Putem sa ieșim după 11 noaptea de astăzi?
Salut, daca pun pe declaratie ca merg intr-un oras carantinat sa îngrijesc o persoană, imi trebuie o dovadă că merg acolo în afară de declarație?
La voi care e masura de protectie maxima impotriva covid? La mine se numeste: anxietate sociala. O am de mult timp, iar acum cred ca a devenit cu adevarat utila. Adica uite ce bine imi prinde ca eu ...? (mai mult)
Cunosti pe cineva bolnav de covid?
Salut, am 15 ani si sunt sanse destul de mari sa fi luat covid si am citit pe un site ca boala ti-ar afecta testiculele si penisul, ca peste cativa ani nu o sa ti se mai scoale, este adevarat?
as dori sa aud si parerile voastre cu privire la a merge la sala in perioada asta. Eu inainte de pandemie ma duceam zilnic la sala, acum as vrea sa ma apuc din nou dar nu stiu ce sa zic cu...? (mai mult)
A intrat cineva in Bragadiru venind din Bucuresti? Mai e carantina? Am un pachet de ridicat, curierul mi-a zis ca nu mai e carantina, dar pe net zice ca s-a prelungit. Ati vazut politie?
Mai este obligatorie masca de protectie in toate spatiile?
Daca cineva nu are miros, dar nu are nici un alt simptom specific covid, poate avea totusi corona? Mirosul l-a recapatat ulterior partial dar nu total, asta durand de mai bine de 1 luna.
Salut, cate persoane au voie la petrecerea de revelion intr-o cabana privata?
Daca doua familii traiesc pe aceeasi proprietate dar au casa separat cu intrari separate si una dintre ele intra in carantina ce se va intampla cu cealalta faimilie? Va intra si ea in carantina?...? (mai mult)
vom merge miercuri la scoala sau nu? V-au anuntat profesorii vostri ceva? Cazurile au scazut parerea mea...
Buna dimineața. Este vreo difererenta intre coronavirus si covid19? Intreb ca cineva mi-a spus ca este diferenta intre ele.
urgent, daca plec in Anglia in seara asta si ajung pe 8, ma baga in izolare? Daca poata sa raspunda, doar persoanele care au plecat spre Anglia in ultimele 3 zile si au ajuns si daca ar ...? (mai mult)
Salut, bunica își dorește sa ajungă în România pe data de 19 decembrie, ea sta în Germania dar își dorește sa facă sărbătorile aici în România. Intrebare e, ii este permis sa intre în...? (mai mult)
Bună seara! Am fost la spital, și voiam să intru în încăpere, și mai erau vreo 3 metri din locul unde mă aflam eu cu mama mea și ușa spitalului, iar la ușă se afla o pacientă care ne- a...? (mai mult)
Buna ziua Știe cineva dacă a ieșit Sibiul din carantina Duminica se poate intra fără probleme? Mulțumesc
Cand se termina vrajeala cu interdictia de deplasare intre orele 23-5?
Idee de cadou secret santa pentru o colega de 17 ani? Buget-100-150 de lei. Fara animale de plus
Cere sunt regulile care se impun in scenariul rosu de pandemie covid 19?
Salutare, cam in cat timp se primeste decizia de carantinare? Am fost sunat duminica pentru ancheta epidemilogica si nici pana acum nu am primit-o.
Eu nu prea ma uit la tv de fel și acum ca se vorbește doar despre 1 lucru, cu atât mai putin. Am observat in ultimele zile o oarecare plafonare in nr de cazuri. N- au sărit prea mult de 10 mii și...? (mai mult)
Nu stiu daca e ok categoria, dar ma gandesc ca aceste informatii pot fi de ajutor. Urmatoarea postare este luata de pe pagina de Facebook numita, , Mind the Mind Romania": Pentru că trecem printr-...? (mai mult)
O sa va faceti vaccinul anti-covid? Dacă da argumentați. Dacă nu argumentați.
Cauza morții de Covid- 19 este și datorită faptului că o persoană poate avea sistemul imunitar slab fără să aibă alte boli? O persoana de 53 de ani a murit, iar alta în vârstă de 87 de ani...? (mai mult)
Dacă ai covid și ești asimptomatic și nu faci tratament ce riscuri ai?
Salut, de moment ma aflu in afara tarii, mai exact in Italia, care, la momentul actual se afla in zona galbena. Urmeaza sa ma intorc in tara la mijlocul lunii Ianuarie.Am bilet pana in Baia Mare cu ...? (mai mult)
Intrebari pentru ce care au calatorit cu trenul spre/din Bucuresti in ultimele luni: cat de aglomerat a fost in tren? la clasa 1 e mai liber decat la a 2- a? se poarta masca? se dezinfecteaza suprafetele? ...? (mai mult)
Dacă o persoana vine din zona galbenă în România știu ca este obligat sa stea doua săptămâni la domiciliu. Dacă în domiciliul respectiv sunt mai multe persoane, sunt obligate și persoanele...? (mai mult)
De ce Rusia a fscut un vaccin inca din August da la ei tot cresc cazurile?
