Cică intrăm din nou în carantină. Oare cat timp stam?
Am o prietena cu beneficii, si intr- o zi am chemat- o la mine acasă că eram singur, mi- a făcut un oral atâta tot, nu ne- am sărutat, si nu a fost nimic mai mult intre noi. Acum sunt foarte...? (mai mult)
Cum credeti ca a ajuns covidul in randul populatiei? Prin cale zoonotica sau facut in laborator?
Buna TPU Am o urgenta, se poate circula pe cale feroviara din Constanța spre București dupa 21 noiembrie, cand Constanta intra in carantina?
Mai trebuie purtata masca pe strada in Bucuresti?
Cei care au coronavirus și stau în carantină, după ce ies din carantină pot pleca în Germania?
Salut, Am și eu o întrebare urgenta, tocmai am aflat seara trecuta ca am fost testat pozitiv, iar prietena mea este la mine acasă de ieri după amiază, ea va fi obligată sa stea în carantina cu...? (mai mult)
Dacă am plătit un sejur în străinătate și în perioada aceea nu mai pot pleca pentru ca am covid pierd banii?
Daca vin cu trenul din Ungaria in Romania trebuie sa stau in carantina?
Locuiesc la maxim 30 de minute de Alba- Iulia, care este oraș carantinat. Localitatea mea nu este carantinată. Părinții mei, fiind la servici, m- au rugat pe mine să merg să cumpăr cele...? (mai mult)
Am și eu o nelămurire despre covid 19. Sa zicem ca lucrez cu cineva care a fost depistat pozitiv. Dacă pe el l- a băgat direct în carantină și pe mine în izolare la domiciliu pentru ca ...? (mai mult)
Stie cineva ce etape, proceduri de urmat se iau pentru autoIzolare atunci cand o persoana revine in Romania care se afla in sud est la Marea Britanie, adica are voie sa aleaga in ce oras si la ce hotel...? (mai mult)
Știe cineva daca Zalău a iesit din carantină si daca se poate merge in Zalău?
mama azi a avut ore la scoala de soferi si pe instructor l- a apucat febra si greata si noi credem ca are covid dar dansul nu cred ca se va testa... mama zice ca ea a avut masca dar el nu prea...? (mai mult)
Salut unde as putea sa vad numărul de morți pe judete?
Mastile sunt bune, ajuta, dar am o intrebare. Daca inhalam mai mult dioxid de carbon, cum ne afecteaza asta? Mai ales in locuri unde este foarte cald si devine greu sa respiri cantitatea de oxigen de ...? (mai mult)
Am si eu o curiozitate. cum poate da un mort de covid virusul mai departe avand in vedere ca mortul ala nu mai respira si nu mai tușește? adica zboara virusul din el sau cum? ca mi se pare oribil ca ...? (mai mult)
Voi credeți în coronavirus? Eu cred și da, dar nu așa cum se zice la știri. Ce luați de preventiv ca să nu luați virus?
Bună TPU Vă rog să mă ajutați urgent! Am o programare la doctor și nu mă lasă înăuntru fără testul covid- 19. Am sunat salvarea acum 51 de zile. Am făcut testul covid- 19, le- am lăsat...? (mai mult)
In ultimele doua zile m- a apucat o durere de gat, o tuse seaca si de ceva vreme ma simt ametit. Dar si stranut si- mi curge nasul cate putin. M- am gandit ca ar fi posibil sa am covid- 19, avand...? (mai mult)
Un numar de inteligenti si- au dat ei seama ca toata treaba cu pandemia ar fi o conspiratie si ca Bill Gates vrea sa le implanteze cipuri prin vaccinul anti- virus... Inteleg de ce se feresc de vaccinari,...? (mai mult)
Stie cineva cand va inchide granita Anglia?
Am vazut o stire care zice ca Pana intra la conducere Joe Biden, vor murii 70000 Americanii, ce parere aveti? Apropo cand intra joe biden la conducere?
De ce guvernul ne obligă să purtăm mască în spațiul public din parcuri luându-ne aerul curat?
Am avion Bucuresti->Paris miercuri 11 noiembrie. Am nevoie de test Covid negativ?
