Daca ai covid o sa mori? Daca nu, in cat timp iti trece gripa?
Deci declaratia pe propria raspundere e doar pentru cei care ies seara nu? Ziua putem iesi fara declaratii?
Prin toate teoriile despre corona virus am găsit- o pe aceasta care spune ca în 2012 niște muncitori au curățat materiile fecale de la lilieci dintr- o pestera din Wuhan. Aceștia s- au infectat si...? (mai mult)
Situatia de acum ma streseaza foarte mult! Ma gandesc intruna la cum va fi viitorul in legatura cu acest virus. Nu se va regla situatia prea curand si imi este greu sa nu ma mai gandesc la...? (mai mult)
Am fost depistată cu noul Coronavirus și deocamdată fac tratament. În cât timp mă pot vindeca? După tratament... pot rămâne însărcinată?
Stiu ca de maine se vor baga anumite reguli din nou si va trebui sa iesim iar cu declaratie, insa nu suntem in carantina inca. Imi poate spune si mie cineva va rog daca voi avea posibilitatea...? (mai mult)
De luni se inchid scolile? Unii spun ca da, altii ca nu. Eu l-am vazut pe presedinte spunand ca da.
Putem sa ne facem si declaratii manuale? Eu luni trebuie sa merg undeva important si na.(trebuie sa merg la șomaj)
Vreau sa depun un vecin care e in izolare si nu respectă măsurile luate. Unde trebuie sa sun? Gen pot suna si cu privat, sa nu cumva sa ii spuna numarul, se înțelege bine cu organele...
Este periculos sa lucrez ca curier in pandemia asta? Vreau opinii...
Eu nu pricep ceva, de ce s- au mai deschis scolile ca sa se inchida iar acum?! Se stia clar ca aici se va ajunge ca doar nu exista vreun motiv sa nu se intample asa. Inghetam anul si gata, la anul de...? (mai mult)
De cate ori credeti ca este mai mare numarul de infectati fata de cel raportat oficial?
Salut. Avand in vedere situatia actuala, cu restrictii, scolile auto sunt deschise?
Se merge anul ăsta cu colinda de Crăciun, avand in vedere situatia dată?
Daca e pandemie, mai vin colindatorii de sarbatori?
Timișoara va intra în carantină de luni? Și cam care vor fi restricțiile? Și cat va dura carantina?
Am o întrebare, copiii cum vor face dacă vor sa iasă afara pentru cumpărături sau pentru sport? Vor trebui sa aiba declarație sau cum se procedează?
Ce parere aveti fabricile si locurile de munca or sa fie inchise daca intram in stare de urgenta?
N-o sa se faca o revolta ceva daca ne baga din nou in stare de urgenta? Cat sa si stam asa...
oare zborurile catre Sua sunt disponibile inspre si dinspre? Sua e considerat zona cu risc scazut de covid 19. Oare Romania suspenda zborurile spre zona galbena?
Salut, cum vi se pare legea care te obligă să porți mască in aer liber? Aceasta regulă îți interzice implicit dreptul de manca, a bea etc in public. Chiar te poate amenda daca nu o respecti?
Este permisa înlăturarea măștii în spatii publice în cazul în care vrei sa bei apa, fumezi sau alergi în parc? Cel mai interesat sunt de ultima activitate.Și dacă nu este permisa niciuna, avem...? (mai mult)
Salutare tuturor, nu gasesc legea despre practicarea sportului in echipa in timp ce localitatea de unde aparții este in zona galbenă... Ma intereseaza fiindca sambata vreau sa ma duc la un meci de...? (mai mult)
Dintre Igienol si spirt care considerati ca este mai eficient pentru a dezinfecta suprafetele (intrerupatoare, telecomenzi, manere, etc)? Multumesc!
Daca un om are coronavirus, insa i-au trecut simptomele, acesta mai e contagios daca nu au trecut inca 14 zile de la infectare?
Ce se întâmpla dacă am Corona (asimptomatic) și fumez?
Tatal meu a facut test pentru coronavirus la un spital de urgenta ieri si nici pana la ora asta nu a primit rezultatul. O colega a lui care a facut in acelasi timp testul a primit sms ca e pozitiva...? (mai mult)
Tinind cont ca situatia in ce priveste coronavirusul incepe sa degenereze, nu e corect sa ne intrebam nu daca ne vom imbolnavi cu el, ci cand ne vom imbolnavi? Eu cred ca e doar o chestie de timp si ...? (mai mult)
Salut, scoala mea tocmai ce a intrat in scenariul rosu (1 elev si 2 profesori pozitivi) cu elevul nu sunt coleg si cu profesorii am facut un total de 2 ore marti si miercuri sapt trecuta. De la DSP am ...? (mai mult)
Găsesc și eu vreun medic sau cineva care are ceva cunoștințe in legătura cu coronavirusul asta? Sa putem vorbi pe privat
Știți dacă filtrele de la măștile FFP3 sunt de unică folosință? Mulțumesc.
