Maine ma duc sa fac la o clinica un test covid 19, daca ies pozitiv trebuie sa anunț eu? Sau anunță clinica automat? Și cât de periculos este acest virus la o persoana de 20 de ani fără sa fi ...? (mai mult)
Bună TPU, sunt un baiat de 12 ani și 7 luni și cântăresc 70kg, sunt considerat obez? Dacă da, care este șansa de moarte dacă am COVID-19?
Am respectat cat am putut restrictiile dar asta cu 22 mi se pare aberatie mare. Nu era suficient 23 - 5? Au mai luat o ora ca sa ce? Sa dea mai multe amenzi? Inteleg situatia dar sa vad masuri luate...? (mai mult)
De ce ar trebui sa purtam masca chiar și după ce ne- am vaccinat, mai ales în condițiile în care vaccinul ar reduce transmisia cu 97%? https://www.cnbc.com/2021/03/11/pfizer- covid- vaccine- blocks-...? (mai mult)
Vi se pare corect să sufere copiii și să afectăm o întreagă generație cu restricțiile împotriva pandemiei? Considerați că merită prețul? https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/cat- ...? (mai mult)
Https://www.google.com/amp/s/stirileprotv.ro/amp/stiri/international/rusia- avertizeaza- ca- virusul- de- gripa- aviara- poate- suferi- mutatii- si- s- ar- putea- transmite- de- la- om- la- om.html Ce...? (mai mult)
Salut,Craiova are 2.84 la mia de locuitori,din cate stiu eu, intrebarea mea este, intr-o saptamana poate face peste 3 la suta?
Oare Constanta va fi iar cel mai lovit judet de coronavirus ca in valul 2? La inceputul valului 2 Constanta statea bine, dar la un moment dat Constanta a ajuns judetul cu cea mai mare incidenta de ...? (mai mult)
Am făcut un test rapid de Covid19 și am recoltat din gat și nas. Care este mai eficient din testele rapide, cele care se iau sângele sau cele din nas și gat? Păreri?
Un test rapid covid 19 din farmacie, dau o rata de precizie 97%?
De ce nu ma lasa sa trimit pe Facebook invitatii prietenilor sa aprecieze o pagina?
Buna TPU trebuie sa gasesc ceva bun pentru mami dar nu stiu sa gatesc sfaturi? dau fundita
Daca sunt in carantina pentru sosire din alta țară cu test negativ, cei din casa cu mine trebuie sa stea si ei in carantina?
Dacă am miros și gust, și nu fac febra, mai mult de 37 nu am, nici nu tușesc, sunt șanse sa nu am covid19? Asta cu mirosul și gustul ar trebui sa se întâmple neapărat sa ai covid19?
Cate zile trebuie sa stau in carantina la sosirea in România din UK daca am test pcr negativ? 10 sau 14?
Credeti ca exista persoane care sunt imune la covid19? Adică oricât nu ar respecta regulile, și chiar dacă s- ar duce într- un focar de Covid, e posibil sa nu ia orice ar fi? Exista persoane imune...? (mai mult)
Credeti ca adolescenții, copii de liceu sau facultate se vor vaccina pentru covid19? De exemplu, din toamna vor fi vaccinați toți copii de Covid19 pentru ca începem școală? Vreau păreri de la ...? (mai mult)
De ce unele țări suspendă total vaccinarea cu Astra Zeneca în timp ce altele precum țara noastră au început să îl administreze chiar și persoanelor de peste 55 de ani? https://www.digi24.ro/stiri/externe/italia-...? (mai mult)
Dacă eu ies pozitiv la covid19, atunci toată familia va trebui sa stea în izolare timp de 14 zile? Ii va testa și pe ei? Sau doar dacă vor avea simptome?
Buna ziua, daca ma aflu in carantină 2 saptamani, eu neavând virusul, dar cu un frate depistat pozitiv asiptomatic, locuind în aceeasi casa, eu pot sa comand ceva online și să ridic coletul cumva...? (mai mult)
Hei! am fost săptămână trecuta joi și duminica la spital, fără sa fiu internat. Duminica seara mi- a făcut și un test covid19 rapid și am ieșit negativ. De marți, adică la vreo 2 zile după...? (mai mult)
Ce părere aveți de vaccinul AstraZeneca? Am citit că foarte mulți au avut reacții adverse iar în unele țări îl vor exclude.
Acum in ultima vreme te mai cauta cineva pe acasă daca esti in carantină venit din altă țară? De 6 zile nu m- a sunat si nici nu a venit nimeni si parcă as face o plimbare (doar o plimbare pe seara...? (mai mult)
Cum credeți că va fi de Paște anul acesta având în vedere că numărul de cazuri Covid a început să crească în ultimele zile?
