Salut TPU. As vrea sa stiu de ce vaccinul impotriva coronavirus nu are un publicat pe internet un prospect. Nu vreau răspunsuri de la oameni care cred ca Bil Gates si oculta mondiala vor sa ne omoare ...? (mai mult)
Cum ati evalua riscul de infectare in restaurante? (s- au redeschis la 30% ieri) Am fost prin Ikea si nu m- am putut abtine sa nu mananc la cantina lor. Cafea moca bineinteles, prajituri aratoase... ...? (mai mult)
Noua tulpina de coronavirus este mai grava decat SARS COV 2?
A venit noul val de pandemie? Se vor deschide scolile, restaurantele, teatrele etc?
Relaxarea de 30% din Bucuresti va face ca, coronavirusul sa se raspandeasca mai rapid? Pana pe 8 februarie vor creste cazurile?
Salut! Pe 3 Februarie am zbor spre germani cu wizair, trebuie făcut testul covid obligatoriu in țara și prezentat la îmbarcare sau îl pot face și in Germania?
Salut, TPU! Daca imi fac vaccin pentru covid, in momentul in care plec in alta tara, mai sunt obligata sa stau 2 saptamani in carantina? Pentru calatoria cu avionul, mai am nevoie de o dovada care...? (mai mult)
Am câteva întrebări referitoare la eficacitatea vaccinului anticovid și v- aș ruga să mă lămuriți, fiindcă acesta este scopul site- ului. Vă asigur mai întâi că ce vă prezint în link-...? (mai mult)
Mai cunoasteti persoane care spun "Corona nu exista"? :)) Ce s- a intamplat cu cei care spuneau asta odinioara, s- au dat pe brazda? https://www.youtube.com/watch?v=OcgfS85yej4&t=3m7s Scuzati aberatia...? (mai mult)
Sunt de pe 16 în izolare și zilnic primesc de la poliție cate un apel de pe un număr de telefon diferit și conversația mereu e așa : ce faceți, cum va simțiți? Sunteți bine? Evident eu neavând...? (mai mult)
Cand se vor deschide non-stopurile in orasul Iasi?(magazine, localuri, sali de jocuri, internetcafe etc)
O femeie în vârstă de 73 de ani din Bacău cu multiple afecțiuni de sănătate a decedat în aceeași zi în care a fost vaccinată (după cum vedeți, NU am avansat nicio ipoteză nefondată care...? (mai mult)
Dacă te duci tu la spital și spui ca vrei sa ți facă testul covid îl plătești?
Am o nelămurire in legătura cu carantina de noapte. Mai este valabilă in momentul de fata restricția circulării intre orele 23-05? Și dacă da, pana la ce data. Multumesc anticipat!
Am niște simptome usoare(deocamdată) de răceală. Am zis sa iau Paracetamol+ Vitamina C+ Strepsils+ picături pentru nas. În caz ca am coronavirus, pastilele mi le ar fi dat și dacă făceam testul...? (mai mult)
Ia cineva preventiv pastile pentru imunitate? Ce luați? Ce părere aveți despre detrical?
Va e teama de efectele adverse ale vaccinului anti- covid? Iata ce am gasit eu (fara sa caut prea mult). Woman's severe reaction to Pfizer COVID vaccine prompts investigation: https://www.youtube.com/watch?v=kf6NDIiE3Tw ...? (mai mult)
Hei! Dacă vreau sa ma duc sa îmi fac testul covid la spital, îmi face testul covid și ma lasă să plec acasă și îmi transmite rezultatul? Ma oprește acolo o noapte pana la rezultat? Este dureros...? (mai mult)
Care este procentul de mortalitate de Covid19 la persoanele de 20 ani? Ați găsit undeva vreun procent?
Doamne dar așa virus n- am mai văzut, deci mă luat de pe 13 ianuarie. Mi- a fost foarte rău cu respirația, insuficienta respiratorie cu stare de neliniște 2 zile, după 3 zilet mai ok, după...? (mai mult)
Salut. Vreau sa ma duc in Germania sa cumpar o masina. Stie cineva daca trebuie sa stau in carantina in Germania? Nu intentionez sa stau mai mult de 24 de ore in Germania.Rog seriozitate
Daca vin din Germania in Romania ma baga in carantina? Si ce as putea face?
