Cand o sa se termine faza cu corona virus? Chiar exista virusul? Cand o sa revenim la normalitate?
Buna tuturor! Vreau sa intreb daca se afla careva pe aici care si- a facut vaccinul anti covid sa fie cu varsta minima de 18 ani? As vrea si eu sa- l fac dar nu stiu care, vreau sa stiu despre Astrazeneca...? (mai mult)
Salut,daca in Portugalia nu am resedinta si vreau sa plec acolo si nu pot datorita restrictiilor care include tara Romania, pot pleca in Spania ca apoi sa merg in Portugalia?
Ce parere aveti despre asta cu martisoarele(despre faptul ca e permis) in scoli? Eu cred ca si daca era interzis, foarte putini respectau... Voi credeti ca se poate infecta un copil daca mananca...? (mai mult)
Voi cand credeti ca se va termina pandemia ca mie mi s-a luat de restrictiile astea?
Ați fi de acord cu eliminarea restricției pe timp de noapte? Eu da, mi se pare inutilă, în condițiile în care circulația noaptea e oricum destul de limitată.
Poți să nu ai miros și gust fără să fi răcit și să fie din cauza noului virus? Am aceasta problema de 3 zile
Pe bicicleta (in timp ce te deplasezi) esti obligat sa porti masca?
Prim ministrul Angliei a anuntat ca in iunie se vor relaxa toate masurile, se vor deschide inclusiv cluburile de noapte, daca va fi bine. In acest caz, credeti ca va mai fi nevoie de carantina? La intrarea...? (mai mult)
Din ce tari pot calatori spre Romania fara a ramane in carantina 10-14 zile?
Cand se va atinge o imunitate de grup ca in cazul gripei spaniole? Cam cate milioane de decese va face acest virus?
Ce parere aveti de faptul ca desi se stie ca urmeaza valul 3, nu se iau masuri de restrangere a relaxarii? Imi amintesc ca unii medici spuneau ca vine valul 3, inca de cand s- au deschis scolile si...? (mai mult)
Un pic de ajutor dacă se poate vă rog! Plec din Germania cu wizzair, mai trebuie să fac test pcr covid, ţinând cont că Germania a ieșit din zona galbenă? Vă mulţumesc!
Dacă ies la alergat masca este obligatorie? Și dacă da, pot purta guler în loc de masca? (București)
Care e logica restrictiei de a iesi afara dupa ora 11 seara? Multi prieteni mi- au zis ca cica la ora aia iese tineretul afara ca cica cluburile sunt deschise doar dupa ora 11. Explicati- mi si...? (mai mult)
Acum câteva zile ziceam că nu îmi mai vine să merg la muncă din cauza colegilor care fac glume proaste, acum nu îmi mai vine să merg la muncă din cauza coronavirus. La firma la care lucrez sunt...? (mai mult)
Vreau sa plec de la cineva spre casa dupa ora 23 si nu stiu ce sa scriu pe declaratie, vreau sa merg cu uberul
Cand ma angajeaza la medicina muncii imi face test covid?
Am observat multi oameni purtand masti din materiale textile. Sunt ele la fel de bune in categoria protectiei precum mastile chirurgicale?
Sunt in Anglia si sâmbata sera am bus să merg in România Cât este valabil testul covid? Apuc sa trec granița la Români cu acest test?
Salut,am 15 ani si de 5 zile imi tot curge nasu, tusesc Am luat 3 paracetamol si nu prea m-a ajutati Oare am coronavirus?
În cate zile vine comanda de pe wish? Eu am dat o comanda pe 14 februarie si inca nu a venit
Daca doresc sa plec din Satu Mare, pe data de 26/02/2021, si sa ma intorc pe data de 01/03/2021, din Bucuresti, trebuie sa stau in carantina 2 saptamani?
Salut, ce se va intampla in Romania cu milioanele de copii care nu se pot vaccina anti- covid pentru ca nu au 16 ani? Virusul va trece la copii dupa ce batranii se vor vaccina si va dezvolta tulpini...? (mai mult)
Salut,in Italia e stare de urgenta cum a fost la noi in primavara anul trecut? Am niste prieteni pe acolo si ii vad pe Facebook ca posteaza poze pe afara. Dar in Polonia?
