Este posibil ca de la vaccinul anti covid 19 sa ai efecte adverse grave cum ar fi imunitatea scazuta?
E adevarat ca vor fi constransi cei care vor refuza vaccinul? Si sa iti spuna ca daca nu il faci nu mai poti sa mergi la munca, scoala si asa mai departe
Am intrat in contact cu o persoana care a avut febra si tuse incepand de acum 10 zile. Cand ne- am intalnit, mai tusea cam o data la fiecare jumatate de ora, tuse seaca, in pumn. Am incercat sa...? (mai mult)
BioNTech-Pfizer și cea a companiei Moderna două vaccinuri împotriva COVID-19 ce fel de subtanţe conţin, şi dar a doua vaccinare oferă o protecție suficientă?
Salut, am vazut niste chestii pe asa zisă aplicatie tik tok, de la domnu' Cumpanasu, ca cica avem voie sa mergem cu uratul dupa ora 23 cu declaratie, este adevarat?
Pe ce data reincepe fizic scoala si copiii vor merge din nou hibrid sau toata lumea?
Puteti sa ma consolati? ma tot gandesc ca va incepe scoala prin aprilie si va fi nasol pentru ca sunt clasa a 9a... Chiar daca scolile vor arata mai bine/vor fii modernizate ca au timp sa lucreze ...? (mai mult)
Cat mai aveti de gand sa va revoltati si sa nu purtati masca? nu va e de ajuns ca mor oamenii din cauza voastra?
Pot să solicit să mi se facă un test coronavirus (inclusiv contracost), pentru a evita carantina timp de 14 zile? Nu am absolut nimic, sunt 100% convins că nu sunt pozitiv, nu vreau să pierd 14...? (mai mult)
Prietena- mea sta in casa cu unchi- su si maica- sa. Ea cu maica- sa o fost plecata de acasa câteva zile si urmau sa se întoarcă maine. Unchi- su o fost testat pozitiv. Daca ei nu vor sa faca carantina...? (mai mult)
Parere despre noile tulpini de coronavirus(marea Britanie,Africa de Sud, Nigeria). Eu zic ca o sa ajungem la jumate de miliard lejer pana în vara
Salutare, se pare ca am fost depistat cu Covid. Am o tuse uscata dar rara, febra nu am facut. Am avut o zi dureri de cap iar acum am mici dureri de spate sau cutie toracica. Aceasta sa fie forma usoara? ...? (mai mult)
Putem iesi in aceasta seara (24-25decembrie) afara dupa ora 23?
Am auzit ca e o mutatie noua de corona in Uk, mai contagios decat celelalte versiuni. Acolo nr de cazuri a crescut mult. Credeti ca a ajuns si la noi mutatia resp? La noi nr de cazuri scade. Oare reflecta...? (mai mult)
Ce restrictii sunt de revelion? Vreau sa fac revelionul cu niste prieteni la mine acasa (5- 6) si vreau sa va intreb daca e legal. Cat ar fi numarul maxim de persoane? Mentionez ca stiu de o...? (mai mult)
Hei, ce se intampla din ianuarie? Va începe scoala, se va mai lua in calcul incidenta? Am auzit ca in functie de situația covid se va lua decizia. Cam cat la suta avem noi cei de clasa a 8 a sa incepem...? (mai mult)
Buna dragii mei! Am vorbit recent cu o verisoara care mi- a spus ca nu simte decat gusturile acru, sarat sau dulce, insa daca ar fi legata la ochi si ar trebui sa guste ceva, spune ca nu si- ar da seama...? (mai mult)
Ce face politia cu banii din amenzi de covid? Nu le dau si ei la guvern sa faca spitale, scoli etc?
Am o cunoștința care este infectata cu covid 19 starea lui este gravă, a făcut un stop cardio respirator iar acum este intubat și sedat fiind in coma. Azi au trecut cele 72 de ore care ...? (mai mult)
De cate ori ati fost izolati anul asta din cauza covidului cate 2 saptamani? Eu de 3 ori
Scolile se deschid in aprilie cand se vaccineaza profesorii?
De ce carantina si distrugere economica prin COVID? Nu inteleg. Imi explica si mie cineva?
V-a schimbat într-un fel acest virus? Rutină stare, fizic etc?
Ce parere aveti de noua tulpina de covid?! Aia din Anglia care e cu 70 % mai contagioasa?! Deja in Italia e un caz, noi inchidem traficul cu Anglia abia maine la ora 19 dar doar aerian. Ce rost are ...? (mai mult)
E adevarat ca scolile se redeschid abia in aprilie, dupa ce se vaccineaza profesorii? Mie mi se pare ca e prea de tot. O sa mai fie doar 1 luna de scoala... voua ce v- au zis profesorii vostri?...? (mai mult)
Voi utilizati TPU pe Computer sau pe Telefonul mobil? Dar YouTube?
