Salut,in urmatosrele zile se va raci vremea. Asta va accelera inmultirea coronavirusului?
Pentru a mă putea deplasa în Timișoara din exteriorul localității, este nevoie de vreo adeverință sau altele asemenea? Menționez că deplasarea ar fi realizată în timpul zilei. Sau deplasarea...? (mai mult)
Am fost testat pozitiv de Covid- 19 pe data de 27 Noiembrie 2020 și nu mi- am revenit nici astăzi sunt mult mai rău decât primele 2- 3 săptămâni în care am avut virusul în corp, acum...? (mai mult)
Voi cum faceți când căscați si aveți masca?
Puteti sa imi spuneti rostul vaccinului anti- covid? Oms a zis ca daca faci vaccinul în continuare poti sa iei virusul, poti sa trimiți mai departe, trebuie sa porti masca in continuare. Atunci ...? (mai mult)
Salut, cat va mai tine scoala online după părerea voastră, oare pana pe 8 februarie va evolua coronavirus sau va involua?
Ce parere aveti despre mutatiile covid? Aia din Anglia,din Africa de Sud,din Nigeria, din Japonia, din SUA? Mai au putin si spun ca e o mutatie in groapa Marianelor))))
Dacă ești vaccinat împotriva COVID-19, ai voie să părăsești domiciliul după ora 23 fără declarație?
Care este tratamentul pentru covid acasa in momentul de fata_10 ianuarie 2021_, dat de medici, din ce aud(tratament stas nu exista) pare sa fie doar paracetamol, vitamine eventual un pansament gastric,...? (mai mult)
Cum de "nu se găsesc niciodată bani" pentru lucrurile importante din societate, dar se găsesc pentru dozele de vaccin?
Dacă vin din Germania, Duisburg in România in județul C-S trebuie sa stau in izolare 14 zile? Mulțumesc!
De ce china are asa putine cazuri de covid? Eu cred ca mint. In conditiile in care SUA are 250000 de cazuri pe zi, si populatia e de 4, ori Mai mica fata de cea a Chinei. E imposibil sa aiba china...? (mai mult)
Salut sunteti pro contra indecis pentru vaccinare covid 19?
Fostul manager al Spitalului de Boli Infecţioase "Sfânta Parascheva" din Iaşi, medicul Carmen Dorobăţ și- a făcut vaccinul acum câteva zile, iar zilele astea a anunțat că are corona virus. ...? (mai mult)
Buna, o intrebare as avea si eu.un prieten vrea sa plece il alt judet sa isi aduca iubita la el... problema este cu intorsul spre casa deoarece s- ar depasii ora 23:00 cu maxim 30 de minute( mentionez...? (mai mult)
Buna Se face carantina14 zile in România dacă vii din Anglia? Indiferent dacă ai făcut testul covid sau nu?
de 3 luni nu mai am miros, nu este posibil sa am covid pentru ca am stat doar in casa, de la ce credeti ca poate sa fie?
Hei am vazut pe la televizor la aia de la aur :) masti transparente, prin care se vede fata. intrebarea mea e: sunt sigure? adica protejeaza de coronavirus sau nu? ati avut si voi? de unde se pot cumpara?...? (mai mult)
Voua la cat timp v-au revenit gustul si mirosul? Inteleg ca total, 100%, trece mult timp, dar macar cat timp a trecut de la prima simptoma pana cand v-au revenit macar 70% simturile?
De cateva zile am observat ca unele feluri de mancare au un gust ciudat(in special carnurile) si simt si un miros ciudat mai ales la caldura. Am luat de 3 zile vitamine dar nu s- a schimbat ...? (mai mult)
Cum va petreceti serile de cand cu pandemia?
O sa faceti vaccinul? O sa fie gratuit?
E adevarat ca vaccinul anti covid contine virusul covid mort din care organismul nostru invata sa faca anticorpi dupa cum il taie capul? Si vaccinul asta nu infecteaza celulele, nu? Daca ar infecta celulele...? (mai mult)
E adevarat ca vaccinurile nefolosite sunt aruncate si intra in reteaua de apa potabila?
