În cazul în care facem un test covid și iese pozitiv, vom fi contactați de cineva pentru instrucțiuni cu ce să facem sau doar ne izolăm 5 zile și atât?
În cazul în care am covid, cât trebuie să stau acasă? De exemplu, dacă fac mâine un test și iese pozitiv, este posibil să plec în străinătate peste 2 săptămâni? Am voie?
Bună! Am mâine, de dimineață un zbor și am nevoie de test covid. Mi- am făcut azi un antigen și mi- au dat o hârtie. Nu are nici un fel de qr pe ea. Nu ar trebui să primesc ceva cu un cod qr?...? (mai mult)
Salut TPU! Sambata voi calatori cu avionul in Germania si voiam sa stiu daca am nevoie de test. Mentionez ca am fost infectat cu covid si am certificat verde.
Pana la ce data avem vacanta?
Bună! Am o întrebare! Mâine zbor cu avionul și am nevoie de un test antigen. Întrebarea este, cand ma duc la policlina sa mi- l fac am nevoie de o declarație de la medic care atestă că am fost...? (mai mult)
Salutare TPU! Luna aceasta va trebui să călătoresc în Bulgaria. Întrebările mele ar fi dacă ați trecut recent vama cu Bulgaria și dacă mai este nevoie de certificat verde sau nu? După cum...? (mai mult)
Nu vreau sa generalizez, dar ma uit in jur si vad cum majoritatea sufera de ei, fete tinere care stau cu mosi (pentru bani e clara treaba) prieteni nici atat nu exista. Sunt doar de fatada, lumea este...? (mai mult)
Anul viitor oare o sa se poata călători fără vaccin liber peste tot?
Salut am 16 ani si vreau sa- mi iau un vape dar nu stiu de unde ca sa nu vada parintii mei. vreau sa imi iau de pe net, dar mi- e ca nu ma va lasa curierul sa iau coletul ca nu am 18 ani sau o sa intrebe...? (mai mult)
A fost declarată închisă pandemia în România? Mă refer, oficial. Nu vreau păreri personale.
Nu va deranjează cei care spun că ei de deștepți nu au făcut vaccinul, că nu a fost nimic și citez, , vai de voi cei care l- ați făcut, veți vedea mai târziu? Chiar asociază infarcturile fotbaliștilor...? (mai mult)
Mi- a băgat bătul în nas pentru analize în urmă cu 1 lună și eu nu am sângerat niciodată în viață până acum 1 lună, dar de atunci în fiecare zi când suflu nasul iese cu firișoare subțiri...? (mai mult)
Salut TPU. Acum 2 ore am fost sa fac testul PCR, nu am niciun simptom specific covid, decat tusesc putin si imi curge nasul. Trebuie sa stau in izolare pana primesc rezultatul?(nu sunt sigura ca am ...? (mai mult)
O sa purtăm din nou măștile, cand si pe ce data?
Masca mai este obligatorie?
Reintram in pandemie?
Salut, as dori sa raspunda la aceasta intrebare persoanele deschise, fara a judeca. Sunt baiat si as dori sa incep o, , cariera" in lumea modelelor videochat. Tin sa mentionez ca sunt baiat. Voiam ...? (mai mult)
Credeti ca vor mai aparea vreodata mastile obligatorii?
Valul 6 de COVID, va impune o noua stare de alerta, și implicit revenirea la restrictii? Ce credeți?
Buna,daca as fi plecata de acasa luni bune si nimeni nu ar locui in ea, cat de mult vor fi facturile luna de luna? Apa si lumina
Buna seara, e adevarat ca de maine revine masca peste tot? Multumesc, seara buna
Buna ziua, am o intrebare, se mai poate reveni la masca daca oficial pandemia s-a incheiat? Multumesc mult, zi buna.
Salut,eu mi-am facut 2 teste covid rapide si sunt ambele pozitive, ce pot face? Mai merg maine la scoala dupa noile restrictii sau stau acasa?
Am făcut test antigen covid și mi- a ieșit două liniute, una mai închisă si alta nu prea se vede. Știu ca sunt pozitiv pentru că am făcut de două ori testul. Întrebarea e ce șanse am ca testul...? (mai mult)
Salut! Credeți ca e permanentă toată treaba asta cu "fără mască"? Nu știu de ce am impresia că nu ține mult.
Mai exista certificat verde? Daca da, am voie in mall fara el? (ma refer peste tot nu doar in supermarketuri)
Bună, a mai slăbit cineva de la Covid? Am covid sunt în carantina și parca toate hainele mi s- au lărgit. Nu as putea spune ca e lipsa apetitului pentru ca mănânc cât de cât sa pot sa iau medicamentele,...? (mai mult)
Am scapat definitiv de vaccinuri?
Ati fost afectati psihic de pandemie?
Va bucurați de ridicarea tuturor restricțiilor in România? Reveniti la viața normala cum a fost pana in 2019, cu tot ce presupune asta: petreceri, mers la club, etc?
Sunt vaccinată anti Covid cu Pfizer, inclusiv cu doza 3. Doza 1 am făcut- o în ianuarie 2021, doza 2 in februarie 2021, iar doza 3 in octombrie 2021. Pot să primesc acele bonuri de masa ...? (mai mult)
Salut TPU, știe cineva daca mai trebuie vaccin sau test covid la DRPCIV când dau sala?
Buna dimineata! Mai este obligatorie purtarea mastii de protectie in spatiile inchise?
De cand m- am vaccinat (cu ambele doze) parca nu mai rezist la bautura. Inainte beam fara probleme 2- 3 doze de bere. Acum daca beau una de 330 parca ma ia somnul si nu mai am chef de nimic, imi vine ...? (mai mult)
Maine se scot măștile si certificatul verde? O sa mai fie nevoie de măști în spatii închise?
Nu am înțeles cum se face cu certificatul de mâine. Îmi mai trebuie undeva? La sala pot să mă duc fara certificat?
Buna, dacă acum s-au scos restricțiile cei ce făceau online din cauza problemelor de sănătate o sa continue tot online?
E adevărat că de pe 8 martie nu îți mai trebuie certificat verde deloc?
Locuiesc în Germania cu parintii, tata si-a făcut test și are covid. Suntem toți vaccinați, suntem obligați să stam toți în izolare?
Cică Iohannis a transmis cum după 8-9 Martie o sa ne scăpăm de măști. Voi ce ziceți, e real? Că nu vreau sa ma bucur degeaba daca nu e )))
Mai e obligatorie masca pe strada?
Se mai poarta masca pe undeva de pe 8 martie?
Cei care ati plecat spre Uk zilele astea, cu avionul, ati facut test inainte de plecare?
În lanțul de magazine DM se poate intra fără certificat verde?
Accesul in salile de fitness se face cu certificat verde?
Care este perioada minimă de timp în care îți pot apărea simptomele de covid după ce ai avut contact cu cineva? Am avut covid la un momendat și tot încerc să aflu de la cine l-am luat
Când scăpăm de purtarea măștii?
Salut, de 14 zile de cand am luat covid si confirmat pozitiv, pot avea certificat verde?
Salut. Din curiozitate, ce credeti voi ca fac majoritatea oamenilor in viata lor de zi cu zi? In afara de munca
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
Vanessa0911 întreabă:
Alexandru7890 întreabă:
anaznbuc întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Nicole Cherry
Esti fan Nicole Cherry? Hai sa vedem chiar acum cat de multe stii despre tanara artista!