Daca Remdesivirul e apa de ploaie si s-au cheltuit carute de bani pe el,folosidnu-se ca medicament principal atat de mult timp pana acum pentru Covid-19, de ce nu se cer banii inapoi pe el?
Am si eu o nelamurire. Daca cobidul asta e o boala la plamani, de ce nu se administreaza tratament pentru boala la plamani ca si inainte sa apara covid19.ca si inainte erau oameni bolnavi la plamani si...? (mai mult)
Salutare TPU, de vreo săptămână nu am gust si nici miros ma trec sa nu fiu infectat cu noul covid, dar in rest simt bine acum, nu am unde să fac testul dar as vrea sa stiu daca chiar dacă nu mai...? (mai mult)
Nu ar trebui să avem un referendum dacă vrem sau nu vaccinul și să argumentăm? Având în vedere că sunt atât de multe păreri pro și contra, eu cred că ar trebui să fie luat în...? (mai mult)
Cum vi s- ar parea daca de maine am reveni la normal in legatura cu virusul? Mie deja mi se pare cateodata ca fara masca nu respir bine sau ma imbolnavesc, nu stiu daca e o chestie mentala in genul placebo...? (mai mult)
In China a inceput vaccinarea cu acel vaccin spray sau ceva de genu? Ziceau acum 3 luni ca in noiembrie va incepe.
Azi la munca ne- a testat pentru noul coronavirus. Cât de legal a fost acest lucru ținând cont ca testarea a făcut- o secretara(nu de cineva cu progatire în medicina: asistent, rezident, doctor ...? (mai mult)
Dacă frate- miu a fost in mașină (chiar pe locul din față) cu o persoană care se simțea rău și azi dimineață a aflat că are covid, care sunt șansele să fi luat și el? Duminică a avut contact...? (mai mult)
Pot să văd undeva o hartă completă pentru toată planeta cu câti contaminați cu corona virus au!? Aș vrea să văd dacă există țări fără infectați sau unde virusul moare pentru că se spune...? (mai mult)
Dacă eu am o firmă în România șî am 1 angajat care se îmbolnăvește de Corona Virus si firma mea nu are bani fără număr ci ceea ce câștigăm azi cheltuim tot azi pe mici si bere. Cine trebuie...? (mai mult)
Cu cate zile inainte anunta daca un oraș intra in carantina? Daca orasul meu intra in carantina (Brasov), iar eu trebuie sa ajung in alt oras, e posibil? Ma intereseaza de weekend, daca va intra pana...? (mai mult)
Bună ziua, se aplica tratament pentru orice tip de covid? Cunosc pe cineva infectat și doctorul de familie nu i- a dat nici un tratament pe motiv ca nu are simptome deși persoana infectata nu are miros...? (mai mult)
Salut fratilor! Am o intrebare, voi ce credeti deapre vaccinul ala pentru covid,mi se pare dubios, adica nu a trecut nici macar un an si s-a inventat un vaccin.Credeti ca o sa fie eficient?
Am înțeles că nu prea se poate pleca dintr-un județ în altul, dar se poate pleca dintr-o comună în alta din același județ?
Eu vreau să mă angajez in alt oraș. Faza e că e pandemie și orasul e închis gen fara declarație nu ai voie să ieși din oraș sau cel puțin în orasul unde vreau să mă angajez, faza e că eu...? (mai mult)
Am si eu o nelamurire in legatura cu localitatile aflate momentan in carantina. Eu am nevoie sa plec din Bucuresti maine dimineata iar la iesire trebuie sa trec prin Popesti Leordeni. Am voie sa ...? (mai mult)
De maine va trebui sa avem declarație si ziua în orasele carantinate?
Neata! Eu locuiesc in Popesti-Leordeni si lucrez in Bucuresti. Am inteles ca diseara de la ora 22 orasul Popesti-Leordeni va intra in carantina. Cum fac cu locul de munca?
Salut, in Chiajna s- a declarat stare de urgenta iar aici apartine si Militari Residence(aici locuiesc), am citit cateva informatii pe internet dar nimic concret, stie cineva daca se poate iesi cu declaratie...? (mai mult)
Dacă ai coronavirus, trebuie să te duci personal pentru tratament sau te ia cineva la urgență? Tratamentele sunt gratuite sau trebuie să le plătești? Dacă plătești tratamentul, este o...? (mai mult)
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Pisici de rasa
Miau mau? Mrrrau!