Dacă vaccinul pentru coronavirus va fi oferit populatiei, in grupe diferite, conform site- ului guvernamental român pentru vaccinul covid, mai întâi se va observa efectele primare și secundare ...? (mai mult)
Ati avut simptome grave de covid? Cum este si dupa cat timp de la infectare apare? Eu am luat contact acum 11 zile cu cineva pozitiv. Niciun simptom pana acum, singura problema este ca azi ma ustura nasul...? (mai mult)
Daca am intrat in contact cu cineva pozitiv acum 11 zile, dar nu am absolut niciun simptom si ma simt foarte bine, oare am scapat? :)
Ce parere aveti de magazinele care vor oferi reduceri celor care se vor vaccina?
Buna, daca acum pe 11 ianuarie nu se deschid scolile, nici pentru anii terminali si pentru școlile primare macar, pe 8 februarie se va întâmpla acest lucru? Am auzit ca consiliul elevilor a trimis...? (mai mult)
De ce oamenii pe site- ul asta pun întrebări idioate cum ar fi "Dacă vin din țară x în țară y trebuie sa stau în carantină?" Oameni buni, aveți google în caz de nu stiati. Dati o cautare...? (mai mult)
Cum va arata lumea dupa coronavirus?
Buna, am si eu o intrebare. Trebuie sa vin in tara sa imi fac buletinul, stiti daca ma baga in carantina? Sunt in Cipru. Funda
A făcut cineva vaccinul COVID? Cât de dureros este?
O sa ajunga coronavirus la 200 milioane de cazuri? O sa ajunga Romania la 1 million de cazuri? Parere despre zvonul ca va veni valul 3 in martie
Cine știe de când se ia în considerare testul covid? De la recoltarea probelor sau de la primirea rezultatului.
Voi purtati masca pe nas sau va acoperiti si nasul?
Salut Știe cineva când se vor redeschide cluburile de noapte si barurile?
Ce parere aveti de IPS Teodosie de la Constanta, care sfideaza BOR, sfideaza legea, sfideaza sistemul medical, sfideaza tot. Practic e mai presus de orice in tara asta :)) Or fi vazut autoritatile...? (mai mult)
Cum de au scazut cazurile asa grav de la 10.000 la 3.000? Restrictile au fost respectate? Ma mir
Care e faza cu acest virus? Odată ești relativ ok, și după un scurt timp neașteptat se moare brusc? De ce unii tineri mor deși nu au probleme de sănătate? De ce cei cu diabet nu ii rezista? Cei...? (mai mult)
Buna-seara, TpU, va doresc din toata inima sa aveti parte de numai bine in anul care vine, sa speram la ce e mai bine, iar restrictiile sa dispara.
Cum petreceti in seara asta
Voi ce faceti de revelionu asta diferit? Am primit invitati de la cunostinte care vor sa organizeze petreceri mai ferite cu cate 30 sau mai multi oameni Eu nu ma duc ca sunt sigur ca ii prinde si nici...? (mai mult)
Sunteți pro sau contra vaccin? Argumentați. Ms
Salut Sunteti pro sau contra teoriei conspirației? Argumentati de ce da sau nu Eu eram contra dar incepe sa semene foarte mult realitatea cu teoria conspirației Tot ce au zis conspirationistii in...? (mai mult)
Salut, la 188 si 89 kg si 27% grasime e ok sau sunt prea gras?
Cică în etapa a II a de vaccinare intră persoanele cu boli cronice. Dacă am hidrocefalie și epilepsie (recesiv) sunt prioritar în a doua etapă?
Salut, s-a bagat carantina intre 2 comune, daca vreau sa ajung în cealaltă comuna prin drumul din zona comunei carantinate trebuie sa am ceva declaratie? Vreau sa ma duc sa ma tund si mna.
Pana la ce ora se poate merge pe jos in seara de revelion (spre exemplu, ora 2-3 noaptea)? Am voie sa merg pe jos/masina (taxi)?
Am auzit ca nu ti se da voie sa calatoresti cu avionul, numai daca ai facut vaccinul anti covid. Este adevarat?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Caini de rasa
Cat de bine cunosti rasele de caini?