Cam cat credeti ca mai tine pandemia asta? Cand credeti ca ne vom reîntoarce la scoala? Mi-e dor de viata dinnainte Credeti ca din 2021 se vor calma lucrurile?
Daca toata familia are covid, confirmat, pot macar sa mai ies cu cainele afara? Ar trebui sa existe o lege de genul acesta, ca n-am unde sa merg cu el sau sa-l las cuiva.
Credeti ca o sa revina mai revina viata la normal inainte de covid 19?
Cunoasteti multe persoane cu COVID?
Am observat in dimineata asta ca ma cam doare gatul. M- am protejat, nu am alte simptome sau ceva, poate sunt si eu paranoica dar ce ar trebui sa fac. Nu doare tare, se simte ca si cum am ...? (mai mult)
Acum 1- 2 săptămâni ziceau la știri că virusul ar fi suferit ceva mutații și eventualele vaccinuri nu ar mai fi atât de eficiente. Cum de acum deja au programate comenzile de doze? (NU vreau...? (mai mult)
Am văzut ca au actualizat lista de carantina și Marea Britanie nu e pusa în lista. Dar am citit ca a întrat în carantina din 5 noiembrie. Dacă prietenul vine acasă, sa zicem perioada asta...? (mai mult)
E posibil ca mama mea sa aibă covid? Va povestesc. A avut febra cam 37 grade și o zi i- a trecut. a apărut durerea gâtului, a făcut febra iar apoi i- a trecut. Și nu poate sa miroasă și sa simtă...? (mai mult)
Dupa ultimele reglementari au fost inchise si salile de fitness?
De ce nu avem voie să ieșim dupa ora 23:00 pana la 5:00 dimineata? Care este rostul acestei măsuri?
Săptămâna viitoare vine acasă din străinătate o rudă de a mea, trebuie să stea în carantină?
PANA la ce ora este permis sa ies afara fara declaratie?
Deci taicamiu se simțea rău cam de duminică. Frisoane, dureri musculare.Ieri a sunat la 112 să- i facă testul, a venit salvarea i- a recoltat monstrele, etc.Si azi pe la ora 21:00 nici nu...? (mai mult)
Ce ziceți de acest video? Repede, înainte să îl șteargă... https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=10218349990370190&id=1505215633&_rdr
doresc a pleca în Spania la munca, este necesar testul de covid la ieșire din tara?
Ce parere aveti despre vaccinul pfizer cu eficienta peste 90%?
Scolile se vor mai deschide in 2020 cel putin pentru cei de clasele a 8 a si a 12 a? Voi ce stiti? E mult prea mult pana in 2021 in condițiile in care examenul este in iunie, daca le deschid in...? (mai mult)
Se tot anunta ca in curand vom avea vaccinul impotriva Covid, care ne va apara cu o probabilitate de 90%. Pro sau Contra pentru a-l face? (motivati alegerea facuta)
Salut, in aceasta perioada sunt deschise salile de box?
Salut, joi este ziua mea de nastere si as avea o nelamurire! Acum, cu noile legi aplicate, mai am voie sa imi fac ziua de nastere la mine acasa sau intr-un loc cu cateva persoane?
Salut,am voie sa ies cu prietenul meu prin padure in timp ce acesta isi plimba cainele?
Salut, atunci cand iesim afara cu masca de protectie sa acopere nasu si gura, luam aer?
Declarația pe proprie răspundere trebuie făcută și când ne deplasam înainte de ora de la care nu mai avem voie? (23:00) Adica cum a fost in carantina când la orice ora cand ieșeai trebuia...? (mai mult)
Cum vi se pare închiderea pietelor? Mie mi se pare o bătaie de joc, țăranii din asta traiesc, ei au muncit primavara si vara degeaba? Ce o sa faca cu atatea legume si fructe? O sa le arunce...? (mai mult)
Nu am voie sa ies dupa ora 23? De ce?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
bunny1b întreabă:
Mindfulness întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
Urzeala Tronurilor
Este cel mai de succes serial al momentului. Hai sa vedem daca esti un fan adevarat