Întrebare: în postarea mea anterioară (care a fost ștearsă viclenește până să dau clarificări) aș fi vrut să insinuez că mai degrabă multe din decesele raportate ca fiind de Covid au fost...? (mai mult)
Cum se explica faptul ca au scazut cazurile? In Europa a fost o evolutie ascendenta, datorata noii mutatii din Uk. Se pare ca de vreo cateva zile in unele tari a inceput sa mai scada, datorita masurilor...? (mai mult)
Cred ca ma ia răceală, adică dacă o sa fac putina temperatura, gen nu o sa o fac prea mare sau alte chestii, zic sa ma tratez acasă nu ma duc la spital, pentru ca eu cred ca pot sa răcesc și...? (mai mult)
Buna seara.Se poate merge in Germania fara test covid, cu masina?(intentionez sa stau o zi si sa ma intorc inapoi)
Exemple de măsuri de protecție împotriva covidului, în afara de:spăla- te pe mâini, poarta masca, dezinfecteaza- te pe tine și locurile pe care le folosesti, strănută în șervețele, distanțare...? (mai mult)
Mai este legea acea care ne impune sa astam in case dupa ora 23:00? Daca da, pana cand?
Daca au trecut 3 saptamani de cand o persoana a avut covid si intra in contact cu cineva pozitiv, poate lua din nou si poate transmite celorlalti?
A facut cineva vaccinul anti covid? Cum s-a simtit dupa aceea, a avut reactii adverse?
Am venit din Germania ieri și m- au băgat în carantină 14 zile ce se va întâmpla? Îmi vor face controale acasă? Mă vor suna sau? Ce se întâmplă dacă ies afară 20- 30 de minute? Cum mă mai...? (mai mult)
Credeti ca este riscant sa ma duc la sala de fitness pentru ca se poate contacta acest coronavirus? Sunt șanse mari sa contactez asa ceva de acolo? Exista o statistica câți au luat coronavirus care...? (mai mult)
Pentru cei vaccinati, restrictiile se vor 'relaxa'? Va mai fi nevoie de carantinare la venirea in Romania? Din UK
Cum credeti ca va schimba vaccinul anti covid societatea? Credeti ca se vor impune restrictii pentru servicii medicale private, de genul: daca n- ai vaccin, nu intri in clinica? Se va restrictiona ...? (mai mult)
Voi cand planuiti sa va vaccinati? Eu as mai astepta. Facultatea o fac online si am mai multe sanse sa iau virusul de la coada de la medic in momentul asta
Am niște rude care vor să vină din Anglia în România săptămâna viitoare. Vor trebui să facă test. Au 4 copii (11, 8, 5 si 2 ani). Întrebare pentru cei care au fost in această situație:...? (mai mult)
Credeti ca ne vor testa cand mergem la scoala, asa cum au spus? De exemplu, in scoala mea ne lua temperatura femeia de serviciu, ca sa nu mai plateasca primarul cadrul medical. Oare asa vor face si ...? (mai mult)
Stiti cumva unde pot vedea rata de infectare pe localitati? Mutlumesc
Salutare deci vin cu o întrebare soția a fost pozitivă cu covid și eu și copilul negativi in schimb copilul 3 zile a fost cu febră iar pe mine mă luat căile respiratorii, capul și pe piept simt...? (mai mult)
Care I faza cu virusul Disease X? Am vazut ca se vorbeste mult pe la stiri prin Anglia si america despre un nou virus
Buna, ce credeți, vor începe școlile din 8 februarie? Am inteles ca decizia finala totuși s-ar lua in 2 februarie
Ne lasa sa iesim afara dupa 11 noaptea si sa facem petreceri acum ca s-a terminat starea aia?
Am început să fiu din ce în ce mai panicată în ceea ce privește situația cu virusul. Tot mai mulți prieteni de- ai mei au avut infecția și mă întreb dacă eu voi avea o formă severă a bolii....? (mai mult)
Salut cum s-a desfasurst scoala din Italia din Septembrie pana acum? Daca puteti sa mi spuneti mai exact.
Ca sa plec in Anglia trebuie sa am un test covid negativ de cel mult 72 ore? Daca da, cum pot face testul gratuit? Mi se pare absurd sa dau 300 lei ca sa fac testul. Multumesc!
Bună seara! Unchiul meu are covid forma mai grava. De o săptămână e la ATI și abia de azi a reușit sa se ridice în fund și sa mănânce. Problema e ca e sub ventilație. Dacă a dat azi un semn...? (mai mult)
Salut,care-s sansele sa nu treaca covid anul asta? As vrea sa fac tot anul scoala online))))
Eu sunt alergica la No Spa (cel putin asa cred pentru ca atunci cand iau imi amortesc buzele si limba) si ma gandesc oare daca voi putea face vreo reactie alergica la vaccinul pentru covid 19 sau...? (mai mult)
Cand se termina starea de urgenta actuala si se mai baga apoi?
Se deschid scolile, revine totul la normal pentru o saptamana doua si pe urma pun pariu ca iar va fi la fel, o gramada de cazuri covid si se inchid scolile. Am dreptate?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Auricape întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Twilight
Ai urmarit povestea Bellei si a lui Edward? Afla cat de multe stii despre ei!