Salut! Avand în vedere ca majoritatea țărilor europene deja se confrunta cu al treilea val al coronavirusului, cât credeți ca va mai dura pana când și România se va confrunta cu el și care sunt...? (mai mult)
Cum pot beneficia de un test covid gratuit?
Https://www.google.com/amp/s/playtech.ro/stiri/un-nou-virus-ucigas-ameninta-omenirea-ce-simptome-are-de-fapt-autoritatile-sunt-in-alerta-283814/amp Ce parere aveti? Va urma o alta pandemie?
Salut TPU! Nu prea sunt in tema cu stirile din Romania. Ce restrictii aveti in acest moment si pana pe ce data se anunta sa se ridice? Ceea ce ma intereseaza mai mult este pentru restaurante, bacanii...? (mai mult)
Salutare! Imi poate zice cineva care este rata de infectare pe Botosani? Multumesc anticipat.
Hello TPU! Vreau doar părerea voastră, dacă în orașul meu incidenta e de 0, 7% aproximativ, scenariu verde, e posibil sa crească infectarile când se deschid școlile? Dacă da, în cât timp?
Credeți că este pericol de o altă pandemie? https://www.mediafax.ro/externe/rusia-anunta-ca-a-depistat-la-oameni-primele-cazuri-din-lume-de-gripa-aviara-h5n8-19926993
Hello TPU! vreau doar părerea voastră, dacă în orașul meu incidenta e de 0, 7% aproximativ, scenariu verde, e posibil sa crească infectarile când se deschid școlile? Dacă da, în cât ...? (mai mult)
Populația lumii a crescut în 2020 cu aproximativ 81 de milioane de locuitori, ceea ce în termeni procentuali înseamnă o creștere cu 1, 05%, o ușoară încetinire față de anul precedent, în...? (mai mult)
Ce părere aveți despre deschiderea școlilor? Cât credeți ca o sa tina deschide pana izbucnesc cazurile, mai ales de la al 3lea val de covid care se spune ca va fi în martie?
Salut! Știți dacă a început a treia etapă de vaccinare împotriva COVID-19, pentru restul populației? Mulțumesc!
Cand se va termina pandemia aceasta?
Dacă localitatea în care sunt a trecut marți la scenariul verde, școlile se vor deschide de săptămâna viitoare sau trebuie așteptat 14 zile pentru a se schimba scenariul?
Salut,noile tulpini sunt mai mortale la copii?
Buna TPU Voi vă veti vaccina sau v-ati vaccinat impotriva covid?
Buna! Sunt in Anglia si vreau sa merg in Romania săptămână viitoare imi trebuie test covid? Și se mai stă si in carantină chiar dacă ai testul?
Cam când preconizați ca se termina nebunia covid?
Buna dimineața! Cand credeți ca va veni un nou val de covid-19? Credeti ca va fi iar stare de urgenta sau se vor inchide din nou școlile?
Buna seara! Am și eu o curiozitate, cam cât trebuie așteptat pentru a trece de la un scenariu covid la altul? (de la galben la verde). Doresc răspuns din surse sigure.
Salutare TPU! Vă rog nu săriți direct pe mine sa merg la doctor ceea ce am să si fac, dar înainte de a merge la doctor vreau sa ma si informez de anumite chestii. Pentru ca vedeți si voi ce ...? (mai mult)
Care este numarul real al imbolnavirilor/mortilor de covid? De 2, 3, 4,5,10 Ori Mai mare?
Salut TPU! Eu sunt intr-un oras care se afla in scenariul rosu dar totusi mergem la scoala ca si cum am fi in scenariu verde, e normal?
Salut! Imi poate spune cineva cat este rata de infectare din Caracal daca stie cineva? Chiar daca nu rata de infectare de astazi, dar de cat mai aproape, gen 10.02. 2021 sau 11.02. 2021 sau cat mai aproape....? (mai mult)
Salut, daca coronavirusul are mai multe simptome inseamna ca e mai mortal? M-am jucat un joc pe telefon cu virusi si imi arata ca devine mai mortal un virus daca are simptome
Se poate pleca din Romania în Anglia? Şi de ce am nevoie ca să pot intra în Anglia?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
Dragobeta întreabă:
Holiday întreabă:
DaciaRomania întreabă:
StrongHeart întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Curiozitati despre caini
Cat de multe stii despre cel mai bun prieten al omului?