Tocmai mi-a trecut un gand prin cap... De ce purtam doar masti si nu purtam si manusi? Manusi de unica folosinta, nu din alea de care se poarta iarna.
Știe cineva la noi în România, câți tineri pana în 20 de ani au murit de Covid19? Eu am fix 20 de ani. Aveți vreun număr?
A mai patit cineva ca mine? Fratilor, am devenit sensibil la mirosuri. Daca simt putin miros de ulei incins, sau cand se gateste in casa vomit instant.Pana si la aburii de la apa fierbinte imi vine sa...? (mai mult)
Cum a trecut epidemia de SARS din 2003 si cea de MERS din 2013?
Salut! De pe 8 martie Timisoara a intrat in carantina. Eu lucrez de ceva timp in Timisoara, dar in buletin am domiciliul in alt oras. Intrebarea mea este, as putea da o tura pana acasa si sa ma ...? (mai mult)
Ce părere aveți despre sistemul sanitar? https://www.digi24.ro/stiri/actualitate/social/vlad- voiculescu- a- trimis- corpul- de- control- la- spitalul- judetean- sibiu- unde- pacienti- de- covid- ...? (mai mult)
Hey! Am aflat că municipiul Suceava mai rămâne 14 zile în scenariul galben. După expirarea termenului va reveni în verde?
Vouă va este frica de coronavirus? Pe o scara de la 1 la 10 la ce nivel, 1 fiind cel mai puțin frica. Va mai întâlniți cu prietenii, rude, ieșiți in oraș, etc?
La fiecare mutație a corona virus trebuie făcut câte un vaccin? Am citit acum ca oameni de știință trebuie sa facă un nou vaccin pentru noua mutație din Africa de Sud, deși cei vaccinați mai...? (mai mult)
Există suficiente acțiuni și informații în mass- media care duc invariabil la concluzia că măsurile luate împotriva acestui coronavirus sunt în mare parte inutile, unele fiind chiar imbecile. ...? (mai mult)
Bună ziua, vin cu o întrebare, o cunoscută a mea are 13 zile simptome de covid, testul i- a venit peste 2 zile și este internată în spital de 9 zile. În tot acest timp i s- a menținut temperatura...? (mai mult)
De pe ce dată credeți că nu vom mai purta măști și nu ne vom mai distanta social?
Se poate dona sânge între primul vaccin și rapel? Sau la cât timp după rapel? (răspuns strict la întrebare, fără teorii ale conspirației)
O persoana apropiata mie a făcut vaccinul covid19. Reacții adverse: durere de cap, amețeli și stări de leșin. O sa moara? :( Recent a murit un om în vârstă de 47 de ani de la vaccinul...? (mai mult)
Cum a aparut ciuma neagra/moartea neagra? De ce oamenii aveau masti de pasari pe fata?
Care măști aveau cel mai mare grad de protecție? FFP3? Văd pe internet că au prețuri diferite, dar de ce? https://m.emag.ro/masca- respiratoare- ffp3- kn99- 5- straturi- protectie- ridicata-...? (mai mult)
Buna! Avand in vedere ca Dobroesti se afla in scenariul rosu, este nevoie de declaratie pentru a intra/a iesi din comuna?
-Cum să tachinezi?
Credeți că vara asta se vor ține evenimente?
Salut! Care sunt conditiile ca sa pot iesi din tara? Am avut coronavirus la inceputul lunii noiembrie 2020 pana in 24 noiembrie 2020! Cum se poate iesi din tara daca nu am vaccinul?
- Aveți încredere în vaccinul Covid-19?
Când vom scăpa de purtatul măștii pe stradă? Nu de alta, dar este groaznic și majoritatea populației dacă ar putea nu ar purta- o pe stradă. Când vom reveni la situația de vara trecută. 1....? (mai mult)
Daca vin din UK in Romania pentru doua zile, mai trebuie sa stau in carantina?
Acum se anunță valul 3 al pandemiei fix când începe primăvara, adică sezonul virozelor și răcelilor sezoniere. La fel a fost și la precedentele 2 valuri, în primăvara și toamna trecută. ...? (mai mult)
Buna TPU. O intrebare pentru cei ce au facut vaccinul impotriva covid. Ce reactii adverse ati avut? Cate zile ati avut aceste reactii adverse? (Precizati si tipul vaccinului facut. )
E adevărat că Vaccinurile sunt false? Adică ăștia vror să ne omoare vaccinându-ne? Rog seriozitate. Dau funda.
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
Holiday întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Istoria religiilor
Tu cat de multe stii despre marile religii ale lumii? Afla chiar acum!