Dacă localitatea Constanta intră în carantină, vom sta izolați acasă mai mult de o lună?
Am o intrebare. Locuiesc la granita cu Bulgaria si din cand in cand mai calc pe acolo. Ideea e ca mereu cand merg lumea nu poarta masti nici pe strazi, nici in magazine si cu toate astea au mai...? (mai mult)
Prietena mea s- a întors din Anglia și este în carantină de 7 zile. Ideea este ca ea maine trebuie să se întoarcă pentru ca se da lockdown și după nu o poată să plece. Întrebarea este dacă...? (mai mult)
Eu sunt din Prahova, nu este cod rosu și masca trebuie purtata doar în spatii închise magazine etc, ieri am plecat în concediu pana în Hunedoara și ne- am oprit la Sibiu aici fiind cod rosu și...? (mai mult)
Îmi puteți spune cum evoluează covid 19 la persoane care au ca simptom pierderea gustului și mirosului? In cât timp se vindeca și se poate sa i se agraveze starea? :(
Voi ce faceți când va plictisiți? Gen, studentii
Sunt cam speriat... De 2 zile nu prea mai am aer de la gat,febra o am de 36, 8 maxim. O fi de la gripa sau covid?
Dacă intr o familie, mama și a pierdut partial gustul și mirosul, iar după 3 zile și copilul, dar după doua zile după copil, mamei ii revine și gustul și mirosul, iar tatăl de abia după...? (mai mult)
Vreau sa incep prin a spune că sunt răcit. Am răcit în gât. Doar 2 zile mi- a fost rău, dar acum sunt bine. Doar mai tușesc din când în când... atât. Problema e că de 2 zile...? (mai mult)
Pot săruta o persoana care s-a vindecat de covid?
Dacă o cunoștința de a mea și- a pierdut gustul și gustul partial, are covid? Adică spre exemplu simte mirosul înțepător de la spirt, dar nu mirosul spirtului sau dacă mănâncă o ciocolata...? (mai mult)
Dacă o persoană care are covid pregateste ceva de mâncare pentru un eveniment..gen supa, etc.te poti infectat dacă manânci acea mâncare fara sa intri in contact cu acea persoana si fara sa atingi...? (mai mult)
Dacă o persoană are corona virus dar este asimptomatica, cum o sa ii treaca vreodată? Mai ales ca nu ar avea de ce să se testeze dacă nu are niciun sintom
locuiesc impreuna cu prietena mea si ea a facut vineri testul covid, de cateva zile a ramas fara miros, in cazul in care ii iese testul pozitiv mi s- ar parea inutil sa- l fac si eu avand...? (mai mult)
În cât timp vin rezultatele la testele covid și cum îmi aduc la cunoștință rezultatul? Prin telefon, poștă?
Ce ziceti? Intram iar in carantina? In orasul vostru se poarta masca pe strada?
Ce logica au unele argumente anticovid? Cica statele conspira impotriva cetățenilor si inchid totul, adica singuri isi taie craca de sub picor?
Buna, duminica o sa plec in Germania cu avionul cand ajung acolo o sa ma bage in carantina 14 zile sau imi face doar testul in aeroport si nu mai trebuie sa stau? Cum se procedeaza de fapt?
Salut, dacă treci granița la moldoveni te bagă în carantină?
Boxa portabila EP118WS Difuzor Bluetooth cu radio FM incorporat
16
Memorie USB Kingston DataTraveler 50, 64GB, USB 3.0
50
Casti Bluetooth Creative Sound Blaster Jam
LisaJulie întreabă:
IonelFlorianUrzica întreabă:
Mindfulness întreabă:
bunny1b întreabă:
Nici una, exista o directiva a EU impotriva "turismului pentru obtinerea permisului de conducere" cum- i zic ei. Pe scurt faci scoala si poti da de permis numai dupa ce esti inregistrat ca rezident...... (mai mult)
Încrederea se pierde cel mai ușor și se castiga cel mai greu. Părinții tăi au nevoie de timp. I- ai dezamagit. Trebuie să vadă că nu mai faci aceleași greșeli. Chiar daca uneori nu vrem sa acceptam,...... (mai mult)
Nu s- ar întâmpla nimic, doar că trebuie să fii sincer cu tine și să te întrebi dacă tu chiar îl vei da în sesiunile viitoare. Adică ar trebui chiar să înveți pe bune și să- l iei. Dar...... (mai mult)
The Smurfs
Te-a lovit si pe tine strumfomania? Hai sa vedem cat de bine cunosti povestea strumfilor dragalasi!