusul MERS a aparut, eu nu am auzit nimic?
Buna ziua, stiti cumva cum decurge procesul de vaccinare? Mai concret, as vrea sa aflu daca iti proceseaza pe loc vaccinul sau el e gata procesat si doar vine cu seringa si te inteapa. Daca e gata procesat...? (mai mult)
BUNĂ SEARA, am înțeles că vom avea o vacanță de Paște, prelungită, de pe data de 2 aprilie până pe 4 mai. O să înceapă școala fizic pentru toți elevii de pe 4 mai, inclusiv gimnaziul...? (mai mult)
Anu trecut in stare de urgenta erau deschise restaurantele/salile de jocuri/muzee?
Nu mai am gust si miros... insa mama nu vrea sa fac testul pentru ca e pe bani, cum as putea proceda? Am 19 ani.
E ok dacă angajații din librarii te stresează ca te vor da afară dacă pui mâna pe lucruri si stând cu ochii pe tine la fiecare 5 secunde? Serios vorbind, numai astfel de reacții primesc când...? (mai mult)
Cum fac diferența intre răceala și coronavirus? Aseară am dormit în frig pentru ca mi s- a stricat centrala.Menționez că de azi dimineață mă doare gâtul și tușesc încontinuu. Nu am băut...? (mai mult)
Cam asa suna carantina obligatorie in Romania: esti contact cu o persoana testata pozitiv, stai inchis in casa 14 zile IMEDIAT ce afli, NU ai voie nici macar sa te duci rapid la magazin sa cumperi mancare...? (mai mult)
Intrebare pentru cei care au facut vaccinul Astra Zeneca, nu ma intereseaza pareri. Am facut vaccinul Astra Zeneca acum 5 saptamani, dar nu mi s- a zis cand va fi rapelul, cu cat timp v- a fost trimis...? (mai mult)
Ce se intampla cu familia unei persoane infectate cu coronavirus?
Zice pe siteul oficial al Guvernului legat de vaccinare. În momentul de față nu se știe pentru cât timp după infecție suntem protejați și nici nivelul de anticorpi necesar pentru a fi protejați....? (mai mult)
Cum va acceptati partea voastra cinica, ce urmareste ca sa vada cate cazuri au mai fost, cati morti, cum mai arata graficul, comparatii cu alte tari? Sau considerati ca nu aveti o parte cinica?
Toate clasele de a 12-a merg la școală pe țară chiar dacă e roșu?
Până la urmă s-a prelungit carantina in Timișoara?
Buna,dacă primești avertisment te pune sa îl semnezi, îți vine acasă? Pentru ieșit fără declarație
Salutare. Ce declarație mi-as putea face pentru a merge după mama mea la serivici? 10 km La ora 22.30 Ce sa scriu?
De ce batranii nu cred in covid? Am auzit non stop vorbe de genu: Iohannis dictator totalitar Oare o sa scapam vreodata de pandemie cu astfel de oameni?
Buna ziua. La realizarea vaccinului Astra- zeneca, că purtător al fragmentului proteinei- spike, se folosește membrana unui virus, de la simpanze...La care alte vaccinuri se mai folosește această...? (mai mult)
Buna TPU, pot sa intru in Timisoara daca vin dintr-o localitate din afara orasului cu declaratia pe propria raspundere?
Valul 3 este mai rau sau mai bland decat al doilea val?
In momentul vaccinarii esti intrebat ce ser preferi sau esti vaccinat cu unul random?
Daca media nationala de imbolnaviri ajunge la 6/1000, intram in stare de urgenta? Cam asa ar trebui. Acum media e 3.5 si avem mii de cazuri, daca ar fi 6 am avea zeci de mii de imbolnaviri si sute...? (mai mult)
De ce șoferii de maxi taxi și de autobuz din zonele rurale nu respecta normele de prevenție? Îndeasă lume in mașina mai rău decât înainte de pandemie
Care e părerea voastră despre Vaccinurile împotriva covid-19? E adevărat ca Papa Francesco a spus că nu recomanda? Din ce sunt făcute vaccinurile împotriva covid-19?
V- ati programat la vaccinare? Daca da, cu ce marca de vaccin? Eu inca nu am apucat. Va rog, incercati pe cat de mult posibil sa evitati polimicile cu privire la vaccin, nu asta este scopul intrebarilor...? (mai mult)
Intrebare legata de vaccin: daca m- am vaccinat cu prima doza Astra- Zeneca, insa nu imi fac rapelul, dupa ce expira adeverinta respectiva as putea sa ma programez pentru Pfizer / Moderna? De asemenea,...? (mai mult)
Pana la urma la 1/1000 sau la 1.5/1000 se inchid scolile?
Până acum sunt înregistrate oficial 2, 67 milioane de decese de Covid- 19. La populația actuală a planetei de aproximativ 7, 8 miliarde de locuitori asta înseamnă undeva pe la 0, 034%. ...? (mai mult)
Acum 4 zile am făcut un test rapid acasă și a ieșit negativ, ieri am făcut la o clinica un test PCR și mi- a venit rezultatul acum și a ieșit nedetectabil (adică negativ). Ar trebui sa ma îngrijorez?...? (mai mult)
Cand primesti certificatul de vaccinare? La prima doza sau dupa cea de-a 2-a?
Oare sunt familii unde sunt copii orfani din cauza ca le-au murit parintii de covid? Oare cum se simt copiii aceia?
Stiti ce m- am gandit? De ce nu lanseaza dezinfectant peste lume impotriva covid- ul? Oare ei nu se gandesc ca se afla si in aer? Vaccinul nu este de ajuns. Si ma refer direct din avioane. Asta e ideea...? (mai mult)
Daca un judet depaseste 3/1000 cazuri se inchid toate restaurantele din judet?
Eu sunt elev si vreau sa va intreb o chestie. Inainte cand eram la scoala fizica(inainte sa inceapa pandemia eram un elev foarte silitor si constiincios (imi placea foarte mult scoala). Acum de cand a...? (mai mult)
Cum as putea oare sa fac un test covid pe gratis? 300 mi se pare foarte mult.
Salut, la ce rata de infectare se inchide scoala in municipii?
Care e logica pașaportului de vaccinare? Din moment ce bot... pardon, masca oricum este obligatorie fiindcă o persoană vaccinată poată să transmită în continuare virusul, de ce trebuie restricționate...? (mai mult)
De ce se fac restrictii noi daca avem vaccin si s-a inceput vaccinarea?
Salut. Cand se termina pandemia asta?
Daca fac vaccinul de coronavirus, as putea intra in diverse locatii fara masca?
Rata de incidenta trebuie sa ajunga la 1/1000 sau la 6/1000 ca sa se inchida scolile?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
DaciaRomania întreabă:
Dragobeta întreabă:
StrongHeart întreabă:
fundata32332 întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Bunele maniere
Tu stii cand este in regula sa raspunzi la telefon sau cu ce furculita sa mananci primul fel de mancare? Afla totul despre bunele maniere!