In ultima vreme ma ingrijoreaza tatal meu care in ultima vreme crede din ce in ce mai multe bazaconii despre corona, politica si despre oameni in general. Am multe de invatat de la el cand vine vorba ...? (mai mult)
Pot merge sā- mi fac testul Covid- 19 in timp ce sunt in carantinā? M am intors azi din Olanda si as vrea sa ma intorc mai devreme de 14 zile inapoi. Am auzit cā daca faci testul Covid in a 8a zi ...? (mai mult)
Acum 3 luni de zile am fost infectat cu Covid19. Problema este ca nici acum nu mi- a revenit mirosul si gustul pe deplin. Foarte putin din ambele pentru cateva momente cand miros sau gust ceva iar apoi...? (mai mult)
Persoanele care vin din Germania trebuie să stea în carantină?
Pentru persoanele care vin din Italia, mai este nevoie de test covid? Sau mai trebuie sa steie in carantina?
Voi vă vaccinați anti-covid? De ce "da" sau de ce "nu"?
Am realizat ca virusul asta imi provoaca ceva anxietate... Inainte stateam in alt oras, unde erau maxim 50 cazuri/zi. Dar aici in Bucuresti sunt vreo 1000 de cazuri/zi. Si problema e ca trebuie sa mai...? (mai mult)
Stie cineva daca se poate merge la colindat in Brașov anul acesta? O prietena vrea sa meargă cu mine dar nu știu daca e posibil sau nu, ea zice ca dar, dar nu stiu ce sa zic...
Stiti la ce ora se inchid salile de jocuri de noroc, la 21 sau 23? *Am cautat pe net dar n- am gasit concret. Ministrul Sanatatii a precizat ca pot functiona in intervalul 6- 23, insa celelalte...? (mai mult)
Buna seara, am si eu o intrebare, la anul sunt sigur ca vaccinul de anti covid va aparea si in Romania dupa spusele oamenilor de la televizor, daca tatal meu nu face vaccinul mai are voie sa mearga ...? (mai mult)
Pot merge de anul nou cu uratul cu un grup de 6 persoane sau avem voie doar 3? (respectând restricțiile mască distanțare etc.)
Trebuie sa port masca în mașina personala dacă sunt cu mai multe persoane?
Cati oameni vor muri in total de coronavirus in lume? Si de cate ori este mai mare numarul cazurilor fata de cel oficial?
Daca o persoana care a fost confirmata cu corona, dupa cele 2 saptamani petrecute acasa(dupa alegere), este examinat de medic insa nu i se mai face testul de covid, si revine in societate desi inca ...? (mai mult)
Daca calatoresc din Suedia catre Romania cu masina persoanala si mi-am facut un test covid vineri, care a iesit negativ, mai trebuie sa stau in carantina cand ajung in tara?
Daca fratele meu ajunge astazi acasa din Liechtenstein, se aplica carantina de 14 zile? In ce cod e tara?
Am câteva rude care vin din Italia în România de sărbători. Dacă fac test de coronavirus, și le dă negativ, ar mai trebui să stea în carantină? Restul familiei ar mai trebui să stea la ...? (mai mult)
Salutare oameni dragi. Politistii au voie sa dea amezni celor care lucreaz ain MAPN pe timpul pandemiei? Adica gen cand sunt civili dar au legitimatia militara la ei.Ca eu de exemplu vreau sa merg in alt...? (mai mult)
Din ce țări se intra in carantina in Romania? (As vrea sa știu despre Luxemburg in special)
Cam de doua saptamâni nu stiu ce i cu mine. Nu simt gustul la carne de ex. Mici, peste am un gust amar foarte amar si il simt și in gură. Țin să spun ca nu am avut nici simt nici miros....? (mai mult)
Ce fac daca am primit iphone 12 de la google si Vodafone nu mi l da
Salut Toate restricțiile astea is legale? Mie nu mi se par legale pentru că încalcă constituția României În articolul 53 zice că drepturile pot fi restrânse numai prin lege Ziceti- mi și ...? (mai mult)
Poate are cineva informații, se sta in carantină daca vin din Anglia in tara?
Ce restrictii mai sunt in vigoare acum, adica in continuare e interzisa circulatia in intervalul 23:00- 05:00 fara declaratie, la ce ora se inchid magazinele, barurile, jocurile de noroc; mai e obligatorie...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
IonelFlorianUrzica întreabă:
LisaJulie întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Educatie sexuala
Cat de multe stii despre reproducerea umana, boli si mijloace de contraceptie?